Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rastapapa

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazat megvallva nem vagyok egy nagy fesztiválozós típus, de azért a legtöbb nagy fesztiválra sikerült ellátogatnom az elmúlt évek során. Vagy ingyen jegyet kaptam, esetleg költséghatékony módon sikerült bejutnunk. De valahogy engem sosem vonzott ez a tömegben ugrálás,…..
rastapapa 2017.06.07 06:51:53
www.facebook.com/Lb27ReggaeCamp/?fref=ts - a Reggae Camp kimaradt!!!
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..
A legtöbb országnak megvannak a maga helyi jellegzetességei és ez nem csak mondjuk a gasztronómiára igaz, hanem éppenséggel a turisták (és persze a tapasztalatlanabb helyiek) kifosztására is. Nézzük, melyik országban mire érdemes vigyázni!..
Egészen parádés történettel rukkolt elő a mai Blikk, akik ott voltak Oszter Sándor tárgyalásán. A bíróságon színész állítólagos ittas vezetését tárgyalták és több tanút is kihallgattak az ügyben. Köztük azt a rendőrt is, aki az eset után kihallgatta Osztert a Gyorskocsi…..
rastapapa 2015.12.04 15:01:39
@tiller foch: valószínű, hogy a Skodámmal nem rúgnék nála labdába... de ha beszáll, akkor mééé ne? Legfeljebb fizetheti a takarítást is. :D
Ha nagyon cinikusak akarnánk lenni, akkor azt is lehetne mondani: "Ne legyen életfogytiglan. Legyen 200 év, ami jó magaviselet esetén akár felezhető is". Hogy ki él túl 100 évet a börtönben? Jó kérdés. De még akkor sem biztos, hogy elengedik. Azonban felmerülhet egy másik…..
rastapapa 2014.06.10 16:45:35
@molnibalage: Igaz, hogy nem a fizikai állományban, de 3 év a Bányászati és Aknamélyítő Vállalatnál elég? Vagy te hány évig voltál vájár? :)
rastapapa 2014.06.11 13:34:16
@molnibalage: te nem fogod fel azt, hogy egy jó tárnának van egy lejárata és kész. oda kell egy minimális személyzet. A bányászat egy nagyon régi iparág, még a gépek kora előtt is létezett. Nem a termelés mennyisége a lényeg. Jó helyen vannak, keveset kell velük foglalkozni, a termelésük max. csökkenti a költségeket. A mai állapot szerint jobban élnek bent, mint sok tisztességes dolgozó. Ezt kell felfogni, okostojás
rastapapa 2014.06.11 13:35:47
@SemBoga: mitől embertelen bármi is azzal szemben, aki embertelenül viselkedik?
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Tóth Gabi és Alföldi Róbert is marad a zsűriben a következő X-Faktorra, írja a mai Blikk. A lap információi szerint Alföldi és Tóth már igent mondott az RTL Klub felkérésére, így ők biztosan maradnak a következő évadra. Geszti Péterről már korábban tudni lehetett, hogy nem…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
A ma esti Fókusz-riport után percekig csak néztünk magunk elé, és nem hittünk a fülünknek, kiszáll az X-Faktorból az utolsó oridzsinál gangszta, Geszti Péter is. Tavaly ugye hárman léptek le, Keresztes, Feró és Malek, most követte őket a rímgyáros is, aki múlt vasárnap…..
rastapapa 2013.12.19 08:28:24
"Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársaim döntését, most először érzem azt, hogy kérdőjelek vannak bennem az igazságosságra vonatkozóan. Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt" – mondta Alföldi Róbert, az X-Faktor egyik mentora azzal…..
rastapapa 2013.11.12 12:52:40
@Tapmancs: a konkurens csatornának dolgoznak... :) neveket direkt nem mondok, mert a szomszédlány mindenkinél jobb szokott lenni :p de tippelni szabad :p
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
rastapapa 2013.07.09 08:01:23
@cyberman871: csak ne DJ legyen belőle is :)
Kapaszkodjon meg mindenki valamibe, Tiesto ugyanis megmondta a tuti a szakmájáról. A híres holland trance DJ a napokban interjút adott a New York Timesnak, ahol arról lelkendezett, hogy mára tényleges valósággá vált, hogy a lemezlovasok az új rocksztárok. A tavaly a Balaton Soundon is…..
Felrebbent a pletyka, miszerint Fábry Sándor m1-hez igazolásával párhuzamosan a köztévé megszünteti az új műsorpolitika jegyében súlyos milliókból forgatott DTK című műsorát, a köztévé talkshow-ját, ami csak nevében olyan, mint külföldi társai, mert kivitelezésében,…..
rastapapa 2011.12.06 19:21:47
@fran7: ahhoz először a Fábry-t kéne kihagyni a műsorból, hogy jó legyen :-)
rastapapa 2011.12.07 05:03:30
@fran7: Dolgoztam Fábry-val még a "sikerei" előtt, akkor is gyenge volt.
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
rastapapa 2011.11.06 15:58:38
@Amanda Vega: MTV 12est nem bántani :-)
Köszönjük a rengeteg bíztatást, külön köszönjük azoknak, akik az utóbbi időben hallatták a szavukat értünk. Ahogy azt már mindannyian tudjátok: a mai napon még egy döntésre várunk. Ha a szóban forgó döntés pozitív, akkor ma este – immár tizenharmadik alkalommal…..
rastapapa 2011.04.21 14:56:49
@innovation: azokat is bezárják. este 9kor ima és takarodó mindenkinek :-(
Csipp... csepp... akkor nekikezdek.Az őszi indulásra tervezett struktúránk teljes egészében készen van.Elsőként azt mutatom meg, a terveink szerint hogyan fog festeni egy hétköznap a majdani gyermek-, ifjúsági és családi csatornán. Amit a táblázatról…..
rastapapa 2011.02.18 08:57:11
:-(
Minden nap tanulunk valamit. Ma éppen felébredni tanultunk.Bár eddig minden interjúban lelkesen ecseteltem, nem lesz bemutatkozó napja a gyermek-, ifjúsági és családi csatornának március 15-én.Itt véget is érhetne a mai bejegyzés, de hogy legyen valami pozitív kicsengése is, bár…..
rastapapa 2011.02.03 21:00:54
Az utóbbi napokban sok komment használ efféle kifejezéseket: félreállítás, felfelé buktatás, belpolitikából való eltávolítás, kiemelés.A felvetések nagyjából egy irányba mennek és nyersen fogalmazva azt sejtetik: mézesmadzag az intendánsi felkérés, amely csak arra való,…..
rastapapa 2011.01.14 15:04:02
@vukkarak: ez 10 pontos hozzászólás :-)
A Genesis énekese (a korai időkben dobosa) a Rolling Stone magazinnak adott interjúban bevallotta, hogy az elmúlt években többször gondolt az öngyilkosságra. Phil Collins amellett, hogy soha nem tudott mit kezdeni a sztársággal, még a karjait bénító gerincbetegségével is küzd,…..