Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sünegér

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És a címhez tegyük hozzá, hogy ennek az időnek a nagyobb része az első néhányszáz méteren telt el. Engem n levele tovább erősített abban, hogy nem igazán szeretnék a belvárosban lakni, vagy ha egy mód van rá, autóval egyáltalán odamenni se. Az átlagos esti programom.…..
Adok egy kis lehetőséget a sztereotípiák előretöréséhez Attila levelén keresztül, aki a sokat szidott hülyesuzukis állatfajtából fogott ki egyet, akinek először marha sürgős dolga volt, aztán mégsem. Tegnap reggel (ami igazából április 28. volt - a szerk.) munkába menet…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Hóbelevanc Autót csak önrésszel 2009.01.05 16:00:00
Beérett a tavalyi kormányzati szándék, és ez évtől nem lehet autóhitelt felvenni, csak minimálisan 20% önerővel és legfeljebb 8 évre. Ez a rendelkezés megszünteti az eddigi 0% önerő plusz 120 hónap futamidős konstrukciókat. Sokak szerint ez indokolatlan kormányzati beavatkozás…..