Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reznor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Insitu 2. születésnapját ünnepli a mai napon. A jeles alkalomból meglátogattuk őket és elbeszélgettünk a bolt múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Bár mi még az üres boltba léptünk be, de így legalább volt időnk alaposabban körülnézni, pár pillanat alatt egy kis…..
LisztesLáda Alant figyel Atlantisz 2009.09.21 10:48:00
Hallgasd meg a számot mert megéri. A klip meg egy vicc :D Tehát nézd meg. Mert a vicceken lehet mosolyogni. Amúgy letöltve sokkalta jobbféle a hangzása. Szóval töltsd le ha gondolod. Nah mindegy, szerintem móka volt. Enjoy. Over&Out.  ..
Reznor 2009.09.24 15:26:59
 Blu - aki hatalmas méretű alkotásaival vagy mindinkább a módszeresen megfestett-komponált street art animációs filmjeivel kényszeríti agyunkat az ékszíj ledobására - és David Ellis - aki szintén nem az a fajta ecsetvirtuóz, hogy újra sorba kelljen állnia a talentumért -…..
A Tandemben találkoztunk Császár Norberttel, akit az ArtUnió Galériában most nyílt, Barátságos univerzumok című kiállítása kapcsán faggattunk mindenről, ami éppen eszünkbe jutott. Milyen képek láthatóak a kiállításon? A barátaimat, ismerőseimet festettem le. Van aki…..
Die Hard, Blade Runner, Ghost Busters, The Running Man, Tron és társaik. Akik eme filmtörténeti mérföldköveket épp csak megnézték, azok nem fogják értékelni a fenti pólókat. A célközönség inkább a videószalagot rongyosra-, a DVD korszakban pedig a biztonsági másolatot karcosra…..
Reznor 2009.08.05 15:33:25
Yoghürttel, a hazai street art stencilművészével, Múzeumok Éjszakáján futottunk össze az Opera előtti kisföldalatti megállóban. Annak ellenére is jót tudtunk beszélgetni, hogy éppen az M1 alagútban alkottak volna - ha hagyjuk. Egy igazán szerény és türelmes embert ismertünk…..
Reznor 2009.08.04 19:08:10
 Kezdem úgy érezni, hogy Budapestet csak hülye emberek vezetik. Én azzal sem értek egyet, hogy ha például éjfélkor a Borároson kóválygok és megszomjazom egy sörre, ne adj Isten egy vodkanarancsra, akkor nem kaphatok az éjjelnappaliban, mert ugye tilos. Jó, ezt még lenyelem,…..
Nem szeretném hosszas monológgal felvezetni Budha Tomi interjújának második részét, hiszen már az első rész is kellő figyelmet és nagyszámú kommentet kapott. Talán annyit megjegyeznék, hogy a mai napon nyílik egy kiállítás melyen Ő is részt vesz. Min dolgozol mostanában? Sok…..
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..
Reznor 2009.06.17 15:05:47
@kétfarkúkutya: Nem magamhoz hasonlítottam bt-t, mert mi tök mást csinálunk. Én azt írtam, h itthon tök sok sokkal ügyesebb grefitis meg figurális streetartos csávó van, akikről viszont nem nagyon ír senki

Igen, így van, van egy csomó tehetséges fiatal meg idős művész, rengeteg irányzatban, akikről nem írnak. Budha Tomiról igen. Éééés? Ez miért az ő hibája? Na legalább róla igen. Talán valami olyasmit tehetne, hogy mondjuk mivel ő már elég ismert, ezért felkarol egy két arcot akikben van fantázia és megérdemlik.
Mondjuk ha már ilyesmiről van szó és hazai művészek, akkor nekem inkább Stark Attila, de mint fentebb említettem, BT munkái is tetszenek. Nekem inkább aranyos. És mééér nem mutatja meg magát. Ezt már párszor elsütötték szlipnát :D
Mi vesz rá egy amúgy ügyes fotóst, hogy patkányokat fényképezzen? Talán az, hogy a hús-vér modellekkel ellentétben nekik csak pár keksz az órabérük és nem csak a fotózás végére derül ki, hogy egy patkánnyal volt dolgunk, szemben némelyik emberszabásúval. Ezek sem éppen édi…..
Reznor 2009.05.06 11:35:07
Nem volt még annyira régen, hogy megjelent az Óriás Jön című nagylemeze, de azért eltelt egy-két hónap és kíváncsiak voltunk, vajon mi minden történt a fiúkkal azóta. Na, meg persze lesz egy élő felvétel is a munka ünnepén a Fish! társaságában a Dürerben, szóval ez is…..
Reznor 2009.05.02 12:15:50
Jövő hétvégén mi is DJ-zünk a Merlinben (ha minden rosszul megy), ilyen tévedés a világban csak nagyon ritkán esik meg. Azt hiszem zúzós éjszaka lesz, nekünk is, meg a közönségnek is!A Kunk és a Kollektíva partysorozatának harmadik fejezetében a bloggerek megmutatják, hogy…..
Hiába szereted a borzongást, és élvezted a Véres Valentin 3D-s brutális, fejlehúzogatós vetítését, netalán simán bírtad a Barlang idegörlő bezártságát és az albínó szörnyeket, akkor is Ron Mueck hiperrealista szobrait szerintem nem kívánnád a szobád környékére sem.…..