Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bájtos mosolyú lány

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Dexter 3x01 – Our Father 2009.02.04 15:01:00
Dexter idegei az előző évad vége óta remek ütemben regenerálódnak. Hála kedves néhai Doakes őrmesternek, aki ugye elvitte helyette a Bay Harbour-i balhét, most már tökéletesen biztonságban érezheti magát. Életében úgy tűnik, végre minden flottul megy: Megbékélt önmagával,…..
Tegnapi mérleg:Írt: 3Írtam: 1Nagyon megindultak itten a dolgok, rögtön 3-an is írtak, éppen azon vagyok, hogy megválaszoljam a sok mailt. ÉS sikerült rávennem magam arra, hogy írjak én is egy srácnak. Nagyon szimpatikusnak tűnt, de válaszolt, és mégsem az. Totál bunkón jött le a…..
El kellett kezdeni valahol, szóval regisztráltam egy társkereső lapra.Éppen most töltögetem az adataimat, személyiség tesztet, miegymást...  Bemutatkozáshoz ezt gondoltam ki:Szia!Köszi, hogy benéztél...Magamról...hmm...Nem szeretem a bemutatkozásokat, de azért megpróbálok…..
Üdv minden erretévedőnek!Ez egy onlájn táskeresős blog-valóságsó lesz. A célom: egy hónap alatt megtalálni, ha nem is az igazit, de egy olyan idiótát, aki szóba áll velem és elég idióta ahhoz, hogy én is szóba álljak vele.Kicsit lúzernek érzem magam, amiért ilyen helyeken…..