Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nathen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Békásmegyer már az ókorban is lakott hely volt, az első írásos említés, amely a falu történetéhez kapcsolódik 1368-ra datálható. Az 1580–81-es török adólisták nem kevesebb, mint 35 adófizető házról tanúskodnak. A XVII. század második felére a helység teljesen…..
Nathen 2014.04.29 14:28:19
@In Motion: fél éve alkunk itt. 3 Auchan kb. 4 km-en belül, kötött pályás tömegközlekedés, Duna-part, kevés "svéd", kirándulási lehetőségek (pl.: térkövezett bicikliút Szentendrére), minden igényt kielégítő egyéb boltok (bicikli, piac, stb.), a lakótelepen belül nincs főút...stb., kíváló ár/érték arány.
Elég sokat mozgok Budapesten, egyik lakótelep sem ér sztem a közelébe sem...
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..
Nathen 2011.03.27 17:02:32
@venszivar: 25 éves vagyok. 3,5 éve dolgozom rendőrként. Az elmúlt 1,5 évben egyszer elütöttek, és egyszer 2 db egyenként 22 cm-es késsel megtámadtak. (csak a kesztyűmnek köszönhetem, hogy nem vágták le a kezem). Ezen kívül további 4 eset volt, amikor mellettem elütötték kollégámat, törték össze autónkat, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg senki ezekben. Ezen kívül az elmúlt 2 évben esett le kollégám háztetőről elfogás közben... Az hogy ezen kívül hány "kisebb" horzsolás, meg szakadt gatya/póló bánta már a munkát, azt fel sem sorolom. Ahogy azt sem, hogy hány putriban jártam már. Konkrét kollégámmal történe meg az is, hogy egy ilyen putriban birkózni kellett valakivel, meglökött egy szekrényt, és olyan tetvek vagy mi a nyavaja jött elő belőle, ami a bőrébe "ette" magát. Eredmény: elégetettt ruhák, kidobott ágy, több hónapos kezelés, és eddig nem találkozhatott a családjával.....
Szóval ne feledd, hogy amíg te esténként otthon ülsz, és ilyen hülyeségeket irogatsz, meg alszol, addig több száz ember dolgozik. És csak azért, mert nem siránkoznak mindenről a tv-ben, nem azt jelenti, hogy nincs is ilyen!!
Londoni kalandtúra Teszt 2009.01.04 18:19:00
Ez egy teszt szöveg hogy müködik ez a szar:D..
Nathen 2009.01.05 21:45:16