Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt125

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hatvanas házaspár a 35. házasságiévfordulóját ünnepelte egy romantikus kisvendéglôben. Hirtelen megjelent az asztaluknálegy icipici tündér, és azt mondta:– Amiért ilyen csodálatos példát mutattatokmásoknak a hosszú, boldog házasságra,most mind a ketten kívánhattok…..
Zsolt125 2010.05.31 18:07:35
Csak, hogy valami vidámabb is legyen a természtevédelem keserű nehézségei mellett, megírom a mai nap nagy aranyköpését.Nap közbeni lyukasóránkat Z-tanszéki pihengetéssel töltöttük. Haladt az idő, és Anna felsóhajtott:- Kéne menni tanulni...Erre Nóri megnézte az…..
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8411449.stmSkót állatvédők találtak egy albínó sünit, aki méltán érdemelte ki a Hógolyó nevet, háromszor nehezebb mint egy átlagos sündisznó. A videó azt mutatja be, hogy hogyan próbálják lefogyasztani őkelmét. Felmerül a kérdés, kell…..
A most következő cikk megtalálható az origo tudomány rovatában is, de az elolvasás közben éreztem, hogy ide is ki kellene rakni. Egyszerre döbbentett meg és erősítette meg bennem azt amit már eddig is tudtam, egy országban csak addig működik a természetvédelem, amíg valakinek a…..
A nagy derültséget kiváltó és zhtől való őrüléstől megmentő biológia és kémia órai aranyköpések után íme a földrajzosok. Hasonlóan kegyetlenek és önmagukért beszélőek. Ezúton is köszönet még egyszer a BCSZIG Nepomuki Szent János osztályának értük! Tanár:…..
Na helló mindenki!Érdekes kísérlet lesz ez:mit lehet ma kezdeni a biológiaszakkal? Mit lehet kezdeni a lyukasórákkal? Miért haragszunk a lepkékre?Ezekre, és még sok más kérdésre próbálunk majd választ találni.Hogy sikerül-e?Majd kiderül.....
Zsolt125 2010.02.18 21:21:09
@yoska: Na a neved alapján nem tom ki vagy... Hát az első válasz nem publikus mer nem vok pártatlan a második leginkább Zorba a harmadikra meg nem válaszolok mer nem tom h esetleg ki láthatja még a hozzászólásomat.
Zsolt125 2010.02.18 21:28:37
@yoska: Na mondjuk erre volt egy sejtésem.