Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chris75

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jó és két gyenge harmadot csinált a Fehérvár az EBEL-szezon első meccsén, ennek pedig jelentős vereség lett a vége. A hazai csapat szerezte meg a vezetést Sofron révén, de az osztrákok az első húsz percben egyenlítettek. A másodikban jogtalannak tűnő előnyből jutottak…..
"Ígéretünkhöz híven sokat gyakoroltuk az emberelőnyös és –hátrányos játékot. Természetesen a korábbiakban is jelentős mértékben foglalkoztunk ezekkel a speciális helyzetekkel, de most kiemelt hangsúlyt fektettünk rá." Énekes Lajos edző vezette be ekképpen a…..
chris75 2009.01.08 21:09:09
Sziasztok !

Eddig csak olvastam a blogot, de nem írtam. A fentiek után döntöttem úgy, hogy végre én is hozzá szólók:

1. Nem értem, hogy egyesek miért támadják állandóan "brunzwik"-ot ? Nem gondoltatok bele egy kicsit, hogy lehet a jó oldalról közelíti meg a dolgokat ? Nem azt mondom, hogy mindennel egyet értek vele, de abban igaza lehet, hogy nem csak a jó eredményeket kell kommentezni. Nem akarok túlzásokba esni, de ha már a csapat vezetése "elvárja", hogy sok bérletet vegyenek és így mindig legyen állandó szurkoló tábor, akkor nem kellene ezért valamit letenni értünk a csapatnak ? Úgy gondolom, hogy nekik ez a "munkahelyük" és mi jogosan várunk vmit, amiért még fizettünk is. Én az életben egyszer szeretném azt látni, hogy amikor a csapat rosszul játszik és ezt ők is nagyon jól tudják, a lelátón végre nem tapsolná meg őket (mintha minden rendben volna), hanem nagyot koppannának amikor csak néma csendben állnánk. Akkor talán leesne nekik, hogy vmit rosszul csinálnak.

2.Én személy szerint a szakmai stábot is kérdőre vonnám, hogy amennyi pénzt "kidobnak" a légiósainkra azért miért nem lehet jót választani. Nem hiszem el, hogy olyan sok pénz kellene a külföldi játékosok megszerzésére. Nem lenne talán jobb, ha egy kicsit fiatalabbakat hoznánk (pl. az orosz tagállamokból) ...???

3. Néha az az érzésem egy-egy meccsen, hogy közönségkorit játszanak vagy grundhokit. Azok az idők jutnak eszembe amikor mi is úgy kezdtük a tavon a jégkorongot. Engem személy szerint ez nagyon bosszant :o(((

4. Ha a csapat vezetése vagy némelyik játékos venné a fáradságot és elolvasná a blog bejegyzéseit, akkor talán megfordulna a fejében, hogy vmit rosszul csinálnak és nem mindent lehet megetetni a szurkolókkal.

5. A legjobban az zavar, hogy az ÉV SPORTOLÓJA a 20 perces harmad 19-k percétől fogva a kijárat mellet korizik és nem arra figyel ami miatt mondjuk jogosan kiérdemelné az előbb említett címet. És aztán hiába üt akár 100 gólt is neki a 100%-ot kellene nyújtani és nem a szünetre kellene koncentrálnia egy fontos mérkőzés közepén.

6. ... na mindegy, legalább a DON P.... pizzéria jól jár, mert a pizza mindig elfogy