Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaruri

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ... csak az a baj, hogy alcsony a kerítés. A következő bejegyzésben személyes tapasztalataimat és felháborodásom szeretném kinyílvánítani. Szó fog esni szórakozásról, alkoholfogyasztásról és ezek következményeiről. De nehogy valaki azt higgye, hogy kicsit is…..
Így írok én... Nemes játék 2009.07.16 10:09:00
Valamikor régen írtam egy fantasy novellát. Itt az ideje reklámozni. :DOlvassátok!!! Nem igazán megy most ez a linkbeillesztés (hogy kattintani is tudjatok rá...), tehát böngészőbe másolós megoldás…..
Így írok én... Topmodell leszek 2009.06.29 19:48:00
18:50. Vége az egyetlen műsornak, amit nézni szoktam. Bizonyára kicsit furán hangzik egy rocker lány ’szájából’, de én bizony topmodell akarok lenni. :)   Vegyük előbb a műsort, aztán engem.  Minden este 6-kor enyém a nappali (kivéve, ha délutános vagyok, de…..
Így írok én... A srácok és én 2009.06.29 14:35:00
Az az igazság, hogy lassan a kis p*csöm ki van már a témával. Mert, hogy őszinte legyek maga a cím, nem létezik. Vannak a srácok és vagyok én. De külön-külön. Nem mondom, hogy ezer éve nem volt senkim, mert ez nem lenne igaz. Nem fogok sírni, mert azon már rég túl vagyok. :D…..
Nem olyan régen találtam rá erre a zenekarra, a már régebben említett rocker közösségi oldalon. Az egyik srác profilján volt egy lejátszó és valamiért elkezdtem hallgatni. Két dal nagyon megfogott. Vagy egy órát ott voltam a 'srácnál' és csak hallgattam azt a két zenét.…..
Tudom, már megint nem én írok, de szerintem ebben az estben (is) megengedhető, eme botlásom. Most megfogadom, legközelebb akármilyen jó verset is találok, addig nem teszem fel a blogra, amíg nem írtam magamtól is valamit... És íme jöjjön az a két gyöngyszem, ami az én…..
A Halál rokona Én a Halál rokona vagyok, Szeretem a tûnõ szerelmet, Szeretem megcsókolni azt, Aki elmegy. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket. Szeretem a szomorú órák Kisértetes, intõ hivását, A nagy…..
Nem olyan régen visszaregisztráltam egy közösségi oldalra, ami egy bizonyos zenei réteg kedvelőit gyűjti össze. Anno azért töröltem magam a rendszerből, mert felettébb unalmas lett a dolog. Mindig ugyanazok az arcok, az übermenők, a partyface-k... Legalábbis az oldalon mindenképpen…..