Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sizo

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Gyorsan helyzeteket kell kialakítanunk, ezeket gólra is kell váltanunk, határozta meg Lindy Ruff, Kanada szakvezetője az irányvonalat az esti magyar mérkőzésre. Fél 11-kor edzett a magyar válogatott, a félórás gyakorlás után a kanadaiak mentek a jégre. A magyar játékosok…..
A magyar válogatott hét évtized után ismét a világbajnokság elitcsoportjában játszhat. A hőskorban több vb-n is részt vehettünk, jártunk olimpián is. De nem igazán tartjuk mérvadónak a múlt emlegetését. Hiszen az, amire most készülünk, és ami egy napon belül bekövetkezik,…..
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..
Richárd a következőképpen rekonstruálta a fonatika diadalaként értelmezhető felirat megszületésének körülményeit: "Ha a főnök aszongya, hogy írjam ki "SZÉL", én kiírom bazzeg...Nem kockáztatom az állásom..." Az árengedményre figyelmeztető üzenet egy…..