Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mákvirág12

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
Mákvirág12 2010.06.05 01:39:21
@Pista bá': Nem akarnám elvenni Tőled ezt a "megtiszteltetést", de azt hiszem, hogy az agymosott ballibsi címet Neo07 nekem szánta.
Mákvirág12 2010.06.05 02:12:13
@neurotikk!: Engedj meg egy hátbaveregetést. Nem venném a szívemre, ha miattam megfulladnál. :)
A vérprofit továbbra is állítom. Hogy bulvár? Naná!!! De ezzel a bulvárral kétharmadot lehet összegrundolni. Ne felejtsd el, hogy már jó ideje nem Mária országában, hanem Maunika országában élünk. Tehát Kósa út ott és akkor azt mondta, ami elő volt írva számára. Forgatókönyv van, nem pofázunk össze-vissza. Az erkölcsi aggályok meg Mária országával együtt kivesztek...
Elvárható-e egy olyan állami szervezettől, melynek fő feladata, hogy felügyelje a törvényes rendet, hogy ezt az elvet a magára nézve is kötelezőnek vallja? Bizton mondhatjuk, hogy a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságától (VPOP) ezt várja a törvénytisztelő…..
Mákvirág12 2009.12.18 16:34:47
@FaTraktor: Azt mondod, piti ügy? Lehet... Egy járdán parkolás lehet, hogy piti ügy. De az a hozzáállás már biztosan nem az, hogy neki ezt SZABAD, mert ő PÉNZÜGYŐR! Érted mi a különbség? Egy fegyveres testület tagja, aki felesküdött a Magyar Köztársaságra, semmibe veszi annak törvényeit és állampolgárait. És ha ez nem lenne elég, visszaélve hatalmával fenyegetőzni kezd. Ez piti ügy? Mert szerintem nagyon nem az!
Ha meg akarod tanulni, mi piti ügy és mi nem az, nézd meg Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjét. Latinovits nagyon szépen elmagyarázza, mi a piti ügy. Rendkívül tanulságos. Igaz, ő nem piti, hanem bagatell ügyről beszél.
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..