Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martiner

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly egyharmadával több biciklit adtak el, mint autót. Egészen pontosan 38 százalékkal többet: 1,4 millió kerékpárt és alig több mint egymillió autót.Ráadaásul abban az országban, ahol most is egyetlen ausztrál dollárba kerül egy liter benzin.A 2008-as év volt sorban a…..
martiner 2009.01.06 17:06:53
@Vitaminisiert: Pont ez a lényeg: hogy kinek ideális a bringa vagy kinek "kell" autó, azt se Te, se én, se senki más nem tudja (és nincs is joga) megítélni, ez magánügy. Ez egy olyan dolog, minthogy én pl nem dohányzom, nem iszom, mert egyszerűen nincs igényem rá. Most akkor mondjam azt, hogy ezt bárki megtehetné, mertha nekem nincs igényem rá, akkor másnak se lehet? A mai világban közlekedni kell, amit ki így, ki úgy old meg, az hogy egyik mód károsabb mint a másik jelen esetben lényegtelen.

Szerintem épp ezért nem lényeg, hogy hány bringát adnak el, vagyhogy mi a "trend". Az autóeladások a gazdasági válság miatt estek vissza világszerte, szóval ennek örülni nem érdemes, márcsak azért sem, mert a gyárak az eladásokból fedezik a fejlesztéseket is beleérve az alacsonyabb károsanyag kibocsátásra vonatkozóakat is, amikre így kevesebb pénz jut. Szerintem azt tök felesleges várni, hogy kevesebb autó lesz, kb hasonló esélyekkel várhatjuk a mikulást is, abban viszont lehet bizíni, hogy idővel kevésbé fogják szennyezni a környezetet (mint ahogy ilyen autók egyébként már léteznek is, csak jelenleg még nem megfizethetőek).