Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci64

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyire kiábrándító lehet megtudni egy ételről - amit az egészséges életmódod miatt rendszeresen fogyasztasz, de szeretni nem szereted - hogy nem is egészséges! Pedig sajnos sokszor becsapjuk magunkat ilyen ételekkel. Íme 10 ezek közül:..
Esküszöm, nem direkt terveztem így, de ma ismét egy amerikai történet következik, méghozzá egyenesen Chicagóból, ahová Domonkos némi bécsi kitérővel jutott el. Mint kiderül, noha az a legsimább megoldás, ehhez még megnősülnie sem kellett. Ami persze csak vicc, de az biztos,…..
Laci64 2013.05.10 17:19:39
@Peter.: Nekme meg pont az a bajom, hogy a folyamatos iránymutatással kiirtják a többségből a gondolkodást.
Pl. a csipszes zacsira az van ráírva hogy a javasolt adag belőle 12 db. Olyan nagyon szájbarágós minden, hogy komlyan sértve érzem magam néha, "Minek néznek ezek engem!" :D
Laci64 2013.05.10 17:40:38
@Peter.: Ha majd lesz jó pár év vezetési tapasztalat mögötted, nem fogod annyira szeretni ezeket a szabályokat :D
Laci64 2013.05.10 18:06:59
@blackhair-lady: Ne mondja nekem senki, hogy normális egy T alakú, amúgy nem forglamas kerszteződésben a 3 STOP tábla.
Mindenki fennakad, mindenki fékez, mindeki benzint füstöl el.
Az elsőbbségadás kötelező táblát eddig csak 2x láttam, pedig ez nem kisváros.
Vagy az hogy éjjel jól belátható helyen, forgalom nélkül kell végigvergődni a 4 STOP-os kereszteződéseken állandó megállásokkkal.
Vagy az hogy lámpakikapcsolást nem ismerik éjszakára, vagy a zöldhullámot az összehangolásra. Na jó ez utóbbi előfordul, de ritka.
Az 1970. május 15-én Angliában született fotográfusnő első lesifotói Diana hercegnő halála után születtek meg, melynek köszönhetően pillanatok alatt botrányhőssé és ezzel együtt keresett médiaművésszé vált. 2007 novemberében a Taschen kiadó gondozásában jelent meg…..
Öt tévécsatorna és három rádiócsatorna adása élőben, már okostelefonokon is - elindult a MinDig TV androidos és iPhone-os alkalmazásaA napokban a négy közszolgálati televíziócsatornával (M1, M2, Duna, Duna World), három rádiócsatornával (Kossuth, Petőfi, Bartók), valamint az…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Laci64 2010.05.10 14:45:16
@Nadine: Utáltam Stohlt, sőt most sem szeretem, de a Tenkes kapitányában láttam először, és ott tökéletes volt, hiteles volt, jól játszot. Most már legalább mint színészt értékelem. Mint embert továbbra sem.
István "vicce" minden felesleges magyarázgatás nélkül megérteti az emberrel, miért magányosak oly gyakran a pizzán növesztett, boroskólával meghajtott számítástechnikai szakemberek. régóta dédelgetett szóviccemet borítom agyatokra: hitech klotyó logfájl?  …..
Laci64 2009.10.08 09:44:23
Volt már sokszor arról szó, hogy az elfogyó sávban szabad-e és illik-e előremenni, ha a másikban szép libasorban gurulnak előre az autósok. Erről megoszlanak a vélemények, sokszáz kommentben feszültetek már egymásnak. László most egy érdekes dologra figyelt fel. Amikor egy…..