Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BB

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Matáv Rt., majd új néven Magyar Telekom mindenható ura, a hazai távközlési óriáscég elnök-vezérigazgatója az egyik legtöbbet emlegetet üzletember az internetezők körében. A Matáv Rt. internet- és telefontarifa meghatározó szerepe miatt szélsőségesen megítélt híresség,…..
60 évesen is Tini, rengeteg sláger írója, aki minden koncertjén kicsit be van rekedve... ő Bródy János. Az Illés énekes-gitáros-szövegírójából rockopera szerzővé vált, és végül Webber-rel is közös darabot készített. Mégsem ez az életpálya, hanem a dalok azok, amik…..
Szóval, ha nem látod az iwiw adatlapot, akkor az azért lehet, mert nem léptél be az iwiw-be. Ha tag vagy, akkor lépj be, és látni fogod. Ha nem vagy tag, akkor nagyon sajnálunk. Két dolgot tehetsz ebben az esetben: szerzel meghívót valakitől és belépsz…..
Anita, Anita... na, mi jut először az eszünkbe róla? A tévéműsorai? A szerelmei? Vagy a nevelőapukája? Csak nem? Szegény... Nehéz lehet úgy, hogy nem tudhatja miért (vagy kiért?) szeretik. De ugye a remekbe sikerült kérdéseit is imádjuk, emlékezzünk csak: És ezt így hogy?…..
Papp Laci után talán a legismertebb magyar boxoló, aki az amatőr sportpályafutást követően a profik között is szép sikereket ért el. Az, hogy a profi box ilyen népszerű lett, jórészt neki (és az RTL Klubnak) köszönhető. Kokó egy nagy pofon után inkább bírónak állt, de…..
Azon hírességek közé tartozik, akit mindössze egy tulajdonságuk miatt szeretünk. Toncsinál ez a szépség. És erről neki papírja és koronája is van, sőt, bírósági végzése is, hiszen perre ment az először elvett szépségverseny-koronáért is. Őszintén bevallom, a szép…..
Ő Favágók együttes basszusgitárosa, de mégsem ezért vált népszerűvé, hanem mert évek óta feladványokkal bombázza a hazai tévénézőket. A Legyen Ön is milliomos! töretlen sikerét legalább fele részben Vágónak köszönheti, és a nézők nagy része alávetné magát a…..
A nyolcvanas évek legendás underground zenekarainak nagy túlélője, egy régi zenei kor ittmaradt képviselője. Talán csak a hardcore rajongók ismernék, ha a Sziámi táborok sikere miatt nem kezdtek volna Diák Szigetet szervezni. Azóta a Sziget fogalom, Müller Péter Sziámi pedig…..
Legenda a hazai férfi vízilabda, és nemcsak a sportrajongók körében! Iszonyú sok első hely, olimpiai aranyak, és a nők kedvencei: a XXI. század kigyúrt férfiideáljai ők, akiket mindenki szeret. Kásás Tamás közülük való. Olaszországi szereplése, Oroszlán Szonjával folytatott…..
Hát nem bűbáj végignézni, ahogy egy kislányból érett nő lesz? Tévéfilmtől kezdve gyerek-énekes karrieren keresztül színésznőként eljutni a Playboy-ba! Ez ám a karrier! Sokan imádják, és legalább annyian utálják. Mi csak nézzük, és azon morfindírozunk, vajon mitől lett…..
Igazi kétlaki celeb: üzletemberként is ismert volt, politikusként pedig az egész ország véleményt alkothat róla. Jót, rosszat. Mi nem minősítünk, de a választók úgy tűnik most elfogadták. Ő a régi/új kormány egyik fontos embere, a gazdaság egyik motorja, vagy legalábbis…..
Amennyire népszerű volt a '90-es évek közepén, annyira nem hallani mostanában róla. Azóta megbukott Nagyember felesége volt, most inkább gyereket nevel és nyelveket tanul. Ráadásul nem is nagyon van itthon, ki(e)s hazánkban. Sajnos. Ő sem gyűjti az ismerősöket, most…..
Szőke Zoltán, alias Berényi Miklós a Barátok közt állandó intrikusa. RTL Klubos pályafutása előtt sokat nem hallottunk róla, vélhetőleg vidéki/határon túli színészi státusza miatt. Azóta viszont naponta milliók nézik, és gondolom már maga sem tudja, Miklós-e vagy Zoltán.…..
Első áldozatunk Csonka Pici. Nem hiszem, hogy nagyon be kell mutatni bárkinek is. Olyan sokan ismerik, hogy e bejegyzés írásakor éppen 4188 ismerőse van. Jó nagy házibulit tarthatna, nemigaz? Van egyébként neki egy segélykiáltása is, amit már hónapok óta olvashatunk…..
Ez most akkor egy blog, ami inkább egy celebgyűjtemény. Celeb, mint ismert ember - persze a hazai felhozatalból. Olyanok, akik az iwiw-en jelen vannak, van adatlapjuk, ismerőseik, akár még fotókat is felraktak... Lesznek itt színészek, politikusok, sportolók és egyéb ismert emberek. Az…..