Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robson

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koppenhágai OT-szinteket szolgáltató szervezet legújabb magazinjából mellékelem az OT-nyereségeket. 18 és 40 millió HUF körüli összegekért ilyen képességeid lehetnek!      Szavak:ötödik dinamika - minden élőlény összességeposztulátum -…..
robson 2009.01.05 16:10:54
Úristen, úristen, úristen! Van olyan ember, aki ezeket komolyan elhiszi? Persze nyilván van, hiszen különben DM már sitten lenne, de ez akkor is hihetetlen.
Persze totál értelmetlen ezeket elemezni, de azért csak felteszek pár egyszerű kérdést, hátha olvassa valami szci-ben épp elbizonytalandó ember és elgondolkozik rajta:
1. Ha valaki állítása szerint balesetmentessé tud tenni egy autópálya szakaszt, akkor miért nem teszi balesetmentessé mindjárt az összeset? Persze gondolom nem véletlenül maradt ki a nagy OT eseményből, hogy amúgy melyik ország, melyik autópályájának melyik részéről van szó, még valaki utána nézne :) Na és mi van akkor ha én odamegyek és direkt balesetet csinálok?

2. Ha valaki állítása szerint gondolattal tud tüzet oltani, akkor miért nem jelentkezik önkéntes tűzoltónak? Vagy ez csak amolyan alamizsna volt a szerencsétlen wog-oknak, hogy na nesztek ezt most eloltom, de azért inkább maradok etikai tiszt? Arról nem is beszélve, hogy emberünk azt írja, hogy a tűzoltók már egy órája dolgoztak amikor ők beszálltak, ők meg 20 perc alatt a gondolatukkal eloltották víz nélkül. Na és a tűzoltók vajon mit csináltak ez alatt a 20 perc alatt? Megérezték, hogy itt valami OT tutiság lesz és gyorsan elzárták a fecskendőket? :)
Nameg nemrég fél kalifornia lángokban állt, bezzeg oda nem jutott egy szci csodatevő sem, pedig ott azért akad belőlük bőven. :) Najó ez már tényleg akkora agyrém...

3. A bőséges parkolóhely sztori egy másfajta problémát vet fel: Mi lesz akkor ha az egész bolygó clear lesz és mindenki úgy indul el a célja felé, hogy ott legyen üres az egész utca?

4. Ez nem kérdés hanem tény: egy modern autóba nem megy bele fordítva az akkumulátor és a saruk is eltérő vastagságúak, szóval ha összecsinálja magát a szerelő, akkor sem tudja fordítva betenni/becsatlakoztatni. Ciki.
De azért itt is felteszek egy kérdést: Ha valaki ekkora OT képességekkel rendelkezik, annak miért kell fizikailag ott állni a szerelő mellett, hát nem pont arról szól ez az egész, hogy a szomszéd szobából is figyelemmel tudja kísérni az eseményeket?
robson 2009.01.05 18:44:58
@Valerijov: Na igen, teljesen egyetértek, pont ez a marketing érték buktatja le az egészet.
Ha az eddig felsorolt OT "nyereségekből" csak egyetlen egy is igaz lenne és azt az egyház nyilvánosan bemutatná, a világ összes embere azonnal szcientológus akarna lenne, a pszcihókat börtönbe zárnák és öntenék a pénzt az egyház kasszájába számolatlanul. De nem, ők inkább költenek reklámra, ügyvédre, magánnyomózókra, de semmi esetre sem mutatják be ország-világ előtt a kezükben lévő térmeszetfeletti hatalmat, amivel egycsapásra megoldódna minden gondjuk.

Vajon miért nem?

Persze, ők azt mondják: nem cirkuszi mutatvány. Ok, viszont ha nem cirkuszi mutatvány, akkor meg miért kérkednek vele a magazinjukban? Ha leírni le lehet, hogy én tudok gondolattal tüzet oltani, akkor bemutatni miért nem lehet ugyanezt, főleg amikor ez az egyház számára elképesztő előnyökkel járna? Az egyik egyház tanítása azt mondja, hogy bármi áron terjeszteni kell a tech-et, akár az ellenségek megsemmisítésének árán is, de ebben a bármi árban nincs benne, hogy a tech-el elérhető nyereségeket egyszerűen bemutassuk és ezzel bizonyítsunk a hitetlenek előtt?
Na neeee.

Végtelenül örülnék ha lenne csak egy bátor szcientológus aki idejönne és feloldaná ezt az ellentmondást, de asszem erre várhatunk még egy darabig.