Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ko-moly

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kéne valami virág az ablakba, párkányra, balkonra, mi legyen az? Hát muskátli! Feltételezem sokunk fejében megfordult már ez a gondolat, bizonyítja ezt, hogy bármerre járunk-kelünk az országban, muskátlis ablakot, erkélyt mindenhol találunk. A muskátli igazni népnövény, szép,…..
Értékelés: 3Az ötödik gyerektől minden megváltozott. A nehezen kezelhető, emberfeletti erőkkel, de annál egyszerűbb elmével megáldott Ben alabjaiban forgatja fel a család életét. Soha többet nincsen béke, nyugalom és szeretet. Mindenki megpróbálja meggyőzni az anyát, hogy…..
Értékelés: 3Érdekes párhuzamos történet egy hópárducról és egy, vidékről származó, de A nagyvárosban élő újságíróról. Miután mindtettőjüket kitaszítottak honos környezetükből, próbálnak az új körülményekhez alkalmazkodni, ami messze nem olyan egyszerű, mint…..
Értékelés: 4 Egy meglepetésekben és forduldulatokban gazdag történet, melyben a két, egymástól minden tekintetben különböző szereplő sorsa (15 éves, apjától menekülő kamasz és idős, gyenge elmeállapotú férfi) teljesen eltérő életút után egymásba fonódik. Így…..
Értékelés: 3.5A nyomorból és szerencsétlenségból szabadulni akaró fiatalember megüti a főnyereményt. Majd kiderül, hogy az ennek következményeként - egy amerikai milliomos lánya által - ölébe hulló ragyogó közéleti karrier csupán az "ő" pénzének…..
Értékelés: 4-5Hivatalos leírás (bookline.hu):A rabszolga Singer egyik legcsodálatosabb, arányaiban is tökéletes remekműve, egy lélegzetelállítóan szép szerelem története. A rabszolgaság fogalma nem pusztán a főhős egyéni sorsát példázza. "Isten rabszolgái vagyunk…..
Értékelés: 4-5Abszurd humor, gondolatugrások lólépésben, nonszensz kitalációk és tökéletesen értelmetlen pozitúrák - annak minden kellemes vonzatával.Abszolút kikacspcsolódás és a realitástól való elmenekülés." Egy pasas közeledik a palotához. A palota egyetlen…..
Értékelés: 4Egy eredeti "road movie", melyben szinte minden nap a ugyanarról szól: hideg van, gyalogolni és lovagolni kell, élelmet kell szerezni, ami ráadásul szintén majdnem mindig ugyanaz, néha elfáradnak a lovak, úgyhogy újakat kell venni. És menni kell…..
Találtam még néhány könyvet, amit feltétlenül szeretnék magammal megosztani, nehogy elfelejtsem, hogy mit akarok még olvasni:Háy János: A gyerekGaarden: Tükör által homályosanPhilip Roth: AkárkiAnthony Burgess: Mr EnderbySue Townsend: Adrian Mole és a tömegpusztító fegyverekHa…..