Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az ügynökhal álla

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rögtön az elején tisztázzuk: a cím félrevezető, ugyanis Zenthe Ferenc nem csupán szinkronlegenda volt. Ugyan több mint 200 alkalommal szinkronizált, és Jack Lemmon állandó magyar hangjaként is tekinthetünk rá, mégsem a szinkron miatt jut elsőként eszünkbe, hiszen Zenthe Ferenc sokkal többet mutatott…..
az ügynökhal álla 2021.04.26 21:36:51
A Hollywood Reporter tévérovata közzétett egy igen impozáns listát a januártól májusig jelentkező új sorozatokról és visszatérő közönségkedvcekről. Jön az Agent Carter, a Fekete vitorlák 2. évada, és a Walking Dead midseason premierje, hogy csak egy párat említsünk a…..
Le kellett vennie a netről a No Doubt Looking Hot című dalukhoz készült videóját, mivel rengeteg panasz érkezett hozzájuk, miszerint a képek sértőek az amerikai indiánok számára. A klip egy tipikus vadnyugati hangulatú alkotás, amiben minden indián sztereotípia megjelenik.…..
Ki az a Rónai Sándor? Nem, senki? Hát nincs köztetek egy Romsics-Ablonczy-Ungváry, aki kapásból rávágná? Hát izé, kicsit kínos, de államfőnk volt: Építőmunkásként kapcsolódott be a szakszervezeti mozgalomba és az SZDP tagja lett. A Tanácsköztársaság idején a miskolci…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/31 Subject: Megalázó eset az 505-ben To: info@club505.hu Tisztelt Klubmenedzsment! A Clubbing Net weboldal és ismerősök ajánlása alapján kerestem fel első alkalommal klubjukat. (Ha nem bánják, koromból és a klub jellegéből fakadóan tegezésre…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
A gazdagréti Sin City újabb bűneseteket produkált: ezúttal egy lakótelepi punk próbálta Taki bácsi autóját lenyúlni. Szerencsére Sümeghy a panel Pavarotti és hűséges társa Kutya ott volt és megakadályozta a bűncselekményt. ..