Regisztráció Blogot indítok
Adatok
errant

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
aPPle blog Felmérés 2011.06.29 14:18:00
Úgy döntöttem, hogy megérdeklődöm tőletek hogy lenne e igény olyan hasonló írásokra, mint például a facetime 3GS-re vagy ipadra ingyen stb. Tehát szavazást indítok, és komment formájában várom hogy érdekelne e ilyesmi titeket. Illetve kíváncsi lennék rá, hogy milyen cikkek…..
Az Apple mobil operációs rendszereit elég gyorsan átveszi a közösség, ez nem Windows, ahol sokan még most is a 2001-es XP valamelyik leszármazottját használják, vagy Android, ahol vagy fel tudod rakni a mobilra az OS-t, vagy nem.Néhány fejlesztő pontos adatokat is mondott az egyes…..
errant 2011.01.18 15:18:58
@Magyarósi Csaba: Ez igen egyszerű ok miatt van. Ha kijön egy frissítés maces programra akkor a támogatását mindig leredukálják az új rendszerre. a 10-es itunes is csak a legújabb osx-el megy. A G4-es mac gépünkre nem is lehet felrakni. Míg a microsoft rendes veled és az xp-re is ad támogatást így nem kell lecserélned. Én ebben látom a különbséget.
errant 2011.01.18 18:13:07
@Magyarósi Csaba: Ez mind rendben van, és ez lenne a jó, ha mindenki mindig a legújabbat tudná használni. Én is ezt támogatom. De azért valljuk be az Apple egy kicsit törekszik arra, hogy mindig a legújabb termékeit használd, és dobd ki a régit. Ami nem feltétlen baj. (mondom ezt úgy, hogy 2G-ről most váltok iphone 4-re)
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
Appleblog 82 centis iPhone-kijelző 2010.05.13 12:42:00
Amióta megvan az iPhone, gondolkozom azon, hogy valahogy kivezetem a képét a tévére. Autóban, metrón ücsörögve, a világban mászkálva persze előny, hogy csak 3,5 colos a kijelzője, viszont amikor átnézek barátokhoz, rokonokhoz, és meg akarom mutatni a képeimet, már kényelmetlen…..
errant 2010.05.13 14:25:09
@úriparaszt: Apple és az adjunk a cucchoz ajándékot dolog nem épp elterjedt.. Fizess szépen érte elven vannak.. Csoda hogy törlőkendőt adtak hozzá :)
Múlt hét kedden jelentek meg az új 15 és 17 colos MacBook Prók, amik hozták a tőlük elvártat, és magukba szippantották az Intel Core i5 és Core i7-es processzorait. Olyan gyorsan megérkeztek a demógépek Magyarországra, ahogy például az iPad sosem, pénteken már az XMS-ben vehettem…..
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
errant 2010.04.14 22:49:05
@gothmog: van ilyen app... Wobble iBoobs a neve
Ha emlékeztek még, volt az a teszt, amikor a különböző okostelefonok érintőképernyőjének pontosságát mérték úgy, hogy rajzolóprogrammal vonalakat húzogattak a kijelzőre először erősen, majd gyengén. A kirajzolt vonalakból következtettek arra, hogy mennyire tudja a telefon,…..
errant 2010.03.25 14:34:22
@Könyvelő Mo: csodáltam az nélam túlzás.. irigyeltem.. :D
A Spreadsonggal készített interjúnk második része következik, amiben Colin elmeséli nekünk, hogy látja ő az AppStore-t, milyen marketing eszközöket lehet bevetni a sikerért, és persze milyen pozícióban mennyit lehet keresni. Lássuk. Colin az AppStore-t hatalmas pénzfolyamként…..
A TechCrunch ugyan elismeri, hogy nem első kézből hallotta megnyilatkozni a vezért, tehát Steve Jobs nem magának Michael Arringtonnak mondta, hogy az Apple Tablet lesz a legfontosabb termék, amin valaha dolgozott. Ugyanakkor a lap hangsúlyozza, hogy közvetve már rendkívül sok…..
Kemény nap volt csütörtökön, először Farrah Fawcett, aztán Michael Jackson ment el, pénteken már arról cikkeztek a külföldi lapok, hogy ki nem halt meg: volt hír például arról, hogy Jeff Goldblum még köztünk van, aztán meg arról, hogy Harrison Ford igenis él. Jacko…..
errant 2009.06.28 10:14:12
@the Static: Többet tett a világért? Milyen értelemben? Ugyanis Michael Jackson annyit jótékonykodott, amennyit steve jobs 2 élete során nem fog. Én azt nem nevezném a világ segítésének, hogy van egy cégem és abból meggazdagszom. Lehet, hogy rosszul látom?
A Devteam közzétette az iPhone OS 3.0-ás operációs rendszerhez tartozó Pwnage Toolt. (A hackerek nemzetiségéről egyébként sokat elárul a post címe: trois, drei, три, három!)A jailreaket nem érdemes feltenni annak, aki jelenleg yellowsn0w-használó, ugyanis az ultrasn0w még nincs…..
Pedig eddig úgy volt, de Index anyánk ránk szólt, hogy nem lehet, csak az újságban jelenhet meg a cikk. Sorry folks, majd ott keressétek.Egyébként már volt a kezemben a mobil, öt perce jöttem ki az üzletből, a nagy büdös semmi közepén van a bolt, mégis hosszú sorok álltak…..
errant 2009.06.19 20:52:32
Amelett, hogy kényelmesebben használható telefonnal életemben nem találkoztam még, néha olyan borzasztóan buta az iPhone, hogy azt nehéz elhinni. Miközben mindenféle csúcstechnikás bűvészkedést ismer, olyan funkciók hiányoznak belőle, amiket én is leprogramoznék reggeli alatt,…..