Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regulator

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom őszintén, magam is meglepődtem, hogy volt egy-két olyan szegmense a TV2 zenés műsorának, ami nem pusztán tetszett, de el is szórakoztatott pár másodperc erejéig, amíg rá nem jöttem, hogy mit is nézek. Egyértelmű, hogy nem én vagyok a célközönség, és nem is a szívem…..
Regulator 2013.10.27 09:39:15
@Fedor: sokaig kerestem a hasonlatot arra a 'produkciora', igen, ez a legjobban talalo! ;) Szegeny kislany kb ugyanannyira fel a szinpadi szereplestol, mint a masik csatorna sokaig sztarolt csillaga, Tabani Istvan. Aki latta es hallotta mar eloben, nyugodtan vonhat parhuzamot..
Lehetetlen eldönteni, hogy melyikük a szánalmasabb: Fekete Pákó, aki beszart Joshi Barath és Cooky közé, vagy Hajdú Péter, aki ezzel fos sztorival promózza az amúgy tényleg béna műsorát. ..
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
Hiába tűnik biztos megoldásnak, főleg a Thunderbolt megjelenésével a Time Machine egyre kevésbé vonzó azoknak, akik biztonságban akarják tudni a munkájukat, adataikat. USB-n gyötrelem végigizzadni egy-egy 3-4 gigás backupot, a Firewire sebessége csak papíron akkora, amekkora - a…..
Bár a Telenor már a hipergyors mobilnetét reklámozza, hogy augusztustól mindenkinek leszakad a feje tőle, Mihály Balatonlellén visszapottyant a 90-es évekbe, amikor az ember egy nagyobb oldal letöltése alatt ki tudott teregetni:Kedves olvasó, én már kifizettem a magam 10.000 Ft ját a…..
Kérem szépen, egy példamutató közösséget láthatunk, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola 12.B osztálya mutatja meg, hogyan kell ezt csinálni.Csodálatos. A képet VR6 készítette nekünk, köszönjük...
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Regulator 2011.04.09 07:50:29
@Travis_: ne sarkíts, ez nem a legmegfelelőbb hasonlat, szerintem. Egyébként pedig, van. Novell, IPX, rajta windowsra írt CRM szoftver. Pl.
bár tudom, sikeres cég nem használ 2011-ben Novellt :)
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Regulator 2011.02.28 20:35:44
@Vastag Gyapjúpulóver:
"Szóval miattam termelhet itt Hans paradicsomot csak nehogy úgy járjunk hogy itt megtermelt paradicsomot egy határközeli depóba "exportálja" felvéve rá az exporttámogatást, aztán másnap már jön is vissza a magyar boltokba...

de biztosan csak én vagyok paranoiás. "

Nem, megnyugodhatsz, már évekkel ezelőtt a kis cukorcégek nekiálltak 'exportálni', majd 'importálni', természetesen papíron, miközben a szállítmányt még a gyárból sem tolta ki a mozdony..
Nem újkeletű, tizenéve kitalált, és jól működő dolog ez.
Miért is menne ez másképp pl. a zöldségiparban.
Appleblog Store Down! 2011.02.24 11:38:00
Egy-két órán belül megismerhetjük az új MacBook Prókat, azt mondom! Update: ez az egész napos szívatás tök béna, meg unalmas is...
Tavaly nyár óta kering makacsul az a Fidesz-ötlet, hogy ők bizony bevezetik a "hamburgeradót". A javaslat úgy néz ki, hogy bekerül a "nagy kora tavaszi reformcsomagba", bár lehet, hogy március 15-ig sem sikerül bejelentenie a részleteket Orbánnak... A múlt heti…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
Subba Faszkorbács: Szeretlek 2010.10.26 10:29:00
Regulator 2010.10.26 13:39:56
www.youtube.com/watch?v=ILVGivR9OkQ

Tessék, ugyanez pepitában ;)
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
Folytassuk a tegnapi események méltatását, lássuk a nagyon régóta nem frissített MacBook Air család két új tagját.Miközben a Mac OS X Lion előremutató képességei miatt egyetlen melléknévfokozás sem esett bántóan a fülemnek, a MacBook Air esetében nem éreztem hitelesnek Steve…..
 Na kérem, ennek is eljött a napja, végre a Macekről lesz szó, vagyis azzal próbál kezdeni valamit az Apple, ami fölött a napunk legnyagobb részét töltjük. Reméljük, hogy falhoz csap minket a Mac OS X Lion, hogy a homlokunkon meg tudjuk tartani az új MacBook Airt és hogy Steve…..
Regulator 2010.10.20 17:55:15
Ha már holnap úgyis megtudjuk, milyen lesz az új MacBook Air, használjuk ki az utolsó másodperceket a találgatásokra. Az Appleinsider a pletykákat összegyűjtve elég jó kis írást tett közzé, amiből már kezd körvonalazódni, hogy mire is készül a kaliforniai cég.A Cult of Mac…..
Eddig sem nagyon titkoltuk, hogy az Androidot tartottuk az iPhone egyetlen komoly konkurensének, annak a platformnak, ami eséllyel veheti fel a harcot az iOS-sel szemben, viszont soha, egyszer sem éreztük úgy, hogy jobb lenne annál. Az iPhone nyomdokaiban haladt, lemásolta a legjobb…..