Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikiláltó

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brexit hisztizőknek ajánlanék figyelmükbe egy angol mondást az EU-ról: "A franciákkal a lényeget kivéve semmiben nem értünk egyet, a németekkel mindenben egyetértünk kivéve a lényeget." Kontinentális gondolkodással az angolok nem érthetők meg, mert az európaiak - benne a magyarok - egyszerűen…..
kikiláltó 2016.07.03 10:56:22
@manager2008: Hamarosan egész Európa belekerül Mr. Lee és Mr. Chang bevásárló kosarába...
A BREXIT, azaz a 21. század leghatalmasabb öngólja után felerősödtek a popularista megélhetési politikusok hangjai, akik belecsimpaszkodnak a sztoriba és ezáltal akarnak mégelőbbre jutni, bebetonozni a helyüket. Persze, hogy vevő erre a nép Magyarországon is, hiszen végre lehet megint valakit okolni…..
kikiláltó 2016.07.01 09:02:26
@BircaHang Média: Leszámítva az a néhágy tízmilliárd dolláros magánvagyont, amit Putyin gazdád ellopott a népétől - "jó" példát mutatva a Kárpát-medence Géniuszának és cimboráinak... Te meg öreg KGB-s birka, miért nem a lengyel tesőket oltogatod az orosz-imádatoddal??? Ja, hogy ők pillanatok alatt megnyúznának, mert a lengyelek nem felejtenek olyan könnyen, mint az egybites véreink, akiknek semmit sem mond 1849, 1919, az 1944-45-ös "felszaba-dúlás" és utána a 40 év "vendégesgedés", de még 1956-ról is csak annyi jut eszükbe, hogy nem jöttek a szemét jenkik... Ja, a ruszkik azok jöttek, de oda se neki!
kikiláltó 2016.07.01 11:38:41
@BircaHang Média: Végülis ti ott a KGB-nél pontosabb számokat tudtok, ezek szerint akkor erősen alábecsülték eddig... Köszi öreg pedofil a tájékoztatást!
  Tévedésben vannak azok, akik szerint a demokrácia azt jelenti, hogy pár évenként a szavazólapon egy x-et húzunk az egyik rubrikába, akár választásokról, akár népszavazásról van szó. Ha ez így lenne, akkor Azerbajdzsán vagy Oroszország ugyanolyan demokratikus ország lenne mint Németország vagy…..
kikiláltó 2016.06.27 10:56:42
@BircaHang Média szerkesztősége: Csak azt nem értem, te agybeteg birka , hogy akkor mi a rák farkért az elfajzott EU-s bolgároknál dekkolsz, amikor tárt karokkal vár Lukasenko apád hyper-demokráciája??? Ott nem terem meg a kedvenc füved, amitől évek óta ilyen ocsmányul be vagy tépve?
Elvis Presley Jailhouse Rock „Felhívtuk Rubovszky Györgyöt, de a kérdésünket sem tudtuk feltenni, rögtön letette a telefont. A képviselő egyébként legutóbb rosszullétével és egy elszólásával került be a hírekbe.” (Portik nem csak Rogánt, egy másik kormánypárti képviselőt is bemártott) A…..
kikiláltó 2016.06.22 09:52:33
Végére ért a lakás-ügy. A Fővárosi Ítélőtábla 2016. június 20. napján 14.00-kor tartott ítélethirdetésén bűncselekmény hiányában jogerősen felmentett az ügyészség vádja alól. A bíróság ugyancsak bűncselekmény hiányában felmentette Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert is. Feleségemmel szemben a…..
kikiláltó 2016.06.21 14:27:30
@Éhes ló: Bayer és Lovas, mint hivatkozási alap??? Te öreg, te nem éhes vagy, hanem nagyon beteg...
kikiláltó 2016.06.21 18:28:40
@Éhes ló: Nos, hát akkor üdvözöljük a fedélzeten a "tények emberét", akinek kifogástalan az egészsége és az egója is rendben van! Így aztán bizonyára nem okoz gondot, hogy belinkeld annak a dokumentumnak az elérhetőségét, amiből a tegnap esti (2016.06.20. 22:15:47) hozzászólásodban voltál szives idézni - nyilván szó szerint.
kikiláltó 2016.06.21 20:01:56
@Éhes ló: Ja, értelek...
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Amint bordói tudósításomban írtam, az izlandiakat keményebb diónak tartottam mint az osztrákokat. Mert az izlandi embereknek van tartása! A pénzügyi válság után úgy rúgták ki a nemzetközi karvalytőke kártérítési igénnyel előálló háttérhatalmistáit, hogy abba minden…..
A német vezetés, tanulva az első világháborús tapasztalatokból, 1939-ben mindenképpen el akarta kerülni kétfrontos háborút. Felismerték, hogy mindaddig nem nyújthatják be az egyértelmű  háborúval fenyegető követeléseiket Lengyelországnak, amíg a Szovjetuniót nem tartják egy szerződéssel távol a…..
kikiláltó 2016.06.17 08:56:09
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Én nem b@szakodnék a helyedben a KGB-vel, akárhogy is nevezik magukat mostanában.... Putyin Veszett Birkája még soha nem volt ilyen szószátyár, most viszont láthatóan bekopizta ide a komplett TASZSZ-KÖZLMÉNYT.
Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra. Röhögjön és szavazzon!..
kikiláltó 2016.06.14 13:12:56
@jimihendrix: A Kupaklalit kímélni kell, az asszony mégiscsak egy olimpiai bajnonővel dug félre :) Amúgy meg Mr. 20 % igen veszélyes fegyver, a puszta léte is veszélyezteti a szervátültetések döntő többségét, hiszen ő a biznyíték arra, hogy az agyhalál után is van élet...
ProgBlog Viktor, ne segíts! 2012.07.25 19:27:00
„…Szinte minden tetteinkben a természeti rendet mindég meg akarjuk előzni. A nagyobb rész előbb költi jövedelmét, mint zsebiben van; a serdülő úgy veszi ereje hasznát, mint a férfiú; a tanuló tanít…” Széchenyi István: Hitel – 1829   Amikor ma Orbán „post-IMF”…..
kikiláltó 2012.07.26 13:55:14
@komplikato: A FIDESZ megásta az ország sírját - a FIDELITAS meg majd elhantolja a maradványokat...
Végre megérkezett Hugh Grant válasza a magyar kormány által neki küldött levélre. A brit színész zenélő képeslapot küldött a magyar miniszterelnöknek. A néhány kézzel írt sorban bevallja, először fogalma sem volt arról, hogy ügynöke miért akarja, hogy a magyar sajtó…..
kikiláltó 2012.07.25 05:59:50
@Wegam: Csak hát hol is van az a haza? Mert kiszivárgott a hír, miszerint a négyharmados többséggel felkent apostoli jó királyunk meghozta a döntést: az igaz-magyarok itt hagyják az általa a biztos pusztulásba sallerozott és kokizott Ejrópát - és visszatérnek az Őshazába, ahol még a Mekkdónalcc-feliratok is echte rovás-írással lesznek majd olvashatóak. Ja, és ott nem kell majd tovább szagolgatnia
az undorító libsiket, akiket még az Európai Liberális Unió alelnökeként gyűlölt meg egy életre...

Amúgy azt sem igazán értem, hogy a közismerten pinabubus Húgóval kapcsolatban miért emlegeted állandóan a fartúrást? De ezt majd a Frájd Zsiga doktorbácsival kielemzitek a következő meetingen...
Belsőség Dezső keréken! 2012.07.22 07:16:00
Nahát, nahát. Úgy látom, ráfordultunk a célegyenesre, drága, öreg Ponton Mercim alatt ugyanis kerekek vannak. Nem, nem a hegesztőkeret zsúrkocsi-futóműve, hanem már a saját felfüggesztése, igaz, a felnik még Csabi tartalék készletéből való, 123-ason használatos darabok. Erős…..
kikiláltó 2012.07.22 11:33:00
@szilvesztermacska: Te tényleg új szintre emelted a trollkodás fogalmát! Mert gondolom nem kényszerítettek fegyverrel ide - a sok-sok buta birka közé. hogy végre felnyisd a szemünket... Az, hogy a német és angol lehetőségeket hasonlítod össze az itteni magyar rög-valósággal (alkatrészek, szakemberek, tapasztalatok, stb.) és egy unatkozó német milliárdos pénzügyi lehetőségeit Csikós Zsoltnak a fizetéséből nehezen összespórolt forintjaival - az kizárólag téged minősít...

Nézd, én elhiszem, hogy szar napjaid voltak - pénteken este a főnököd leordította a fejedet, mert mosogatás közben eltörtél néhány tányért, tegnap éjjel meg a párod szex helyett lerúgott magáról - de keress magadnak egy másik fórumot, ahol kiélheted magadat, mert itt senki sem kíváncsi rád...
kikiláltó 2012.07.22 11:53:17
@szilvesztermacska: Hát mi tényleg nem érdemlünk meg egy ekkora korszakos zsenit, mint te...
A SZOLIDARITÁS MOZGALOM köszöni szépen!Mióta hál istennek eltűnt az ECHO-TV adásáról Bencsik András, hatalmas űr keletkezett a kormánypárti dicsőítés területén, kívánjon az bármilyen nyilvánvaló hazugságot is. A HÍR-TV  igyekszik betölteni ezt a médiatörténelem sötét…..
kikiláltó 2012.06.25 02:15:01
@Mankurt: Esetleg az 1998-2002 közötti I. Orbánság alatt a Simlicska elvtárs cégeihez kimentett milliárdokból? Esetleg a 2002. és 2010. között is döntően Fideszes többségű önkormányzatok által adott töménytelen megbízások extra profitjából? Teljesen tanácstalan vagyok...
  Igazából minden öreg járművemnél erre vágyok a legjobban. Hogy külföldre mehessek vele. Lehetőleg Nyugatra. Köpjenek le, egy sznob vagyok, nekem még mindig ott a legszabadabb a levegő, ott merek leülni az utcai lépcsőre tiszta farmerben, ott érzem logikusnak a dolgok…..
kikiláltó 2012.05.13 12:58:39
@Csikós Zsolt: "hiszen minden országban csak olyan járműben kötelező a gyerekülés, amelyikben van hátsó öv" - Ez itt viszont Magyarország, új nevén Lenyúl-Land, ide csak azok az uniós szabályok jutnak be, amelyek alapján növelhető az államkassza sápja...

A cikk hatalmas, nagyon élveztem minden sorát, gratula a srácokhoz! :)
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..
kikiláltó 2012.05.10 13:39:23
@isssti: Tán onnan, hogy a zemberek heti 6 nap, napi 10-12 óra rabszolga melóval is részben már földönfutók, részben pedig hamarosan azok lesznek, miközben azt látják, hogy 22 éve egyre pofátlanabb és éhesebb tolvajok ülnek be az összes valamire való székbe, vezetik "zseniálisan" az országot, miközben egy moped vezetésére is teljesen alkalmatlanok.

És most, az elmúlt 2 évben már morogni sem nagyon mernek, mert még ezt, a "rabszolga sorsot" is féltik - csak azt nem értem, hogy ezen már mi a f@szt kell félteni?
kikiláltó 2012.05.10 15:27:20
@isssti: Szerinted akkor tűrni kellene mindenkinek, mint a birkáknak a vágóhídon? akkor csak tűrj bátran...
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
kikiláltó 2012.04.15 22:54:28
@uszilard: Ja, meg valaki átrakhatná a kormányt a bal oldalra! :)
Ennyit kapott Hunvald György első fokon. És DFT, lánykori nevén Kijafaszom Tomi máris terel. A twitteren máris kommentelte az eseményt:"Ezt iszonyatosan elbaltázta a Gál György. Ha annak idején ő igazol a szocikhoz és a Hunvaldot küldi az SZDSZbe, akkor most mosolyogva…..
kikiláltó 2012.02.26 14:30:42
@Dr. simonmondja.: "Egy Móricka néven bejelentkezett ember máris másfél évet kap - ez nekem új."

Hát jó Hunvald Uram nem éppen Móricka néven jelentkezett be abba az ominózus fehérvári szállodába - hanem humorérzékét bizonyítandó - az ügyében nyomozó ügyész, Fazekas Géza nevén. Mifelénk az eddigi összes hatalom bebizonyította, hogy humorérzék bennük még nyomokban sem található - így H.Gy örülhet, hogy nem húzták azonnal karóba a Polpot Peti jobbkeze ellen elkövetett gyalázatos akció miatt!
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
Mostanában újra tombol a rémálom, elkezdtek a megosztó politika falai, a kritikátlan gyűlölet politikai oszlopai felépülni. Kurva szuggesztív egy dolog, és mivel a politikában mindenkinek megvan a saját igazsága, egyszerű is. Azok a fogalmak amiket az elmúlt 1 évben temetni…..
kikiláltó 2012.01.24 15:55:48
@benoke77: Viszont a "nemzeti oldalnak" a szíve szakad meg a határon túl rekedt magyar véreinkért - és még véletlenül sem a plusz 3-4 millió szavazat motiválta őket a választójog adományozásával. És abban sem volt semmi hátsó szándék, hogy mindenhol igyekeztek a saját (orbáni) képükre formálni a magyarok addig egységes szervezeteit. Ahol ez nem ment, mint pl. Erdélyben az RMDSZ esetében - ott ellen-szervezettel sikerült "erősíteni" a magyarok túlságosan is rózsás helyzetét.

Ja, és az tényleg pokoli mázli, hogy egy napon O.V. mint az Európai Liberális Unió alelnöke megundorodott saját magától - és rájött, hogy ő mégis inkább nemzeti-keresztény-konzervatív - mert enélkül a múlt héten Strassbourgban Cohn-Bendit közvetlenül a fülébe üvöltözhetett volna...
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
kikiláltó 2012.01.20 12:47:20
@remekelek64: Asszem rosszul mérted fel a nyomor fokát. Sok ezer 1.500 Ft-os bér-ünneplő lesz március 15-én - nem esnek még egyszer abba hibába, mint október 23-án, hogy ezen spóroljanak. Bár elnézve a tegnapi tudósításokat Egerből, ahol csak egy 5 nyögdíjasból álló kemény mag éltette Doktor Slicc Pál Doktort...
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
kikiláltó 2012.01.19 19:32:42
@Marcka: És az még nem tűnt fel, hogy a multik és a BANKOK (EZT TÉNYLEG CSUPA NAGY BETŰVEL KELL ÍRNI???) kire hárítják át a különadókat? Vagy Te mint hűséges FIDESZ-rajongó - tényleg elhitted, hogy a Kósa-Szíjj-Ártó páros megfélemlítő akciói hatására elállnak ettől?

Persze gondolom, hogy mint az egy(???)kulcsos SZJA kevés számú haszonélvezőinek egyike - nem találsz kivetnivalót Dr. Slicc Pál viselt dolgaiban, és természetesen március 15-én ott menetelsz a Munkásőr c. lap főszerkesztője és a Népszabadság c. lap pártrovatának volt vezetője mögött (5. sz. párt-tagkönyv tulajdonosa, hogy mindenki láthassa: mennyire gyűlölöd a komcsikat...

Hát gratulálok hozzá!
kikiláltó 2012.01.19 21:09:00
@Marcka: Értem én, szóval akinek nem tetszik a Orbán-féle rendszer - az elmehet! Hát nem barátom, a hazánkat nem adjuk, semmivel sincs több jogotok hozzá, mint bárkinek, aki magyarnak vallja magát!

Ja, egyébként Gyurcsány mester nem az ellenzéknek mondta, hol el lehet innen menni, hanem konkrétan Széles Gábornak, a privatizáció lovagjának és hasonszőrű "nemzeti érzelmű" nagyvállalkozóknak, akik megfenyegették azzal, hogy elviszik a pénzüket külföldre, ha az addiginál nagyobb terheket kell vállalniuk az ország talpra állítása érdekében.

Az ominózus mondat eredetileg - a Hír Tv-s vágás előtt - egyébként így szólt: "Igen uraim, el lehet innen menni, és itt lehet minket hagyni a nyugdíjasokkal, rokkantakkal, betegekkel és a többi elesettel!" Szóval semmi sem annyira fehér - de nem is annyira fekete...
kikiláltó 2012.01.19 21:28:02
@Marcka: Mit adtam én el, te szerencsétlen??? Te vagy nagyon beteg vagy - vagy úgy érzed, hogy még mindig nem szolgáltad meg a júdás-pénzt?

Ha nem sajnálnám azt a több millió szerencsétlen magyar embert,aki vérével-verejtékével fizette meg az elmúlt évtizedek önjelölt megváltóinak ámokfutását, akkor azt mondanám: rendben, jöjjön el az ő (o.v) országa - de akkor nincs ám lelépés, ha nem tetszik - itt élned-halnod kell!

Isten bizony - ti megérdemelnétek azt a sorsot...
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
Jó pár hete nem sikerült kitennünk Mekler Laciék Mongólia felé vezető, mind vadregényesebbé váló útjának újabb fejezeteit – szolgáljon számunkra mentségül, hogy a nyári emberhiány, szabadságolások jobban megcsapolják a Totalcar erőit, mint Mekiékét az olykor…..
kikiláltó 2010.07.14 00:20:30
@Csikós Zsolt: Meg akár tovább lehet mélyíteni a legendás finn-magyar barátságot...
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..