Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szar Szemét Szaralak

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A matek szerint jó a Fidesznek Gyurcsány rendszere címmel elemzi az Origó Gyurcsány Ferenc választási rendszerre vonatkozó javaslatát. A portál szerint a 2006-os szavazati arányok alapján a Gyurcsány-rendszerben a Fidesznek lenne a legtöbb mandátuma: Az MSZP pártlistája 43,21…..
Szar Szemét Szaralak 2009.02.03 09:18:40
@Tudtad?: Pont erre megy ki a játék. Fletó belibben a nagy ötleteivel, pedig erre még Török Gábor is (aki azért igen visszafogottan, már-már olyan se íze-se bűze nyilatkozatokat szokott adni) is azt mondta, hogy ez csak a szar masszírozása. Persze a pp (aka proliparaszt)-nak lehet majd mutogatni, hogy a csúnya fidesz bácsi nem akarja ezt a drága, pazarló parlamentet fenntartani. Mondjuk én a fidesz nyakasságát sem mindig értem, de ez már egy marha unalmas kérdés. Ki az a hülye, aki saját munkahelye ellen fog szavazni?
Szar Szemét Szaralak 2009.02.03 09:19:40
@Szar Szemét Szaralak: eggyel több nem van benne.
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
"A szlovák belügyminisztérium vizsgálata szerint a DAC-Slovan meccsen a rendező klub nem teljesítette előírt kötelességeit, ezért szükség volt a rohamrendőri beavatkozásra."Tehát, szükség volt a rohamrendőri beavatkozásra a DAC-Slovan meccs közben, mert szükség volt,…..
Ha valaki szeretné megnézni a legrégebbi magyar repülőgéphangárt, siessen. Épp most bontják, hogy – ha helyesek az értesüléseink – a helyén egy Lidlt húzzanak fel. (Na persze a bontás után is lesz legrégebbi magyar repülőgéphangár, csak már nem…..
Van itt minden: zépé, önfényezés, smucigság, iwiw.Nem ment a képfeltöltés, úgyhogy egy régit vettem elő, na mihez volt ez a kép?Sziasztok! Ez egy vicces, de egyben szánalmas történet, remélem tetszeni fog! Hárman lányok elmentünk bulizni a zépébe egy szép nyári…..
Szar Szemét Szaralak 2009.01.24 12:01:27
· mezeijoghallgato.blog.hu 2009.01.24. 11:46:20

Jaja. Ismerős a helyzet. A lány kitalál programot, menjünk el. Ott "meghív" erre-arra, bár nála most nincsen pénz, de majd később valahogy visszajut. Nem vagyok garasos, nem vezetem forintra pontosan, ki mikor mennyit költ, de amikor ezt sokadjára játszotta el velem, akkor inkább léptem. Le. Ha éppen most arra hajt, hogy végre valaki elvitte egy nevesebb étterembe, akkor legalább amolyan lovagkorosan tűrje, hogy a fiú fizeti. És ne kérje ki fennhangon, hogy ő majd fizeti a saját részét, csak most hitelezzem meg neki.
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Budapesti Rendőr-főkapitányság1139 Budapest, Teve u. 4-6.Tisztelt Rendőrség! Alulírott magyar adófizető állampolgár (10 millió honfitársa nevében) hűtlen kezelés, vesztegetés és bűnpártolás alapos gyanúja miatt feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettesek…..
Igazi szómágia a Pannon "korlátlan" mobilinternetje: a szolgáltatás kábé olyan, mintha az ügyfél azért fizetne, hogy kiihasson ugyan egy úszómedencényi vizet, de közben kiderülne, hogy csak egy szívószálon keresztül teheti ezt meg. Bnx állítja, hogy nem fájl- és…..
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
Szar Szemét Szaralak 2009.01.23 08:36:21
Illetve nem verték meg őket. Pontosabban egyet megvertek, a másik meg - mondjuk úgy -  kiprovokálta az inzultust. Az Index is beszámolt róla, hogy a múlt hét vége nem volt sikeresnek tekinthető az ellenőrök számára, egy nőt fellöktek, egy másikat meg leütött egy…..
Nincsen hét tévés balfaszság nélkül, és sajnos megint a nézettségi versenyben második helyen álló TV2 házatájáról jött kínos infó: a múlt heti blogos botrányt követően most a szilveszteri műsorban elkövetett kis malőr miatt pironkodhatott a csatorna sajtóosztálya, ahol…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Szar Szemét Szaralak 2009.01.19 09:13:43
@mütyür [csigaházban]: elég szégyen, hogy végignézted! Ha valaki a szemed láttára kutyát vagy gyereket ver, szólj rá!!!
Nem kell fosni, aki nála gyengébbekkel erőszakoskodik, az egy felnőttet sosem támadna meg. Én először 15 évesen (lány vagyok) ordítottam le a fejét kutyaverőnek. Ezt a gyakorlatot azóta is sikerrel folytatom :)
Kedves Olvasók! Most egy különleges post következik, melyet egy blogger kolléga, a masszazs.blog.hu egyik szerkesztője, ügyfél mesélt nekünk (a kommentek közül emeltem ki, mert érdemesnek találtam egy önálló bejegyzéshez). Holnap ismét a beérkezett levelek közül…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Mai egymondat: Egy ismerősöm mesélte, hogy egyszer a pasijától egy kiló banánt kapott karácsonyra, na az lehetett még hasonló szituáció.A kép innenÜdv Kedves Olvasók!Az én történetem igencsak régi, már nyolc éves, de meglehetősen mély nyomot hagyott bennem. A szereplők:…..
Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is…..
Még tavalyi hír, de most lett igazán aktuális.A Brüsszelben élő Silvana Koch-Mehring - háromgyermekes anyát - 2004-ben a német Szabad Demokrata Párt (FDP) színeiben választották meg az EP tagjává, és a liberális frakció tagja. Novemberben nyilatkozott a Bunte című német…..
Forrás: vdszsz.hu"Kétségbeesett hangvételű levelet kaptunk a próbaideje lejárta előtti napon kirúgott egyik vezető jegyvizsgálótól. A nevét nem közöljük, hiszen bármelyik érintett, hasonló aljas módon és körülmények között eltávolított munkavállalótól kaphattuk…..
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
Szar Szemét Szaralak 2009.01.14 09:12:06
Peti817172M · bveremiz.tk 2009.01.14. 07:42:29

De kurva okos vagy. -7 fokban nekem az UV-n a Gellérttől a Deákig sok volt, pedig az kb. 3 km. Ez a kínai fos, kesztyűt, sapkát jót gyártanak (pontosabban nem sajnálod 300 forintért 6 havonta venni az újat), de meg lehet nézni, az autóik hol végeznek a törésteszten.
Amúgy kíváncsi lennék, hány nyugdíjas utazik a buszon és mennyit lopnak el a fogy. árkiegészítésből, mert igazán az a nagy üzlet.
 Induljunk stílszerűen a kályhától, s távolodjunk ruganyos léptekkel, mert – Alekszej Miller ide, gáznyomás oda - olyan veszettül meleg van a lakásban, hogy rántottát lehet sütni a radiátoron. Szögezzük le, nagyon drága rántottát. Mert a Főtáv is a szolgáltatott…..
 Régi barátunkra, Török Zsoltra is megtermékenyítően hatott a Kapcsolat.hu szellemi pezsgése: Zsoci71 néven blogolni kezdett. Mielőtt elmerülnénk az egri szocialista képviselő írásának sűrűjében, idézzük fel 2003-ból, hogyan is vélekedik hősünk a…..
Szekértábor egyszerűnek tűnő útjának minden mozzanatába beleköpött a MÁV. Egy vonata és csatlakozása sem úgy alakult, ahogy eredetileg eltervezte, végül még szerencsétlen öngyilkos miatt is vitázhatott a masinisztákkal.Pilisvörösvárról kellett Debrecenbe utaznom (és…..
"Tisztelt Sólyom László köztársasági elnök úr!Alulírottak azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy teljesítse Varga Dénes Sajókaza, Sólyom telep 8. alatti lakos kegyelmi kérvényét. Varga Dénest annak az eljárás-sorozatnak a keretében ítélték egy év börtönre, amelyet…..
Át tudom érezni Viktória problémáját, mert nap mint nap ugyanazon az útvonalon járok én is, mert nem szeretek az Üllői úton tötymörögni a dugóban. Erre eddig jó alternatíva volt a Derkovits Gyula utca - Kőbánya-Kispest - Vak Bottyán utca útvonal, a BKV végállomás porig…..
BUKSZ Kinek adnál még gázt? 2009.01.08 16:35:00
Ma délután, ebéd utáni szunyókálásunkból ébresztve robbant a hír, miszerint hazánk napi 2 millió köbméter földgázt szállít a gázkrízisben szinte azonnal térdre kényszerült déli szomszédunknak, Szerbiának.Rögtön adódik a kérdés: kinek adnánk még gázt, ha kérné?…..