Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/o/peration

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén lezajlott a Házisörfőző Konferencia, a fagyos szombati napon szinte roskadásig megtelt a Legenda Pub egyesületi terme, ami mindenképpen szép eredmény. Jó volt látni, hogy ennyi ember érdeklődik a házisörfőzés iránt, sokan jegyzeteltek, kérdeztek és saját…..
Egy kis stout kísérletezéssel várjuk a hidegebb napokat, egy malátaalap, három különböző ízesítés. Eredmények hamarosan.   mese_habbal készítette Instagramon keresztül. ..
Van olyan ember, aki nem ismeri a Get Lucky című Daft Punk-slágert? Ugye, hogy nincs! Ezért fogja most mindenki szakértői füllel megvizsgálni, hogy a két francia vajon tényleg lopta-e az említett dal alaptémáját vagy nem. Történt most ugyanis, hogy valaki ráakadt egy 2011-es…..
Furcsa módon idén a Balaton Sound lett a „magyar rögvalóság” fokmérője, saját önostorozásunk tárgya. Multik által hülyére vett zombik, nonfiguratív tetoválásos vidéki tahók és mojitójukból profitáló középiskolás lányok, magyar ugarozás, valamint annak kritikája és…..
/o/peration 2013.08.13 13:21:57
@Kovácsné: az onbizalom hianyos eltunyult szerencsetlenek szarjak ossze magukat szerintem, en amikor elhiztam egy gyogyszertol es meg a pofam is ocsmany lett nem azon dolgoztam, hogy megvaltoztassam a ferfi szepsegidealt a koverkes ragyas kepu nyomorultak fele hanem kerestem ra gyogyszert, gyurtam, meg tanultam feloltozni normalisan, sokat voltam napon az emberi szinert stb. Legfeljebb azok sirhatnak kicsit akik esztetikailag elbaszott arc csontszerkezettel szulettek, testet barki tud csinalni.
Mi lehet a közös Kurt Cobainben, Jack White-ban, Dimebag Darrellben és Skrillexben? Mindannyian tagjai a Spin Magazine minden idők legnagyobb gitárosait összegyűjtő 100-as listájának. Nem vicc, tényleg. Fogalmunk sincs mi járhatott a lap szerkesztőségének fejében amikor…..
/o/peration 2012.05.05 16:16:19
@Nemazamaz:

jönnek az apukák siratni a dadrockot?
/o/peration 2012.05.05 17:55:10
@Nemazamaz: A Soundra nem egészen azért mennek az emberek mint mondjuk egy post-rock koncertre. Inkább delux péntek esti bulinak kell elképzelni mint zenei élménynek. Legalábbis bízom benne. Mondjuk most, hogy idén ott lesz az Animal Collective tuti el kell menjek egy napra, bár fogalmam sincs melyik kretén találta ki, hogy AnCo-t a soundra, két guetta közt eléggé furcsa lesz az ottani közönségnek.
Kamondy Ágnes, a 70-es évek eleje óta színen lévő zenész, énekes, dalszerző, színházi ember nemrég dolgozta fel pályája első állomását, a Kolindát is megelőlegező Orfeo zenészcsoport röpke másfél évét egy formailag és tartalmilag is jelentős albumban. Ezen kívül az…..
Érdekes bejelentést tett a minap Anglia egyik legnagyobb zenebolt-hálózata, a HMV. A cég az elmúlt hetekben többször került a lapokba azzal, hogy kiemelkedően pocsék eladásokat produkált a 2011-es karácsonyi szezonban a fizikai kiadványok terén (van, aki még ezen meglepődik?), most…..
Tengermély hódolatunk! Piresian Beach Zsófi 2011-re már a cool és a Hungarian Bedroom Noise nagyasszonya, kijár neki hát ez a köszöntés. Mindenki emlékszik még 2010-re, amikor egy visszafogottságában is COOL lány elkezdett zenélni a hálószobájában? Az idei évre elegánsan…..
/o/peration 2011.12.09 23:58:28
Már biztos minden Lángoló Gitárok-olvasó kívülről fújja, hogy a Korn, bár tagadja a puszta trendkövetést, de csatlakozva a jelenleg futó divathullámhoz, dubstep-lemezt ad ki december 2-án (tehát ma) The Path Of Totality címmel, így nem is fecséreljük a szót,…..
/o/peration 2011.12.02 14:44:17
@Tarentum: Melyik az a kettő?
Nagyszerű, bár itthon kissé nehezen megépíthető találmányra bukkantunk a techrovattal közösen: egy amerikai faszinak a töke tele lett a tévéből áradó celebtengerrel, és készített egy kis baszt, ami minden olyan alkalommal elnémítja a tévé hangját, ha olyan név hangzik el…..
/o/peration 2011.08.22 17:13:33
@/o/peration:

edit: vakok helyett süketek, illetve hozzátenném, hogy hangfelismerésről szó sincs, gyakorlatilag a képpel együtt jövő felirat "txt"-t olvasgatja az arduino.
/o/peration 2011.08.22 18:47:24
@dallasjockey: ez azért van mert a tv ugyanarra a jelre megváltoztatja az előző állapotot, nincs külön mute/unmute a távirányítón sem.
/o/peration 2011.08.23 10:03:16
@Megdobbent:

nem kell neki semmi csak egy 9V-s elem vagy egy 5V-12V táp
HeStyle A magyar fiúk és a divat 2011.01.18 08:00:00
    Hogyan viszonyulunk a divathoz? Hogyan viszonyul a környezetünk hozzánk, ha máshogyan öltözködünk, mint a többiek? Miért úgy viszonyulnak hozzánk? Milyen a társadalom véleménye a férfidivatról? Külföldön mi a helyzet?   Valószínűleg egyik kérdésre sem…..
HeStyle Jön a Debenhams! 2011.01.13 14:26:00
Visszatér hazánkba az angol áruházlánc, a Debenhams. Anno, úgy 9-10 évvel ezelőtt már  megpróbálkoztak nálunk, a Camponában volt üzletük, de akkor nem volt nagy kereslet irántuk és kivonultak Magyarországról.  Bár még semmi nincs hivatalosan bejelentve, úgy látszik…..
 Folytatjuk sorozatunkat, melyben a legnépszerűbb férfi modelleket gyűjtjük össze. Amikor a sorozat a végére ér, egy szavazást is tervezünk, hogy megtudjuk, ki a HeStyle favorit modell, avagy a Ti kedvenc modeletek! A sorozat alapjául a models.com listája szolgál. Sid…..
HeStyle Hasvillantó póló 2010.09.29 08:00:00
"Ez a helyzet" - mondja a póló a szembejövőnek. A kockás hasúakon is mókásan (bután) néz ki ez a ruhadarab, de mondjuk egy nagydarab, szőrös, megereszkedett hasú valakin már egyenesen közszemérem sértés lenne látni! Borzalmas.(képek: fashionindie)..
HeStyle Kipróbáltuk: Asos webshop 2010.05.31 19:00:00
Ezúttal (többek között) egy cipőt szereztünk be az asos.com webshopból. Néhány szó a tapasztalatokról. Az asos webshopja nem kizárólag a saját márkáit árulja, kategóriánként megtalálhatóak benne sportos, utcai és prémium kategóriás márkák is. Ez nekem nagyon tetszik,…..
HeStyle H&M az AIDS ellen 2010.05.19 12:56:42
Holnap kezdődik a H&M jótékony akciója, a Fashion Against AIDS kampány és az erre az alkalomra készült kollekció árusítása. A H&M az immáron harmadik alkalommal jelentkező kollekció bevételeinek 25%-al támogatja az AIDS ellen küzdő szervezeteket. Budapesten…..
Nem érdekelnek a zeneipari kalózok, én is töltöttem már le saját magamat...
/o/peration 2010.05.18 15:12:03
Még idén megjelenik a tavalyi újjáalkulás utáni első Limp Bizkit-nagylemez Gold Cobra címmel. Az albumról már korábban is szivárogtak ki részletek, de egyik sem volt hivatalos, vagy ha az is volt, a minősége hagyott némi kívánnivalót maga után (pl. valaki autóvezetés közben…..
/o/peration 2010.05.03 14:09:31
@gosford:

ez viszont állat, ennek az arcnak meg a prodigynek kéne csinálni valami közös durvulást.
HeStyle 1000 2010.03.27 13:26:46
Őszintén bevallom, a HeStyle indulásánál nem gondoltam volna, hogy elérünk majd az ezredik bejegyzéshez, látván, hogy sokan milyen rossz véleménnyel vannak arról, ha egy férfit érdekel a divat. Nem gondoltam volna, hogy a blog életképes lesz. Egy évvel és pár hónappal azonban…..
/o/peration 2010.03.28 11:35:29
Órák óta halott a felvi.hu, áradnak a felháborodott és tanácstalan levelek az Index és a Homár postaládájába, egyelőre nem tudni, hogy meghosszabbítják-e az online jelentkezési határidőt a felsőoktatásban. Az ügyön indexes újságírók dolgoznak, ha tudunk valamit, rögvest…..
Gerilla sávfestéssel válaszoltak a brooklyni kerékpárosok a környék vallásos zsidó közösségnek, amelyik bepanaszolta, és eltüntettette a Williamsburgon át vezető kerékpársávot. A bringások és a haszid közösség vezetével szemben álló zsidók éjszaka újramázolták a…..
/o/peration 2009.12.09 22:13:33