Regisztráció Blogot indítok
Adatok
get_forester

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment A polgár ne kérdezzen 2012.12.05 05:45:00
Bárki által hozzáférhető kilométeróra-állás? Van ilyen, elméletileg. Okmányirodai capriccio, hepiend nélkül. Különben is péntek van. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
get_forester 2012.12.05 14:29:25
@pjotr007:

Más baja is van ennek...

Nekem a 1997-es Honda Accordomra 1991-es Daihatsu Applause-t ír ki. Persze lehet, hogy átvertek a nepperek :)
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
get_forester 2012.12.03 10:19:25
@kovi1970: A mostani kocsimban halogén van, éjjel, esőben sz*rt se látok, nyilván egészen biztonságos.

A Saabomban gyári xenon volt, beállítva, mégis mindenki azt hitte, hogy reflektorral jövök, és villogott. Viszont legalább láttam (amikor épp nem villogtak :) )
   A cégről elsőre az jutott eszünkbe, hogy csoda fiatalító termékeik vannak, amiket hálózatos (MLM) módszerrel értékesítenek. Egy határozott, céltudatos, ám végtelenül kiegyensúlyozott és közvetlen vezető várt minket az irodájában, aki nem…..
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a médiában - főleg a ScienNet körüli történések miatt - az MLM-el foglalkozó cikkek, írások, vélemények. Mind az ellenzők, mind az MLM rendszerek hívei megfogalmazták érveiket.A blog célkitűzése, hogy a szerzői jogok tiszteletben…..
Félelmek / Kifogások / Milyen félelmekkel, és kifogásokkal is találtam szembe magam, amikor hússzú idő után ismét csatlakoztam egy MLM céghez? / Jelen esetünkben a Forever Living Products –hoz / -         Tudom e…..
NCR4 A reklám helye, a Live Pakk 2012.01.08 15:59:00
Egy érdeklődés nyomán megkaptam a Lifepakk hatóanyag tartalmát. Gondoltam készítek  egy összeállítást azzal a céllal, hogy kiderüljön mennyibe kerülne ugyanazokat a hatóanyagokat beszerezni a "normál piacról". A teljes csomag napi 574 Forintba kerül, azaz harminc…..
get_forester 2012.05.19 21:41:41
@BurnBaby: (Provo, USA; Peking, Japán; Sanghaj, Kína)

Csak a kötözködés végett. Peking nem Japánban van, hanem Kínában, Beijing-nek hívják helyiül.

Amúgy neked drukkolok :D
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Pár héttel - tán hónap is lehet már, nem emlékszem kristálytisztán - ezelőtt kedves olvasónk, KuKori küldött egy linket. A link egy fotógyűjteményre mutatott, a képeken felfoghatatlanul sok autó áll szó szerint hegyekben. Jelentős részük úgy, hogy hozzá sem lehet férni, mert…..
get_forester 2009.04.14 16:46:50
Get Forester 1. Szpaszkij 2009.01.06 13:16:00
  Ahogy megéreztem a hideg fém érintését a tarkómon, rögtön tudtam, hogy ki az. Finoman, szinte lányosan tartotta a hangtompító acélhengerét a bőrömhöz, picit mintha még a keze is remegett volna. Behunytam a szemem, mélyen beszívtam a levegőt, pár pillanatig bent tartottam, majd lassan kifújtam,…..