Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wss

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és falod a borzalmakat. A vért, a beleket, a szertehintett végtagokat. Ha az nincs, akkor legalább a roncsokat jól megnézed. Mert ezen szocializálódtál, napirendedben fontosabb az esti pánikhíradó, mint a "mivoltmaasuliban" beszélgetés a gyerekkel. Mert jól esik anyázni,…..
Ismét egy olyan témához érkeztünk, ami nagy vitákra adhat okot, hiszen Gáborban is ott a gyanú, hogy az általa támasztott két verzión túl egy harmadik lehet a helyes megoldás. Kinek van igaza és miért? Legelőször Budapesten a Nádasdy és a Vas Gereben utca kereszteződésében…..
Forrás: englishrussia.comA fenti bannerben ennek az autónak a képeiből vannak részletek, talán megérdemel egy külön posztot. Vannak érdekes részletmegoldások rajta... (Ez pontosan melyik Moszkvics? IZS)..
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
wss 2009.02.06 08:58:56
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..