Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uccika

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a gondolatsírásos részek, mondjuk úgy, hogy a szakmai elgondolkodások. Ma a két legfontosabb kérdésről gondolkodnék.A miértről és a miről. „Az író a magasságból merít még akkor is, ha a téma hétköznapi. Valójában fordító munkát végez. Földi nyelvre…..
Sokan feltették már a kérdést, hogy: Miért kezdtem el írni?Természetesen a csajozás végett. Ugyanis sima kaland. A mindenféle statisztikák kimondják, hogy az olvasó illetve a könyvvásárló réteg nyolcvan-nyolcvanöt százaléka nő. Mondom, sima ügy. Ez ugye azt jelenti, hogy…..
Ha gyermekünk rajong valamiért, egy meséért, egy mesefiguráért, akkor minden átváltozik. Ő maga és a világa is a mesehős világához képest, azzal összehasonlítva és összeforrva létezik, kap értelmet. Ezért aztán a gyerekek ilyenkor körül akarják magukat venni a …..
Napbárka útja Depresszió 2009.01.10 20:02:23
Fekete felhők közt, fekete árnyak.Suhannak ijesztő fekete szárnyak.Tétován mozdulnak, lefelé vágynak.Fehér hófüggöny borul a fákra. Feketén indulnak, feketén jönnek.Gyorsuló idővel lefelé törnek.Szárnyukkal takarnak, hálóba kötnek,Fehér testembe karmokat…..
Napbárka útja Pillanat-mozzanat 2008.09.13 23:21:00
Szeretnék szép dolgokról írni.Fényről,ami bekúszik az erdő mélyére s a tó felett megülő nehéz párát,könnyű dallamként osztlatja szét,helyet adva az életnek, e győnyőrű életnek.De valami mindig visszahúz,nem ereszt.A szavak szétcsúsznak,az egész eltörik.Hallok még…..
uccika 2009.01.05 09:38:08
@annica: mit értesz papírból írás alatt?
Napbárka útja Kapuk Könyve 2008.07.25 22:55:00
Íme,az éjszaka elkezdődött;a napot bárka viszi a túlvilágon át.Az éj tizenkét órája egy-egy kapu, melyet Démonok őríznek.Hova vezet a Reményvesztettség? Sötétség,végtelen Tér  és Idő. Elrejtettség ami menekít.Üvőltve hallgatni.Csendben üvőlteni.Fájdalom és…..
Napbárka útja Vers 2008.12.30 16:23:00
Embrió.Sejtek és idegek egymáshoz tapadnakEgyütemmé oldja a vörös ár,Apró nyúlványok folyammá dagadnak...A csendet áttöri egy sikoltás.A vágynak boldog kezdeménye,Semmi ágán guggoló magány.Felcsillan a tejút messzesége,S a végtelenbe álmodja…..
Napbárka útja Üzenet a múlból 2009.01.04 13:04:00
Kedves ük-ük unokáim! 2009 újév hajnalán írom e sorokat. E-mail levelet kaptam bátyámtól, hogy családfa kutatásához írjak egy pár sort magamról. Megnéztem az Internetre feltett oldalt, amin sok régi fénykép szerepel a mi elődjeinkről...Remélem, tudjátok mi az …..