Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oneil1st

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan kipipálja a bétateszt szakaszt az egyik legígéretesebbnek tartott magyar startup. Mint tudjátok, a Prezi.com a nemrégiben kapott 160 ezer dolláros induló tőkével indul neki a világ meghódításának.  Mielőtt belekezdenének a srácok a pénzégetésbe és a…..
Nagyon régen nem használom már a Gmail "Web Clips" funkcióját. Igazából már el is felejtettem, hogy miért. Biztos zavart, meg bannervakság, meg úgysem érdekelnek a hírek levelezés közben, stb. Mindenesetre Steve Rubel tegnap felnyitottam a szememet: mégiscsak lehet…..
Múltkor már írtam arról, hogy a Ustream hamarosan kijön egy olyan alkalmazással, melynek segítségével mobilról azonnal tudnak a felhasználók live streamelni. Amiről most szó lesz, az még nem ez a fejlesztés, de szintén hasznos lehet.Az iPhone Viewer egy olyan alkalmazás, mely…..
Helló Mindenki!Eljött ez a nap is. Milyen gyorsan elment ez az 1 év...A mai nap is ugyanúgy kezdődött mint a többi. Reggel 7 óra körül keltettem Apát és Anyát, ilyenkor mindig az ágy korlátjába kapaszkodva várom őket. Miután megkaptam a reggeli finom itókámat, már mehettünk is…..