Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heisenberg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
heisenberg 2009.01.11 22:21:18
Az 1-eshez már mindent elmondtak, amit kell, a 2-eshez nem tudok hozzászólni, de ha ingyér lenne, akkor is 3x meggondolnám, hogy meg akarok-e fázni és el akarok-e kapni valamit a buszokat-villamosokat melegedőként használó csövesektől (a +1 fok még mindig melegebb, mint a -6!), 3-hoz meg mert nem a homokba kéne dugni a fejed.
02PEST rendszám: abban az utolsó számjegy a 2-es, ami páros. Tudom, bonyolult fogalom az utolsó számjegy, nehéz megkülönböztetni az utolsó karaktertől, de azért próbáld meg. Csak betűből állót meg nem fogsz találni, mert kell számnak szerepelnie benne.

"Az Ikarus kiviteltől és viszonylattól függően szállíthat akár 100 embert is, az autód meg egyedül a te tökfejedet hurcolja. Relative talán még a busz is környezetkímélőbb mint az autó."
Igen, ugyanakkor a jelen probléma szempontjából - szálló por - a benzines autónak gyakorlatilag 0 a kibocsátása, míg a jó kis dízeles, szar, lestrapált busznak ennél jóval magasabb. Szóval jah, jóval nagyobb, mint az a 100-as szorzó, amennyivel több embert szállít. Jelenleg sokkal ésszerűbb lenne a buszokat kitiltani, mint a benzines autókat. Sőt, a benzines autókra vonatkozó tiltást alapból fel kellene oldani, mert nem segítene.

"NEM VICCBŐL KELL AZ AUTÓ, ÉS NEM LUXUSBÓL HASZNÁLOM"
Ehhez csak csatlakozni tudok. Jóapám például naponta jár vidékre kocsival. Pénteken például Kalocsára ment, de Békéscsaba is rendszeres célpont. Indul reggel 7-kor, érkezik délutál 3 és este 10 között. Nyilván mehetne vonattal vagy volánbusszal. Csak akkor nem du 3-kor vagy este 10-kor ér haza, hanem este 10-kor, és másnap délben. Ja és ugye Demszky majd cipeli az 50 kilónyi műszert?

"mert fel bírják fogni ésszel, hogy a saját és a gyerekeik egészségéről van szó"
Aha, és szerinted ha a gyerek a BKV-val jár, akkor egészséges lesz?
bkvfigyelo.blog.hu/2009/01/09/ket_napig_diszitette_hanyas_es_homok_a_villamost (homok - emiatt van a riadó, és hányás - éljenek a bacik)
bkvfigyelo.blog.hu/2009/01/09/csak_a_vezetofulke_futheto (jó hideg lehet)
bkvfigyelo.blog.hu/2009/01/07/idos_not_utott_a_sofor (vajon mikor kezdik el ütni a gyerekedet is?)
bkvfigyelo.blog.hu/2008/12/29/visszaaramlik_a_kipufogogaz_az_utasterbe (ez már nem csak por, hanem egy csomó egyéb, kifejezetten mérgező szar is)

Kellemes, egészséges utazást a BKV-vel.
40-es+nő+baszik (Egészségére)billentyûzet+átváltán+angolról+magyarra (Átvált tán, ha beállítod)kádár+korszak+sajtója (Majdnem olyan mint most)kirúgom+a+picsába (Kapsz a pofádba, te kis türannosz)menedzserek+bugyit+viselnek (Sem megerősíteni, sem cáfolni nem…..