Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amidabucu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MegaBrutal blogja Ultimate fail 2010.07.25 18:45:00
Egy évvel ezelőtt volt önértékelésem. Egy évvel ezelőtt tudtam volna egy őszinte jellemzést írni magamról, amelyben sok pozitív dolgot soroltam volna fel. Egy évvel ezelőtt abban a tudatban éltem, hogy szakember lettem; hogy ráléptem a kiteljesedés útjára; hogy most már a sok…..
MegaBrutal blogja Rossz döntések 2009.12.30 22:50:00
Néha előfordul, hogy amikor nem vagyok beszámítható állapotban, hozok egy döntést. Jó, hát ezzel gondolom nem vagyok egyedül, ez sok embernek szokott problémát okozni. De ami már furcsa, az az, hogy ilyenkor előfordul, hogy a döntésemet fenntartom azután is, hogy kijózanodtam. Na…..
amidabucu 2010.01.12 02:05:23
@MegaBrutal:
"Egyes elméletek szerint az autisztikus tulajdonságok hatottak az ember evolúciójára, és ezek a hatások a történelemben is kimutathatók" - wikipédia

„Az Asperger-szindróma valószínűleg az emberi faj evolúciójának egyik, valami oknál fogva jelentős és értékes állomása lehet”. - webbeteg

Amúgy a pszichológusos dologban azért foglamaztam úgy, hogy >>jó<< pszichológus, mert az AS-t nehéz diagnosztizálni. Gyakran az AS gyerekeket hiperaktívnak vagy diszlexiásnak diagnosztizálják.

Amugy eltérve egy picit: fel tudnál sorolni párat a tüneteidből? (Hátha van közös metszete az én "stikkjeimmel")
amidabucu 2010.01.11 22:01:52
@MegaBrutal: XD
Akkor mondom, hogy készülj fel, hogy ha esetleg a jövőben elmész egy jó Pszichológushoz akkor megvan az az iciripiciri esély, hogy nincs közöd az AS-hez.
Amugy, ha valaki AS-ben "szenved", nem jelenti azt, hogy
beteg vagy "valami nincs rendben" vele.
Vannak emberek, akik evolúciós elméleteket (pozitívan) fűznek hozzá. (Mondjuk elég radikális, és tényleg szkeptikusan fogadja be ilyeneket az ember)