Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ragesz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
ragesz 2009.01.05 00:01:19
@IGe:
Helló!
Itt ugye a saját vitaindító írásodon nevetsz? (Nyilván nem azon, amiben reagálsz a pdf-ben leírtakra...)
A cikked elejét olvasva bevallom, csak néztem: hűha, tényleg??? Aztán amint leírták: tele-tele hazugsággal (más vallásokról). Amit a kereszténységről írtál, azt már magam is a helyére tudtam rakni.

"Az istenhit csak egy lelki betegség:-)"
Figy: most akkor létezik olyan, hogy "lélek"? Ne mondd már... Vagy ezt is az index fórumáról vetted át? (Tudom: most jönnek majd a neuronok kesze-kúszasága...)

Egy példa: tfh. történik valami olyan "csapás" hogy a világ (társadalom, technika, tudomány, gazdaság...) "visszaesik" mondjuk egy X. századi szintre (pl. a Római birodalom bukása után is valami hasonló visszaesés történt). Ekkor ki fogja elhinni azt, hogy járt ember a Holdon? Ezen gondolkozz el egy kicsit... (Ne a Holdon, hanem vedd észre a párhuzamot: 2000 évvel ezelőtt /is/ történtek csodák, olyanok, amikre ember nem képes, tehát Jézus Isten-ember volt (volt, amíg a Földön élt Isten-_ember_ként) /Vagy szerinted Jézus egy szimpla időutazó?/. Ezek tények. Az pedig már mindenki saját problémája /illetve a mai embereknek szerintem szerencséje/, hogy nem akkor élt, így nem talál bizonyítást a csodákra /ha láttad volna, elhiszed - no persze.../)

Üdv: ragesz