Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PiciFaction

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Találós: Ki van a képen? 2011.04.11 11:06:00
update: Konta Barbara!..
Na, most tessék hátradőlni, mert aki velem tart, annak hosszú, de nagyon szórakoztató olvasgatás következik. Előre kell bocsátanom, hogy nem hiszem, hogy ez a levelezés a szó kukacoskodó értelmében "igaz" lenne. Ez egyszerűen elképzelhetetlen. Én szórakoztató…..
PiciFaction 2010.06.03 10:31:35
@telekino:

már miért kellett volna kifizetni a kölcsönzőnek?
PiciFaction 2010.06.03 10:40:05
@telekino: most, hogy átgondoltam az objektív felelőség miatt valószínű hogy rajtuk akarják majd behajtani, de nem tudom milyen szabályok vonatkoznak az autókölcsönzőkre ebből a szempontból.
De Abdulnak semmiképp sincs igaza, hiszen ha kifizeti az autókölcsönző akkor Abdulnak ad "kölcsön". Ha jól olvastam ez egy autókölcsönző és nem bank. És mivel kapitalizmus van kit érdekel, hogy elutazott? Ha elutazol Neked is ugyan úgy meg kell csinálnod az adóbevallásodat különben úgy megbüntetnek....
 Mikor, elindultam az úton, minden fénylett. Láttam, miként emelkedsz ki a szürkeségből, ahogy vonzó lényed beragyogta az éjszakát. Bevilágította sötét álmaim helyét, szemeidre gondolva úgy éreztem végre élek. Ahogy megjelentél, ahogy mozogtál, ahogyan beszéltél…..
A lovagként viselkedő srác eleinte nem látszott melegnek. A lányt majdnem elcsapja egy kocsi, de a megmentője a legjobb pillanatban figyelmezteti a veszélyre. A lány nagyon megkedveli a titokzatos idegent, de a barátnője óva inti tőle, mert tud róla valamit. A sztoriból megtanulhatjuk,…..
PiciFaction 2009.10.13 18:05:58
@Wildalexa: Annyi tapasztalatod is van mint amennyi elvárásod? 8-) Akkor mégis, hogy várhatod el a korodbeliektől , hogy tapasztaltabbak legyenek a koruknál? Te sem igen lehetsz az hiszen azért 19év nem nagy idő...
De tudod mi a baj? Hogy pontosan ezért kevés a normális párkapcsolat mert sok ember (fiú/lány egyaránt) így gondolkozik hogy Neki nagyok az elvárásai...
Egyszerű kell egy 40éves hapsi Neked is mint a többinek a huszonáves srácokat meg le kell szarni mert Ők nem teljesítik a "mércét" :)
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
Meddig lehet tűrni a hazugságot? Amikor szerelmünk sms-t küld arról, hogy meghalt, már kezdjünk gyanakodni, és komolyan fontolgatni a szakítást. Ha ezek után a halott pasiddal összefutsz az utcán, te legyél az, aki kimondja a nemet.   A történet már lassan 5 éve kezdődött,…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..