Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolves 52

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom feltűnt, hogy a HunBowl óta nem nagyon jelent itt meg bejegyzés. Ezért elnézést kérek, mert van jó pár hűséges olvasó, aki nagyon is megérdemli, hogy megkapja a napi betevő focit. Előre bocsátom, teljesen egyetértek azzal, hogy a kifogás olyan, mint az ánusz, mindenkinek…..
wolves 52 2009.11.27 21:11:39
még 1 yard Magyar elődöntők 2009.10.19 15:55:00
Elérkeztünk az első osztály alapszakaszának végére, a Wolves, a Cowboys, a Győr és a Nyíregyháza jutott a rájátszasba. Lássuk hogyan végeztek a csapatok, mi várható az elődöntőkben. Csapat Győzelem Vereség…..
még 1 yard A Wolves 38:0-ra nyert 2009.09.21 14:49:00
A vasárnap este igazi gameday volt a Cowboys hazai pályáján. A Wolves és a Cowboys a tavalyi remek döntő után, ami alapjaiban kellett hogy meghatározza a magyar amerikai focit, most találkozott először másodszor (tavaly ősszel 61:22-re nyert a Wolves, és a regnáló bajnok 38:0-ra…..
Olvasom a Szövetség által küldött ismertetőt, mely a doppinggal, és annak kiszűrésével foglalkozik, és kiver a víz. Na, nem az izgalomtól, hanem az idegtől, hogy hogyan lehet ilyen dolgokat elvárni a magyar AMATŐR (ergo: fizető, nem fizetést kapó) játékosoktól? Jelentsék be…..
még 1 yard Eljött az év 2009.03.17 08:30:00
Eljött az év, amikor megtörhet a Budapest Wolves hegemóniája a hazai amerikai football életben. Eleged volt már abból, hogy a hazai amerikai foci – a köztudatban - Árpa Attilával kezdődik és Budapest Wovlesszal végződik? Hát idén megtörhet a Farkas dominancia.  Arról…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..