Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva1946

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen vöröshagymát felszeletelni is általában könnyfakasztó dolog, arról ne is beszéljünk, ha nagyobb mennyiség kell a főzéshez. Nagyon sokféle módszerről hallottunk már, hogy megúszhassuk szárazon a feladatot: befogott orral, szemüvegben (nem hatásos), víz alatt, stb. Most találtam egy olyat,…..
Leteszem én a cigit! X nap! 2015.09.25 21:13:25
Sziasztok! Nem feledkeztem meg az írásról, csak nagyon sok minden történt mostanában velem. Tejfakasztó, születésnap, elbocsájtás stb......De igyekszek mindent pótolni, és megosztani veletek. Kis türelmet kérek és jön a folytatás, persze ha van is rá igény...
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com     Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Nem olyan régen egy ismerősöm…..
Éva1946 2014.08.13 01:33:50
Jó tanácsok : keress más munkahelyet. Ha az olyan egyszerű volna !
Az adott esetben csak az lenne a jó megoldás, ha az új főnök térne jobb belátásra. Ja, de mitől ? Hát, a cinikus mosolygástól ( amit egy kommentelő javasolt ), attól aztán marhára nem fog ! Itt és most egy kapaszkodót találok számodra. Ne söpörd le kapásból, amit most javaslok :
az Agykontrollban van egy olyan technika, hogy szubjektív kommunikáció. Ezzel a technikával a megcélzott személyt ( itt: a főnöködet ) megfelelő viselkedésre lehet rábírni.
Talán úgy indíts,a kételkedésed eloszlatására, hogy a
www.esettanulmanyok.hu oldalon keress rá a szubjektív kommunikáció kifejezésre és találhatsz konkrét eseteket, hogy ezt hogyan és milyen eredménnyel használták. Ha ezek alapján használhatónak minősíted a megoldást, akkor elindulhatsz keresgélni, hogy pontosan hogyan is csináld. ( én nem használtam ezt a technikát, ezért nem tudok tanácsot adni )
A szubjektív kommunikációhoz szerintem azt kellene beazonosítanod, hogy ezt az ürgét alapvetően mi vezérli ebben a pocsék viselkedésben veled szemben. És ezzel kapcsolatban kell jobb belátásra bírni, a technika alkalmazásával.
Itthon a nagy meleg után kicsit lehűlt a levegő, de Kaliforniában tombol a nyár. Az állatkert lakóit hűsítik a dolgozók: Odint, a fehér bengáli tigrist, Valerie-t, az afrikai elefántot és Sidney-t, a háromhónapos ázsiai vidrát...
Éva1946 2009.08.05 10:03:44
 Kedves barátaim, akik ellátogattok hozzám és meghallgattok! Örömmel osztom meg veletek az én mai napomat. Olyan nagy mérföldkövet tettem meg az új úton, hogy ezt meg kell osztanom veletek. Reggel azzal a kérdéssel ébredtem: mit tegyek a szebb és boldogabb jövőért? A…..