Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kataa*

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és…..
OurFashion Személyes 2010.05.20 19:00:00
Nem szoktunk ennyire személyes élményekről beszámolni (főleg nem képet feltöltögetni magunkról), de most Leighton Meesterről van szó. Akinek eddig nem jutott a fülébe, az most értelülhet róla: a Gossip Girl Blairje Budapesten forgat. Ma okkal mentem a Deák térre, és sikerrel…..
Ha esik ha fúj, ma irány Etyek. Kinyitjuk a pincét, finom fehérbort szürcsölgetünk, pikáns sajtokat és zöld almát majszolgatunk. Két nap aktív pihenés következik számomra. Ti mit csináltok hétvégén? Még mindenki össszekaphatja magát, és tarthatunk egy hatalmas…..
Mostanában olyan jó kislány voltam, hogy már ezer éve nem írtam kívánságlistát. Mindent magamnak vásároltam, ami rá is nyomta a bélyegét a hónap végi elszámolásaimra. Most, hogy közeleg a május két ajándékozós ünnep közül választhattam, és mivel az anyáknapja számomra…..
Kataa* 2010.04.27 11:18:43
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
Sokan nem tudják, hogy az angol beige szót sokkal tágabb értelemben használják, mint mi itthon a bézst. Hogy miért írom ezt le? Azért mert idén ez a jolly joker szín. A beige néha barnás, néha szürkés, sőt van amikor bronz vagy arany hatása is van. A tágabb értelembe vett bézs…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.04.20 12:16:00
Már annyian kértétek és hiányoltátok, hogy újra itt vagyok a hétfői körkérdés rovattal:Hangulat: Tavasz van. Igazi szívmelengetős, cseresznyevirágzós, Gödörnél ücsörgős, mentás limonádés, lenge szoknyás.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: Az az 5 perc amikor…..
Hétvégén a Joy napok, 1 hét múlva pedig kezdődik a Glamour Shopping Days- folyamatos fenyegetés a pénztárcákra, és csodálatos alkalom egy barátnős, vihogós, kávézós napra is - mert kik a legjobb divattanácsadók, ha nem ők? Én már évek óta 3 barátnőmmel…..
OurFashion Stílusikon: Chuck Bass 2009.03.23 11:56:00
A lányoknak könnyű - ha bajban vannak, hogy mit is vegyenek fel, elég Carrie-re a SATC-ből, Laurenre a The Hillsből vagy Isla Fisher karakterére a Confessions of a Shopaholic-ból gondolniuk, és máris ezrével jönnek az ötletek a ruhákra.De mi a helyzet a férfiakkal? Ők kitől…..