Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe Black

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angie és családja nyilvánvalóan egy önfeledt szánkózós napra készült a Mátrában, ami helyett egy folyamatos problémamegoldásból álló nap kerekedett nehézkes ügyintézéssel, bumburnyák pincérrel, síró gyerekkel meg a rettenetes emlékként megmaradó nap többi…..
Joe Black 2016.01.29 14:54:51
@Trollie: Ne ijesztgesd már, most már a Duna keleti oldalára sem megy át, mert az közel van a fenevadakhoz. A Margit-szigetre is csak vegyvédelmiben fog kimenni, remegő kezében a telefon, gyorshívón a mentők/tűzoltók/rendőrök/TEK... :D
Joe Black 2016.01.29 15:03:22
@Trollie: te állat, most egy teljes belvárosnyi kopaszodó fejű szemüveges gyökér zárta magára épp a lakás ajtaját, még a NatGeóról is elkapcsol, sosem lehet azt tudni ugye. Hát hogy megy így el a következő gurmé fesztiválra, hogy tömhesse magába a kézműves pácolt lófaszt meg szűretlen sört? :)))
Joe Black 2016.01.29 14:49:59
@MrZed001: gondolom az ilyen "a körutat évente max kétszer lépem át" fotelbeargrylls jobb is ha otthon marad. Az ottaniak nem igénytelenek, hanem csak leszarnak pár darazsat. Komolyan bazmeg mintha mérgeskígyók között kellett volna odaszambáznod a pulthoz a (szigorúan) mentes vizedért, gyökér. :DDD
Életképtelen balfaszok vagytok mind. :D
Sok év kihagyás után Turán Frici újra az élmezőnyben bizonyított, ugyanis második helyen zárt az Eurol Bergrennen (Osztrák és Cseh Hegyi Bajnokságok) összetett versenyén. A gyorsasági versenyen szerzett nagyszerű eredmény valószínűleg nem marad folytatás nélkül. Frici…..
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..