Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Dóri

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010 sem múlik szövitábor nélkül: Július 12-től (hétfő) 18-ig (vasárnap) fogunk sátrazni, valószínűleg a Cserhát lankáin. Pontos helyszín, táborhely-mustra hamarosan, addig is be lehet írni az időpontot a naptárba!..
Don Gerardino Ki van a képen?! 2009.12.27 18:22:00
A multkori feladvány helyes megfejtése:Kálmán Antal atyaDe Íme itt a következő rejtvény:Vajon Ki van a képen?A Játék állása:6 pont:gutyka,Ági-ca 5 pont:Krisu 4 pont:pockompocka,Stefi 3 pont:F.Dia,B.dóri 2 pont: L., ancs, Dóri, Kalács 1 pont: annamari,…..
November 14-én, lesz gimnáziumunk szalagavató bálja 18 órától a Móricz Zsigmond Gimnázium aulájában. Don Gerardino ez alkalomból leghűségesebb kommentelőit ajándék belépővel lepi meg. Íme a nyertesek:pockompockaborcsusz-=z=-Ági-caF.diaB.DórigutykaGáspáRancsi&domiA…..
Don Gerardino Ki van a képen?! 2009.10.11 18:02:16
Íme a 2009/2010-es tanév első feladványa!Az eddigi eredmények a legutóbbi megfejtésben olvashatóak.Mindenkinek sok sikert a tippelgetéshez!..
Iskolánk idei zarándoklatáról megjelent egy cikk az Új Ember utolsó lapján - Bókay Dóri tollából. Vedd és olvasd! ..
A vasárnapi Te Deumon elméletileg mindenki megkapja (kapta) a táborevelet, melyben benne van minden fontos info a tábori oda-vissza útról, továbbá választ ad a mithozzak kérdésre. A Te Deumról lógók és mániákus papírcetli-vesztők kedvéért viszont ide is bemásoljuk a…..
Gyakorló feladatok nyelvtan szóbeli érettségire   2. Mi a véleményed az alábbi kérdésekről? Hogyan társul a nyelv fejlődése az emberré váláshoz? (Ld. Pléh Csaba-tanulmány)Milyen eléméleteket ismerünk a nyelv és a gondolkodás viszonyáról? (Ld.…..
sztg0509 Irodalom az interneten 2009.05.21 13:35:00
Az alábbi felosztást javaslom,1. Gyűjtőlapok2. Kortárs költők közösségi és egyéni portáljai3. Szövegek, szöveggyűjtemények4. Kortárs irodalmi folyóiratok online változatai5. Múzeumok és irodalmi emlékhelyek portáljai6. Személyes olvasmányélményeket, kulturális…..
sztg0509 NYELVTAN: Gúny, irónia 2009.05.25 15:07:00
A gúny és az irónia alapvetően stílusárnyalatok. Továbbá a retorikában használt eszközök, melyek a meggyőzést szolgálják.A tételben először ki kell fejteni, mi a stílusárnyalat. Akinek van érkezése hozzá, töltsen fel jó meghatározást a stílusárnyalatokról, ill. annak…..
A kérdés nem lehet meglepetés: Ki az aki eme csodálatos arcszőrzet viselője?Extra kérdés: Minek lehet a következménye ez az új frizura?..
Don Gerardino ...is ember 2009.03.19 13:37:00
Laci is ember. ..
B.Dóri 2009.03.26 17:19:42
Íme következő feladványunk, mely vissza tekint a távoli múltba...Kérdés tehát:Ki van a Képen?..
B.Dóri 2009.02.03 15:39:18
@drummer of The Ballator: valószínüleg festi a haját,vagy kis korában hidrogénezte...
Don Gerardino Ki van a jégen? 2009.01.15 20:16:00
Gáspárhoz társulva, íme egy újabb, ezennel múltidéző "ki van a képen?" játék, vajon rájön-e valaki, ki korcsolyázik egy nálánál nagyobb hokiütővel a befagyott valamin?A játék címe is változik egyben, hátha Gáspárral sikerül hagyományt teremtenünk, és minden…..
Örömmel jelentjük be, hogy megvannak a Gellértes nyári táborok időpontjai! Naptár előkap, piros tollat a kézbe, lehet jegyzetelni.           Evezés a Bodrogon2009. július 1-5-ig (szerda-vasárnap)Igazi vizes kalandtúra, kizárólag…..
Láthatjátok!Ez minden kétséget kizáróan Bókay Dóri!Bár a Stefinek is van egy nagyon hasonló pulovere most nagyon résen voltatok és így nem tudtalak titeket átverni...A játék állása később kerül kihirdetésre!..
(ez itt a kérdés.)Mióta a blog.hu kötelező regisztrációhoz kötötte a kommentelést, érezhetően kevesebb hozzászólás érkezik blogunk bejegyzéseihez. A blog.hu állítja, hogy ez jó, hiszen mi, szerkesztők, könnyű szerrel moderálhatjuk a hozzászólók szövegeit, könnyedén…..
Sajnos csak ma értem haza, de így is szeretettel kívánok minden kedves gellértes érdekeltségű barátunknak boldog, sikerekben gazdag, élménydús, egészséges, szeretetteli új esztendőt a Szent Gellért Diákszövetség elnökségének nevében; ..