Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldrush

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
Goldrush 2011.04.12 12:46:02
@eXacT: Szerinted miért tették bele tegnap az összefoglalóba?
hogyvolt VV4 - 4X54 2011.02.07 12:30:00
Az összefoglaló kezdetekor Az utolsó cserkész c. film jut eszembe, „fej vagy gyomor?” Lilu pusztán a megjelenésével bevitte mindkettőt, utoljára akkor láttam ilyen női felsőt, mikor a helyi méh telepen dolgoztam kasszásnőként, mondjuk ott a toálett szerves részét…..
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Spiró György regényében, a Feleségversenyben a jövő Magyarországa több értelemben is végleg kettészakad: politikailag, szociálisan és kulturálisan. Leszakadnak a szegények, kiszakadnak a romák és az egész ország elszakad Európától és annak értékrendjétől. Bár a regény sok szempontból egy olyan…..
A kertévék nagy csatájának köszönhetően mostanában az is megismerkedhetett Leonard Cohen nevével és legfőképp a Hallelujah c. számával, aki azelőtt nem is hallott róla. Hát most itt az alkalom, hogy összevessük, melyik műsorban adták elő jobban, és hogy ez a két előadás…..
Goldrush 2010.09.13 19:04:20
@86c: Igenigen... Jeff Buckley a legjobb... Ha may rest in peace...
Vastagbőr "Élő gerincműtét" 2009.01.18 09:01:00
Lehet, hogy már sokan ismeritek Tihanyi Tamás Gábor kuruzslót a Budapest TV-ből, de én csak tegnap kaptam meg ezt a videót. A legjobb dolgokat mindig én tudom meg utoljára ...2009-ben ilyet hogy engedhetnek a TV képernyőjére? Az ORTT megtiltja, hogy egy fél mellbimbó látszódjon…..
Goldrush 2009.01.18 09:07:26