Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titti49

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzelj el egy tájat! Te magad egy dombon állsz, körülötted színes virágok és rügyező fák. Veled szemben egy kis völgy, ott egy apró falu. A kis falu mögött egy hegy húzódik, a lábánál levendulamező, majd kicsit feljebb erdő található. A nap pont az ég legtetején van, egy felhő sincs az égen. Ahogy…..
Titti49 2019.04.02 18:48:49
A családom és én Sokban hasonlítok a családomra, de a legtöbb hasonlóságot köztünk csak mostanában vettem észre. Kiskoromban már tudtam jól, hogy apukám barna szemét és anyukám kerek arcát örököltem. Viszont akkor nem fedeztem még fel más hasonló tulajdonságot. Majd nőttem, és rájöttem, hogy pont…..
Titti49 2019.04.02 18:45:26
Lehet, hogy kapásból felmerül a kérdés benned:„Hát, ez meg mit keres itt?”Pont ez lenne az én kérdésem is. Holnapig lehet tippelni: Ki ő, és mi köze ehhez a bloghoz?   Segítségképpen annyit, hogy nagypapája magyar származású, ismert ember volt az Egyesült…..
Ha azt hiszed, hogy az olimpiához kapcsolódó tudósítások után Kína már nem tud meglepetést okozni – hát, tévedsz.Meggyőződésem, hogy Kína mindenki számára rejteget meglepetéseket, rácsodálkozást kiváltó jelenségeket. Optimista terveim közt szerepel az ilyen…..
Titti49 2009.01.04 13:32:03