Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kruppe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy tűnik, legalábbis a DistroWatch.com nem túl egzakt statisztikái alapján: Persze, ez nem jelenti azt, hogy ezt a disztribúciót használják a legtöbben, viszont a tendenciákat azért elég jól jelezheti. Mint ahogy az összes statisztika körülbelül erre való, egyébként.…..
Kruppe 2011.07.13 10:54:32
@Mikrobi: Ha KDE-t használsz, akkor: Asztalbeállítása -> Speciális fül -> Bejelentkező felület -> Kényelem fül
Itt már remélem eligazodsz :)
Kruppe 2011.07.13 14:24:26
@Mikrobi: Az "Asztalbeállítása" a systemsettings magyar fordítása :-\ Parancssorba írd be, ha már a menüben nem találtad ;-)
Úgy tűnik az Edda Művek engedte saját útján a Subscribe zenekart (Pataky most inkább az UFO látomásokkal van elfoglalva), mert az MTV Ikon fellépés után a Kölyköd voltam című klasszikus Edda-szerzeményt a banda stúdióban is rögzíthette. A feldolgozás igen erőteljesre…..
Paranoid Android Van-e diplomám? 2010.02.10 12:39:14
   Ha olvasom, hogy valamelyik közéleti csávóról vagy nőciről kiderült, hogy nincs diplomája, kettő se, érettségije se, sőt a szakmunkás-bizonyítványát is a Stencer Matild Virágkötő Szakiskolában szerezte, mely intézmény tudvalevőleg csak valamelyik vicces kedvű…..
(Köz)szempont Apa, kezdődik! 2010.01.27 18:43:00
Ó igen, kezdődik. Ismét eltelt négy év, és bármennyire is szeretnénk, ezt a 4. évet sem fogjuk megúszni: könyököt ki, kettesbe be, indul az idei kampányidőszak. Mondhatjuk, hogy ez a szükséges rossz, hisz a demokrácia egyik alapja, hogy lehessen választani, de hogy milyen a…..
Már egy ideje kering a pletyka, hogy a négy nagy thrash-zenekar összefogna egy turné erejéig. Most Robert Trujillo, a Metallica basszusgitárosa nyilatkozta azt, hogy valóban tervbe van véve a dolog, de konkrétumok még nincsenek. A volt Suicidal Tendencies-tag szerint a hatalmas egók…..
Pár napja az Index többször is hírt adott róla, hogy a YouTube, vagy annak felhasználói letilthatják az adott zenei tartalom hangját. Ez tulajdonképpen a legutóbbi Warner-balhé továbbgyűrűzése mivel a lemezkiadó nem tudott a Google-lal (a YouTube tulaja) megállapodni, így az…..
A konyak (cognac) a leghíresebb és legkedveltebb brandyfajta, nevét a franciaországi Cognac városa után kapta. A brandy – amelynek neve a holland "brandewijn" (égetett bor) szóból származik – bor lepárlásával készített szeszes ital. A konyakot a franciaországi…..
Kruppe 2009.01.04 13:25:42