Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telcsike

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hellóka! :-) A hétvégén visszatértem a remek kis ausztriai síelésből, amit a Társaságom egy tagja szervezett. Természetesen esténként sokat ittunk és rengeteget ismerkedtünk az Activity nevű társasjáték örömeivel. Volt rengeteg rágcsa, különösen az Anita által sütött…..
telcsike 2009.01.12 19:43:48
Vissza a veterán autókhoz, szerintem nagyon is jó párhuzam. Ha valaki önként választ az életébe egy tevékenységet, akkor utána minek mártyrkodik asztán ???

@feltételes reflex: a vonatos-bagós perfomancehoz. Neki is nagyon igaza vannnnn. Skandináv országokban külön csendes vagon van fenntartva a metrón, ahova nem szállnak fel gyerekkel, rádióval stb. Ott tudsz szúnyókálni, olvasni stb. És betarcsák az ottani modoros honpolgárok.
telcsike 2009.01.12 21:15:22
@ssüni: igen.

@mobo: a vélemény a legolcsóbb, jiddis közmondás egy gyermektelen aluldimenzionálttól. Mea culpa.

Egyébként nem akarta szerintem senki leszólni a gyermekeseket, csak a modorosságot.

telcsike 2009.01.13 18:07:03
@e_e: még a tegnapi parázs vita fajulmányhoz akartam írni, csak már álmos voltam, de maj' most:

Azér van nekem létjogosulcságom mer:

Gúnyt űzök néhány MODOROS, idióta módon megnyilvánuló emberből. Akiket van amiért szeretek, de van olyan oldaluk amitől sugárhányok. Azért szuper a blog, mert a bennem lévő feszültséget itt levezethetem anélkül, hogy azt kéne mondanom: az érintettnek

- Anita/Judit/Gyurikám, leszarom, hogy a Zsombor a Waldorf iskolában mennyivel szabályosabb kört rajzol, mint a proli lakótelepiben. Azt is leszarom, hogy a családbarát wellnessben milyen cuki volt ahogy a pincérek sorra átestek a Zsomboron. És ha tovább kell néznem az 100000 trillió képből álló prezentációt a falhozbaszom ezt a HPlaptopot és kajakra nem fizetem ki.


(Megjegyzés: NEM az a tanulság, hogy én a technikai haladás ellen vagyok és utálom a laptopot mielőtt kezdenél győzködni. Az SEM a tanulság, hogy én nem akarok gyereket - akarok.)

De még van ám véleményem. Le is írom. Csak most eszem egy szupi-mupi kis édi bédi csöregefánkot.
  Jön a kocsi, vigyáztam! :-) Lezárult a szavazás - ahogy Jóska ígérte, az első tíz helyezettről részletes bejegyzéseket közlünk. Mivel Tibor nem avatott ismerője a magyarországi közéletnek, ezért mindenkit arra biztat, hogy ne habozzon kommentálni & szolgáltatni a…..
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
telcsike 2009.01.04 17:33:56
@Modor Tibi: Lécci lécci az legyen benne, hogy osztálytalálkozón, vacsora alatt :
- Repeszteni kellett a magzatburkot, mert ...

Hát ez nekem meredek, szó szerint elhangzott volt osztálytársnő szájából. Prűd-e vagyok? Orvosfób-e vagyok? Vagy... Igazam van, igazam van, igazam vaaaaaan...
Halihó, na, megteltek a pocik a sok bájglitől és halacskától? ;-)Ahogy karácsony előtt is tettük, most is a rajongói levelekből fogunk szemezgetni, továbbá felszólítunk mindenkit az általa kapott idétlen, modoros és bicskanyitogató szilveszteri jókívánságok közzétételére -…..
telcsike 2009.01.04 16:32:18
@Steve the Great: ez mindent űberel.Hol találtad? Remélem opensource.

Zsóffantyú- gondolom én pihenést jelent. Én gondolom pihenést jelent. Pihenést jelent én gondolom.
telcsike 2009.01.04 17:27:05
@Steve the Great: akkor én ma, sztívnek, erre a kommentre ÖT pontot adok
Pálinkás jó estéket! ;-)Még jó régen, ifjonti hévvel olyan kijelentésekre ragadtattam magam, hogy:Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal kerülendőnek és megvetendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni.Jóskával minél…..
telcsike 2009.01.04 16:27:48
@belzebubó: Rainbow gépet vettünk , állítólag NÁZA fejlesztés és 100 évig bírja. 5 év múlva szétment a cső - egy új porszívó áráért vehettünk hozzá új csövet. Kirájj.

De! Az MLM javára lehet írni: anyám idióta barátnőjét lekoptatta rólunk, mert elment férjet találni az emvéjbe és talált is. Azóta nem lóg nálunk. Egy-null az MLM-nek. De úgy is jellemezhetem a helyzetem, hogy kisemberek-kisörömök.