Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terkep8

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicserélni egy nyílászárót, fittyet hányva a homlokzatra, egy újépítésű társasházon is gáz. Egybebontani két szomszédos ablakot pláne. Mindezt műemléki környezetben, világörökség területén, helyi védettségű épületen meg aztán kiváltképp. Ja,hogy ráadásul ez a…..
Terkep8 2014.04.16 15:11:05
@Jofiu: ez nem vörös!!! :) Különben is, ez nem jelkép, csak sima építészeti stíluskép, az meg kit érdekel?!
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
Terkep8 2014.01.28 08:26:05
@sparhelt: jól kened :) még egy- két év és jönni fog a központilag rendelt kötelező világnézet, - ahol aki nincs velem az elleség alapon - megint szelektálva leszünk magyarország határain belüli egy azon állam polgárai. Rákai szerintem jó arc, de ettől függetlenül talpnyaló...
Subba Faszkorbács: ByeAlex 2014.01.03 17:12:24
Ő még van? ..
Terkep8 2014.01.03 18:49:49
Belsőség Már kenem a BMW-nek 2013.05.12 06:13:45
Sosem tudom eldönteni, a jó vagy a rossz hírrel illik kezdeni. Mert van ez is, az is. Legyen ezúttal a rossz, hiszen utolsó posztomat a 02-esemről tavaly augusztusban írtam, és úgy fejeztem be, hogy remélhetőleg idén nyárra összeáll. Erre jelenleg nem sok esélyt látok, aminek nem…..
Terkep8 2013.05.12 19:31:34
Mindenkinek aki ilyen rozsdamaratásos históriába kergeti magát, ajánlanám a kisnyomásos homokszóró pisztolyt, ami koszt csinál maximum, de kárt a lemezben nem tud okozni! Az tuti hogy alaposabban kitisztítja a lemez mélyebb pontjait, és ha még parázunk, hogy maradt rozsda valahol, le lehet kenni egy rétegben a kulimásszal, hogy megnyugodjunk... szerszamwebaruhaz.hu/homokszoro/homokszoro-pisztoly
ráteheted bármelyik barkácskompresszorra, és 1,5 baron lenyomod a lemezt. Használtam már sokat, és még soha nem nyújtott meg lemezt, és a koronngal hozzáférhetetlen helyeken is leszedi a festéket. Szerintem olcsóbb mint bármelyik közömbösítő.
"várom" a mindenttudó okoskodásokat, de nem hiszem, hogy ez a rozsdafolt-közömbösítés tényleg jó lesz! Ezért kár!
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Terkep8 2013.03.03 21:30:06
@greycup: Nem énekversenyre megy, hanem dalfesztiválra. Az hogy mennyire "tiszta", kit érdekel... legfeljebb a karvezetőket. ;)

Ok, hogy az Eurovision egy mém, de ne legyünk már annyira igénytelenek, hogy az terészetes, hogy valaki egy ének-zene központú műsorban melléénekelget (nem a fennforgó produkcióra szűkítek)! Sport hasonlattal: Olimpián az ilyen úgy jár mint Erik az angolna. Tud úszni, csak még nagymedencében nem úszott. Na nemá'! Ez Bartók hazája, ennyire ne barmolódjunk már le...
Terkep8 2013.03.03 22:01:55
@uarempty: Olvass, és értelmezd amit olvastol! Te a magad nyomiját tolod, hogy butítom a gyereket! Igaz?! Igen!
No: 1, Nem írtam, hogy nézte. 2,Idéztem, hogy mit mondott. 3, próbáltam a hozzád hasonló érzelemhuszárokat előre megvezetni, hogy a buta jelzőt azért használja, mert a produkciónak esetlen/buta volt a megjelenése.Ennyi és nem több.

Erre jössz a maszlaggal. Megy a nyomi személyeskedés, mert a kis érzékeny receptoraidat valaki megborzolta. Itt feszkózol, hogy harmatgyenge meg ilyenek.
Válszolni nem válszolsz, hogy miért ne lenne elfogadható egy ilyen műsor gyerekeknek, de megy a rombló taktika.

Szerintem azon kevés cuccok egyike a tv-ből amit gyerekek elé lehet tenni. Nincs erőszak, nincs gyűlölködés, de van énelkés ami mindegy is ezen a szinten, hogy milyen, mert azt gondolom, -hogy amíg az iskolában ciki az énekórán a többi kölök előtt énekelni- addig ezek inkább motivációt adnak egy gyereknek, és a stílust, ízlést a családi környezet, és később a baráti környezet fogja meghatározni/kialakítani, nem ezek a műsorok.
Terkep8 2013.03.03 22:32:19
@uarempty: Értem. Elnézést! Most megyek aludni, hogy holnap fel tudjak kelni, hogy a gyárba beérjek. Du beverek egy sört megverem a zasszonyt és remélem lesz meccs a tv-ben! Ofkorz ;)

Ehh! Édeskenyér...
A Class FM 2009-es indulása óta Kőváry Anett szerkesztette a rádió híreit, egyben ő volt a hírolvasójuk is, két éve pedig beszállt Sebestyán Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc Morning Show-jába is. A Blikk infói szerint Kőváry elbocsátását átszervezéssel indokolta…..
Terkep8 2013.02.01 10:32:45
@cradbox: Sajnállak fapofa! elég egysíkú lehet az életed, vagy orbitális sznobságot kaptál bakteriálisan :)! Most aztán jól megmondtad :))))
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Terkep8 2013.01.30 12:04:43
@lordlacika: Ugye ez vicc? Miért kéne lelkiismeretileg bárkinek is elszámolnia azzal ha szabálytalankodott és nem kapták el????? Nem volt útban, nem akadályozott senkit, nem okozott felfordulást.
Ezek szerint, vezessünk gyomorremegéssel, mert tuti hibázunk és amikor megállítanak gyónjunk mint ahogy templomban szokás?

Tehát ez egy "hivatali" nézet, hogy mindenki szabálytalankodik, így ossza el a sokra a büntetést. Ez azért erős nem?
Szerintem a legtöbbet a villogós autók követik el az apró szabálytalanságokat, igazoltatás címén. (Pl: félreállít forgalomtól elzárt területen, csak igazoltatás céljából, persze a kékfény mindent felülír)
Terkep8 2013.01.30 12:35:16
@lordlacika: azt hiszem két malomban őrlünk! 1, Engem zavar az a feltételezés, hogy: biztosan szabálytalankodott már, ossza be!

2, Semmivel nem különb a rendőr forgalommal elzárt területen igazoltatva, mint aki az övet nem kötötte be.
Ott lesz a minta mindenkinek, hogy bezzeg erre szabad használni, mi meg ha ráhajtunk kikerülve valakit máris ugrik a 30ezer!

Szerintem se itt se ott ne állítsák félre az igazoltatandót, hanem kísérjék el a következő kihajtóig, kereszteződésig akármeddig, ahol nem akadályozzák a forgalmat.

Nem jó az e-fajta mentegetőzés. Ésszerű határok között biztos van lehetősség az akadályozás nélküli igazoltatásra.
Terkep8 2013.01.30 13:13:21
@lordlacika:
"Nem jó az e-fajta mentegetőzés. Ésszerű határok között biztos van lehetősség az akadályozás nélküli igazoltatásra."
Ha tudja, hogy mi nem jó, akkor biztosan tudja, hogy hogyan jó. Még mindig nem mondott konkrét ötletet, amivel segíthetne.

Hogyan adhatnék? Legyek ott minden igazoltatásnál és mutassam meg, hogy 200m arrébb van egy benzinkútkihajtó, vagy buszmegálló, vagy stb?

Nem ötlet kell, hanem odafigyelés, és némi tolerancia. Városban, de még az alföldön is 1-2km-en belül mindig van egy hely ahol balesetmentesen félre lehet állítani valakit.
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Terkep8 2013.01.22 16:59:03
@madbalee: Palóc akcentus teljesen OK! De miért kell fosni a szót, ráadásul modoros okoskodóként? Semmi baj a tájszólással! Szubjektív/objektív tökmindegy! Ne legyen senki sem több a szerepénél, vagy jelentőségénél. Ez itt most, egy bennfentes, okoskodó dilettáns megmozdulás volt, mounteverest-nyi önbizalommal. Hááát ez ami kiverte a biztosítékot a nagyjának...
Terkep8 2013.01.22 18:49:34
@Rocko-: A kis x-ről (kikapcs ha nem tetszik)annyi Pista, h lassan nincs olyan amiben Te ne nyilvánulnál meg a TC-n. És ez nem afféle, jó értelembe vett AKTÍV jelenlét, hanem kikerülhetetlen, elkapcsolhatatlan, levakarhatatlan tolakodó mindenhol lenni akarás. Nincs baj ha ott vagy mindenhol, de ne légy tolakodó!

Láttad a többieket veled egy autóban? Próbáltak finom utalásokkal rávezetni, hogy van a véleményeden kívül is benyomás.

De Te nyomod a megingathatatlan kinyilatkoztatásaid. Ez nem szubjektív véleményezés, hanem a másik véleményét nem befogadó "megaszondás"! Életemben nem blogoltam még, de ez a mai kiverte a biztosítékot... A bejegyzéseid a sértődött kisgyerek makacs magyarázkodását tükrözik, ahelyett, h visszavonulnál egy ROHADTNAGYBOCSÁNATTAL!!!! és levonnád a jövőre vonatkozó tanulságokat.
Terkep8 2013.01.22 20:12:06
@MechanicGod: OK! Sorry! Nem folytatom. Kipufogtam magam, akinek szól vegye magára. Rocko elnézést!
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Belsőség Kész a Hachim. Majdnem 2009.01.04 01:43:00
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját. Fülsüketítően hangos volt, a kormányát alig tudtam eltekerni, a rossz akku…..