Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jazzexpress

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jazz Express Felhívás! 2009.05.08 12:32:31
Kedves Hallgatóink!Ezuton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a Jazz Fm Rádióban hétköznap 14 és 16 óra között hallható  Jazz Expressz Című magazinműsor szerkesztésében technikai okok miatt 2009. május 7-től előre meg nem határozott ideig, nem tudok szerepet…..
1. óraKalendáriumA mai nap jazzográfiája: AL JerreauKiderül, hogy miért kötögették Huszonhárom éven át  az angliai Mersham délutáni klubjának tagjai falujuk élethű makettjét. 2. óra Folytatjuk a Jazz biblioráfiáiról szóló elmélkedéstTeával megelőzhető…..
1. óraKalendáriumA mai nap jazzográfiája: Al Di MeolaFény derül az SMS-t küldő fák titkára2. óraJazz mesék rovatunkban megismerkedhetnek  a jazz bibliográfiáivalMegismerhetik a világ egyik legújabb találmányát. "Gondolatokkal működtetett…..
Tájékoztatjuk Kedves Hallgatóinkat, hogy Jazz Express című műsorunk 2009. Április 24-től hosszú kihagyás után ismét jelentkezik  a 96,8 Mhz-en!Várja Önöket a műsor házigazdája: Bara PálTöltsék velem a délutánt! ..
Jazz Express Programajánló 2009.02.20 11:46:00
JAZZ FIVE koncert      2009. február 25. szerda este 8- tólDebreceni Egyetem Kenézy Élettudományi Könyvtár földszint              Belépés ingyenes!Minden érdeklődőt szeretettel várunk!…..
Kedves debreceni és környékbeli Jazzbarátok!A téli álomból ébredve ajánlom figyelmetekbe februári programjainkat!  febr. 11. szerda este 20 órától Galéria Cafe :         Forrás: http://jazzbaratdebr.freeblog.hu/ Minden Kedves…..
Jazz Express Közlemény! 2009.02.10 09:28:00
Felhívjuk Tisztelt Hallgatóink figyelmét, hogy az adástechnika fejlesztése miatt 2009. Február 10-étől műsoraink elmaradnak!Türelmüket és szives megértésüket kérjük! ..
Ezen a napon 14 és 16 óra között egy rendkívüli adásnak lehetnek fültanúi:Kalendárium.Néhány szóban az Oscar Gáláról.Kiderül az, hogy hogyan lehet szalmából építkezni.Ha nincs adás, van ítélet, mindez…..
1. óra:KalendáriumA mai nap Jazzográfiája: Hárs ViktorMegtudhatják, hogy miért kifizetődő a hangszertanulás 2. ÓraJazz Mesék: A századeleji filmvilágKiderül, hogy miért tart tovább hazudni mint igazat mondaniProgramajánlatok ..
  1. óraKalendáriumA mai nap jazzográfiája: Harcsa VeronikaÉrkezik majd az első szélenergiával hajtott gépkocsi   2. óra: Jazz mesék camű rovatunkban megtudhatják majd azt, hogy milyen kapcsolat van a jazz és a filmvilág közöttKiderül, hogy milyen a…..
1. óra:Érkezik  kalendáriumJazzográfia rovatunk mai kínálta Szakcsi Lakatos Béla És kiderül, hogy mi a biztonságos vezetés kézzel fogható kulcsa2. óra:Jazz mesék rovtunkban tovább kalandozunk  60-as évek Jazz világában.Csokival fogyni? Nem…..
1.óra:KalendáriumA mai nap jazzográfiájában Dés lászlót ismerhetik meg.Az óra 2. felében peig megtudhatják, hogy kik azok a gyerekek akiket sim kártyának hívnak. 2.óra:Érkeznik a hazai jazz történelem egyik jelentős sajtó szemelvényeGonda János tollából,  aztán…..
1. óraKalendáriumJazzográfia rovatunk mai kínálata: Bobby MC FerrinKeressük a választ: Miért tűnnek el tömegesen a vadászok? 2. óra Jazz mesék című rovatunkban  tovább kalandozunk a 60-as éves sajtótörténeti írásaiban.Kiderül az is, hogy a tehenek nem alkalmasak…..
Most adásban: Jazz Fm MixerKét óra a legjobb zenékkel!  ..
Jazz Express Közlemény! 2009.01.15 19:00:00
Ezuton értesítjük Kedves Hallgatóinkat, hogy 2009. Január 16. Pénteken  Jazz Express c. magazinműsor egyéb elfoglaltságok miatt elmarad!Legközelebb Január 19-én hétfőn találkozunk!Megértésüket köszönjük! Mindenkinek Kellemes Rádiózást Kívánunk!..
1. órakalendáriumA mai nap Jazzográfiája: Vukán GyörgyKiderül, hogy mennyire hasznos a telefonos illetve online fogyókúra. 2. óraA munkát befolyásoló tényezők: Nagy iroda magasabb stressz. Hogy is van ez?Jazz mesék rovatunkban tovább kalandozunk a Jazz zenét felölelő archív…..
1. órakalendáriumA mai nap Jazzográfiája: Babos GyulaMegtudhatják azt, hogy melyik zenéhez milyen bor illik. 2. óraFüggőséget okoz-e a szénhidrátfogyasztás? Erre keressük  választJazz mesék rovatunkban megtudhatják azt, hogy milyen írásokkal illették a jazz…..
1. óraKalendáriumAnntológia készü Olaszországban magyar írók műveibőlA mai nap Jazzográfiája: Duke EllingtonSzó esik majd a berlini filharmónikusok digitális hangversenyéről2. óraBetakarítjűk és eladják a havat az osztrákokJazz mesék rovatunkban megyünk tovább az 50-es…..
1. óra:KalendáriumHa kialszanak a karácsony fényei....A mai nap Jazzográfiája:  Louis Amstrong 2. óra:Országos Diákíró Versenyt hirdetett a Magyar Író Akadémia diákok és pedagógusok számára.Jazz mesék: Martiny BandPizza JátékProgramajánlatok..
Jazz Express Változás 2009.01.07 13:37:32
Kedves hallgatóink!Ezuton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jazz Express adása a mai napon délután 3 órától kezdődik!Számítunk megtisztelő figyelmükre! Ödvözlettel: A szerk. ..
A műsorvezető megérkezik a rádióba adás előtt fél órával, majd átnézi az elérhetőségeket, rögzítit az üzeneteket. Ezután elkászülnek a hírek.A hírek után elindul a Jazz Express, közben a műsorvezető fülhöz igazítja az adáslistát, hogy a legjobb zenék kerüljenek…..
Köszöntsék fel szeretteiket!Írják meg üzenetüket, amiket a Jazz Express-ben elküldhetnek születés és névnapos ismerőseiknek, 14 és 15 óra között!..
A műsor tartalma:1. óra:KalendáriumMit kínál a Nemzeti Audiovizuális Archívum?A mai nap Jazzográfiája: Ilosvay Gusztáv 2. óra:A Jazz Mesék mai kínálata: Tabányi MihályÉrkezik egy nagy visszatérő Michael Flatley Programajánlatok Műsorvezető: Bara PálMinden kedves…..
A dzsessz (angolul: jazz) egy zenei stílus, amelyre jellemző a blue note-ok (az európai hangnemek hangközeinek módosításából, a leggyakrabban a terc, ritkábban a szeptim és a kvint nem egészen félhangnyi szűkítéséből született hangok), szinkópák, swing (szving) és…..
Jazz Express Bemutatkozás 2009.01.04 23:25:00
           A Jazz Express műsorvezetője Bara Pál akinek a hangjával a szemfülesebbhallgatók találkozhattak már több rádióban, klubban a szabadtéri rendezvényeket nem  is említve. A rádiózás világába 16 éves korában…..