Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jackherer

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor harmadszor kérdezte meg a nagyobbik fiam, hogy: "Na, hogy állsz? Kész van már?", nem csak az ideg kapott el, de halványan pislákolni kezdett bennem a felismerés is, hogy kicsit mintha hátrébb  tartanék a szokásosnál. Sajnos azonban ez van, kimerítő napok állnak mögöttem, viszonylag későn…..
Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, de a júliusi kezdés miatt úgy tűnt, kicsit hosszúra nyúlik az új Trónok harca évadra való várakozás. Szó se róla, a sorozat köré felépített marketing-gépezet, ill. a népes (és webileg aktív) rajongótábor gondoskodott róla, hogy napi szinten terítéken legyen a…..
Ha kifogásokat szeretnék keresni, azt mondanám, hogy azért tartott ilyen sokáig a második epizód fordítása, mert annyira leterhelt vagyok mostanában. És ezzel nem is állnék messze az igazságtól, Augusztus vége óta - amikor meghalt a 21 éves unokahúgom (és keresztlányom) - nem volt egyetlen szabad…..
Érdekes, hogy az epizód első nézésre rosszabbnak tűnt, mint visszaellenőrzéskor. Meglehet, bennem volt a hiba, hiszen amikor megláttam a rész címét ("Daughter"), máris ökölbe szorultak a lábujjaim, hiszen Beccát sosem kedveltem igazán, de az elmúlt évadok során olyan mérvű…..
Az egyik fájlmegosztó oldalon némi polémia alakult ki azzal kapcsolatban, hogy az aktuális epizód egyéb elfoglaltságaim miatt halasztódó fordítását nem kellett / illett volna-e átadnom valaki másnak, úgymond "figyelmességem jeléül".  Érdekes felvetés, de a szép csomagolás…..
"Ez olyan durva, mint egy motorostalálkozó, csak éppen itt nem verekszenek" – nézett körbe elképedve a biciklisfutárok Európa-bajnokságára keveredett VJ, aki a megérkezéséig úgy tudta, hagyományos sportesemény buliján kell vetítenie. Az esti tivornya részleteiről…..
Skatch - a blog Plants vs Zombies 2009.12.11 14:08:00
Na gyerekek már egy pár hete rabságban élek. A rohadt tetves gépem rabságában. Ugyanis egy kedves barátom akit nem ismertek de neki is az a hobbija mint nekem amit majd elmondok csak nem most. Lényeg a lényeg mutatott nekem egy játékot. Egy 46 mb-os játok szinte helyet se foglal. De…..
Pilu Íme az ORTT hivatalos lapja 2010.02.06 16:20:00
Nemrégiben írtam az abszurdisztáni ORTT-ről, egészen pontosan a Fidesz által oda delegált Szalai Annamáriáról. A történet lényege egy mondatban annyi, hogy az említett hölgy hivatásszerűen aggódik gyermekeink egészséges lelki és szellemi fejlődéséért, hajdanában egy…..
jackherer 2010.02.07 11:31:07
@kalman.kalman: avagy: Kurvából lesz a jó feleség!
Néha fura dolgokat produkál az élet: múlt héten még Dél-Ázsiában bóklásztam kellemes melegben, most meg Elena Ceausescuval beszélgetek egy kis bukaresti színház öltözőjében, ahol talán a diktatúra idején festettek utoljára.Vegyük szépen sorjában a dolgokat. Nem tudok úgy…..
36 éve vártam erre a pillantra. Az úgy kezdődött, hogy anyuék az oviban (óvónő volt) vettek egy magnót, hogy fel lehessen venni, ahogy a gyerekek énekelnek, meg évnyitón/évzárón lehessen lejátszani zenéket. A készülék egy Unitra ZK-145 csúcsszuper szalagos magnó volt. a ZK-145…..
moleblog levi meg biliárd 2008.12.31 10:00:00
Este Levivel és Zolival elfogysztottunk néhány sört. Időnként meg kell váltni a világot, meg már rég terveztem, hogy Zolival hármasban ülünk le világmegváltani, mert az még jobb. Úgy alakult, hogy előtte megnéztük a Morrisons 2-t, hogy milyen hely is lehet. Ennek oka az volt,…..
jackherer 2009.01.04 09:52:09