Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapanyanyimonyok

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
Hétfőn, Sao Paulóban plasztikázták a Hungaroringen megsérült ferraris homlokát.A közel ötórás operáció jól sikerült, a pilóta hamarosan hazamehet a kórházból, és készülhet tovább visszatérésére. Koponyatörése után idén már nem vezethet, jövőre ülhet újra…..
kapanyanyimonyok 2009.09.08 17:03:35
@Gregor Elmarsson:
Természetesen egy pontos "j"-re vágyik.
Adj neki, hagy vigye.
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
kapanyanyimonyok 2009.04.20 09:43:25
@Hurrá Torpedó:
Nézz Forma 1-et
kapanyanyimonyok 2009.04.20 09:55:38
@szily:

Neked elég egy kínai matrózpóló hozzá?
kapanyanyimonyok 2009.04.20 12:26:25
@gormi:
korrekt
Rajtaütött a rendőrség a bringásokon. Ez elég jól látszik a húsvéti ellenőrzéssorozat végeredményéből. A kerékpárosokat felkészületlenül érte, hogy a rendőrök őket is faggatták az elfogyasztott alkohol mennyiségéről.  A kerékpárosokról külön statisztika nem…..
Állami beruházásoknál nem csak fehérgalléros, de kéksisakos megbízást is érdemes elfogadni. Bár az alábbi videó már nyolc hónapja kinn van a YouTube-on, a kommentek szerint csak most fedezte fel a közönség - és szerintem hamarosan óriási karriert fut be. Túl a leglogikusabb…..
kapanyanyimonyok 2009.01.29 07:23:33
@simonmondja.:
Ha megnézed, látod, hogy a száraz helyet gondosan kikerüli a locsolással.
(Ezen a betonon már állvány áll, nem kell kezelni.)
Szerintem egy ember 65 másodperc alatt szétsöpri az egészet. Igaz, akkor a másik kettőnek nem lenne 'dolga'.
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
kapanyanyimonyok 2009.01.21 09:41:03
@faragic:
Nekem van egy 1990-es Samsung kisképernyős tévém. Működik, tiszták a színei. Van egy Pana plazmám, 2 éves és semmi gondom vele. Mivel a puják imádják a rajzfilmeket, így van 2db 51-es Samsung Lcd-m, semmi probléma.

Sajnálatos, hogy így jártál és természetesen támogatom, hogy üsd a vasat, de..

Ezek már hétköznapi események, mindenkinek van 'hibás' háztartási készüléke.(nekem pölö az IBM laptopom szar)
Az egésszel kapcsolatban az én problémám, hogy ekkora feneket kerítesz neki.

Azá hajrá Dömötör!
kapanyanyimonyok 2009.01.21 10:47:41
@faragic:
Maga a probléma hétköznapi. A megoldást mindenki találja meg magának. A sok észrevétel alapján Te is látod, hogy nincs kitaposott vagy jól bejáratot út.
Mégeccer, támogatom a lelkesedésed és a megoldás kereső énedet.


Áve és világbéke

(az első pana cd lejátszóm 14 hónaposan ment tönkre. a készülék 2/3-os áráért cseréltek volna fejet benne. Én is írtam egy finom hangvételű levelet, ők pozitívan reagáltak.)
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Pálinkás jó estéket! ;-)Még jó régen, ifjonti hévvel olyan kijelentésekre ragadtattam magam, hogy:Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal kerülendőnek és megvetendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni.Jóskával minél…..
kapanyanyimonyok 2009.01.04 08:07:07
@mesa:
Ez egy információ? Mitől az?

És mi köze az mlm-hez?

Én most adtam neked infót?

kapanyanyimonyok 2009.01.04 08:24:17
@Fénygalogos:
Gyönyörű. Mineden benne van, ami miatt nem szabad bedőlni.