Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.O.A.

0 bejegyzést írt és 809 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan marketingötletek, melyeknek a megszületése is heves fejcsóválásra ad okot. A szolgálólány meséje című sorozat szereplőiről elnevezett borkollekcióé is ilyen, mert hát kinek és ugyan miért juthatott eszébe egy olyan sorozattal eladni a lőréjét, amiben a nőket szülőgépnek tartják,…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
S.O.A. 2016.04.01 15:41:11
@Scooped_eye: így is van! Szard le Kárászt is, meg sixx-et is!! Mindenképp! Minda a kettőt! De ne csak simán szard le, kommenteld be, hogy mindenki lássa! A zegész internett lássa, hogy leszarod! Még én is! Pedig engem is leszarsz! Ezt se felejtsd el kommetelni!
Szombaton együtt ünnepelte az ország jégkorong-válogatottunk szenzációs bravúrját. Krakkóban hajnalig tartott a buli, mivel a helyszínen mintegy 4-5000 ezer magyar szurkoló biztatta Kógeréket. Érdekes módon pár nappal a lengyelországi világverseny után már senki sem az…..
S.O.A. 2015.04.30 18:08:10
@promontor: egy petárda, két görögtűz. Ennyi történt, meg néhány részeg ember fölösleges bekiabálása... Erre vizionáltatok ti teljes nemzethalált. Ne haragudj, de az egész krakkói sztori óriás műhiszti, műbalhé, fölösleges rinyálás. Kommentelnek az IIHF facebook oldalán, hogy jaj mi volt Svájcban? Kint a csarnok előtt két pofon, bent meg néhány petárda. Szerintem agyon kellett volna lőni mindenkit...
„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a…..
S.O.A. 2014.01.24 13:34:53
@Vén Csataló: segíts már: miért indul akkor a Békemenet?
A Kormány támogatásáért?
Oké, miért kell támogatni a kormányt?
Mert támadják? Oké, miért támadják?

Mert Viktor szó nélkül lezsírozta a paksi projecktet Putyinnal? Oké, lehet, hogy jól csinálta, megvédjük. Őt. És üzleti partnerét, Oroszországot is.

Akkor miért is indul a békemenet?
Akciós banánért a Dózsa György úti CBA-ba?
Az idei választás egyik "újdonsága", hogy ha valaki a 13 elismert magyarországi nemzetiséghez tartozónak vallja magát, akkor a megjelölt nemzetiség nemzetiségi listájára szavazhat - az országos pártlista helyett! Vagyis szavazhat a lakóhelye szerinti országgyűlési…..
Novemberben kezdődik az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának az építése. Összesen egy 29 kilométeres a szakaszról van szó. Mutatom: A 29 kilométeres autópálya három részben épül: - az első az Abony és a Tisza közötti 13,4 kilométeres, - a második a…..
S.O.A. 2013.11.27 11:24:09
@Blogger Géza: fizettél ma már az Államadósság elleni alapba? Na akkor gyerünk gyorsan, különben a havercégeknek jövőre nem lesz megrendelés...

Persze, teljesen más egy német autópálya, hiszen te szakértő vagy. Ott nincsenek folyók, se hegyek. Mocsarak meg főleg. Semmi sincs Németországban, csak munkagéppel letolt sík vízszintes föld, jó mechanikai tulajsdonságokkal, amire már csak rá kell építeni az autópályát. De jó is nekik...
2012. októberében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kiállt, és az X+1-ik csomagjában bejelentette, hogy - minden kasszát be kell kötni online a NAV-hoz- ennek a határideje 2013. január 1.- és ebből 2013-ra 100 milliárd plusz adóbevételt várnakErre mindenki, aki…..
S.O.A. 2013.11.21 15:50:38
@Vidéki: "A mérhetetlenül puhaszívű NAV-ot sokszor meghatotta a delikvensek síránkozása és egyik határidőt a másik után módosította."

Üszkös nagy troll vagy te komám...
A jó hír, hogy még van a magánnyugíjpénztári vagyonból!A rossz hír, hogy most már csak "vagyonkának" nevezhetjük. És "hol a lé?", kérdezik többen...Természetes ebből csökkentették az államadósságot! Államadósság | Create infographics..
S.O.A. 2013.10.04 09:34:16
@Nzoltan: bármilyen 20-25-30 évre tervezett befektetési portfólió hozama 14 év után szinte lóf... Ez az, amit egy fél ország képtelen megérteni. Kösd le egy évre a pénzed és sírjál a hozam feléért fél év után a banknál... elhajtanak a francba, reklamációnak futamidő végén van helye, és te még az amúgy kb legrégebb óta fizető kategóriával is kb a felénél lehettél annak.

@Vidéki: ""Az államadósság év közben hullámzik, annak valós mértékét az idén esedékes törlesztőrészlet, valamint a jövő évi törlesztőrészlet esetlegesen előrehozott kifizetése után lehet látni."
Ezt úgy hívják, hogy cumi, kedves agyhalott barátom. Beleteszik a szátokba, hogy addig se sírjatok vagy gondolkodjatok. Bármely pillanatban nézve kiderül, hogy semmit sem csökkent. Hiába ugatsz te vagy Selmeczi barátnéd, ez tény. Hullámzik hát, mint a Balaton, meg közben gyarapodik is szépen. A tartósan 300-as euróért meg a három éve kormányzó Bajna-Gyurcsány páros a hibás, nem?
S.O.A. 2013.10.04 09:36:45
@Behajtó70: amit te itt védeni próbálsz, az zsarolással szerzett vagyon hűtlen kezelése. A számok és a tények makacs dolgok...
S.O.A. 2013.10.04 09:39:36
@croesus: az emberek tényleg rosszul bánnak a pénzel, és sok magányugdíj pénztár is rosszul bánt vele, ezt sem vitattam soha. De hogy szigorú állami felügyelet, büntetések, jogszabályi előírások megalkotása helyett fogják és lenyúlják, majd elbasszák a nagy részét (nem, nem a magyar állampapír észét, hanem a többi kötvényt, részvényt, stb, amit olyanok kezeltek, akik nem voltak érdekeltek a hozam növelésében, mint a manyupok, akik ez után kapták a bevételüket.), az marhára nem egy örvendetes dolog..
Állami vállalat vezetője vagyok.Évi 80 milliárd közpénzt kapok az államtól.Közérdekű adatot nem teszek ki az internetre.A közérdekű adatigénylést nem teljesítem.A közérdekű adatot nem adom ki.A felszólítás nem érdekel.A közérdekű adatot nem adom ki.Ha beperelnek az…..
S.O.A. 2013.09.13 12:05:04
www.origo.hu/itthon/20130912-kozzetette-az-mtva-a-marslakok-szerzodes-felbontasaval-kapcsolatos-dokumentumokat.html

Vastagbőrnek úgylátszik semmi se jó, bezzeg Bajnai meg Gyurcsány idejében nem jelentgettek fel adatigény elutasítás miatt senit.

Vagy akkor minden korrektül, korrupció nélkül ment?

Erről eszembe jut Murphy egyik törvénye, miszerint: "ha a szennyvízhez bármilyen más folyadékot keversz, az bizony szennyvíz marad"...
S.O.A. 2013.09.13 12:06:35
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
S.O.A. 2013.09.02 13:13:28
Baboss Botond, a felcsúti Nagyboldogasszony-plébániatemplom világi lelkipásztora május elején írt egy cikket, amely Felcsút honlapján jelent meg, és amelynek címe "Felcsút-Foci-Krisztus". Idézek belőle: "Mi, felcsútiak sokszor találkozunk a jelenséggel, hogy munkatársaink,…..
Hagyó Miklós 2010 májusától 2011 februárjáig volt előzetesben BKV-s korrupciós vádak miatt. Majd házi őrizetbe helyezték, de később ezt is enyhítették, és a tavaly nyáron kezdődött büntetőperében már szabadlábon védekezhetett. Még 2010-ben fordult az Emberi Jogok…..
S.O.A. 2013.08.08 14:03:05
@dimitrij: na kábé ennyi. Sok szerencsételn narancstálib, akinek 2010-ben kötötték be az internetet (valamikor május körül), ezért fingja nincs arról, hogy milyen blog ez, vagy hogy miket írt az előző kormányokról.

Látom, hogy azért vértfrissítés volt a pártszékházba, Vidéki, meg Enrico helyett megjöttek a tartalékos állomány krémjei...

Libatolvaj takarodj
2013.06.04. óta tag.

Sejj, a pártban régebb óta...
S.O.A. 2013.08.08 14:08:57
@Libatolvaj takarodj:

Most egy kicsit OFF, de nem tudom megállni...

Figyi öcsi, te, amikor ezt a nicket kitaláltad, mit érzetél? Milyen belső frusztrációd volt Bajnaival kapcsolatban? Attól az "ellenzék"-nek csúfolt nyugdíjasklubtól rettegsz, ami jó ha 10 %-ot összeszed jövőre? Vagy a te libáidat lopták el? Amúgy tényleg, miért pont Bajnaitól félsz? Vonától nem? Vagy Torgyán? Hülyék mint a segg ők is, és sose lesznek már miniszterelnökök, de te mégis Bajnaitól rettegsz... ha esetleg annyira fiatal vagy, lehetséges, hogy vele riogattak a szüleid, ha rossz leszel? Vagy esetleg minden áron ellenségeket (IMF, EU, Bajnai, Fletó, Redding, Tavares, Kockás Fülü Nyúl, A Régi Tom&Jerry-ből A Néger Bejárónő Lába) kell kreálnotok, mert ellenségkép nélkül nincs együtt a tábor?
Semjén Zsolt a trafikbotrány megvédése után most a rezsicsökkentés és az amiatti aláírásgyűjtés mellett állt ki nagy vehemenciával. Ugyanis Molnár Csaba DK-s képviselő megkérdezte, hogy milyen lépéseket szándékozik tenni a Miniszterelnök Úr abban az ügyben, hogy a…..
Áder János köztársasági elnök 2013. július 15-i hatállyal nevezte ki Horváth Attila Imrét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárának. A korábbi Klíma- és energiaügyért felelős…..
S.O.A. 2013.07.23 14:18:43
@Habony: a gondolkodásért még nem... kihagyták az efftársak az új BTK-ból, nagy hiba volt...
A baloldali mester ismét példát mutatott, hogy nincs nyár, nincs uborkaszezon! Kampány van, tessék "dolgozni". Ketyeg az óra, és már csak 999 óra maradt az ultimátumból. Röpke 6 hét és kiderül, hogy mi lesz, ha az ellenzék nem teszi magáévá a szépkorúakat Scmuck Andort ...A…..
A múlt csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a költségvetés általános tartalékából a kormány 400 millió forintot ad az NB I-be frissen feljutott Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. fejlesztésére. A Mezőkövesd társadalmi elnöke Tállai András, a belügyminisztérium…..
S.O.A. 2013.07.17 16:47:00
@Blogger Géza: ide figyelj, te faszorrú... ha már mindenáron Focisztánban kell élni, akkor abból a 400 millióból támogatni lehetett volna egy teljes régió amatőr labdarúgásást (megyei bajnokságok), és utánpótlás nevelését, tömegsport címszó alatt. És akkor Focisztánban nem a "profik", meg a csókos haverok zsebében landol a pofátlanul a költségvetési tartalékból utalt összeg, hanem sportol kicsit a nép egy része. De azért Hajrá Mezőkövösed, még a fradinak is szurkolni fogok, hogy verjék szarrá őket és húzzanak vissza a másodosztályba szépen ügyesen... addigra már meg is lesz az új kormány...
A mindent elrendező láthatatlan kéz olyan utópia, mint a népek örök barátsága és (ha már témánál vagyunk) a dohányzás- és alkoholmentes társadalom. De talán még mindig jobb lenne az egyre láthatatlanabb kezek, mintsem az arcunkba tolt szőrös mancsok világa felé haladni. Most…..
Június 26-án fogadta el a parlament az újabb egészségügyi salátatörvényt, amely július 5-én jelent meg a Magyar Közlönyben, és másnap hatályba is lépett. Van benne egy - a hivatalosan kommunikáltakon kívüli - fontos változás. Július 6-tól a gyógyászati segédeszközöket…..
S.O.A. 2013.07.11 14:19:50
@Baradlay-: nem szeretnének néhányan politikai hátszél nélkül piacot szerezni? Ha jobbnak kell lenni másnál, az már büdös? Titkos módosításokra van szükség nonszensz indokokkal, hogy kiüssük a nyeregből az eddigi forgalmazókat?

Meg úgy egyébként: te is szopni jársz ide?
Avagy minden idők egyik leghülyébb nevű módosítója, aminek a háttere sem piskóta. 2013. április 22.: Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára az mfor.hu kérdésére elmondta, "a pénzügyi tranzakciós illeték alapja jelentős szezonalitást mutat…..
S.O.A. 2013.06.26 14:15:26
@*Vörös Szonja*: ne etessed, ez egy büdös talpú mocsári troll...

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.06.24. óta tag.
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..
..
S.O.A. 2013.05.31 09:03:57
@Vidéki: Zeronak viagra?? Édesanyád nem panaszkodott...
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
S.O.A. 2013.05.10 23:26:33
@Lencsés István: nem volt anyád. Két apád volt...
A Nemzeti Dohányboltok kapcsán épp a napokban nyilatkozta Giró-Szász András kormányszóvivő, hogy "a kormány 5 és félezer családi vállalkozást kívánt helyzetbe hozni a multikkal szemben (...) eddig mindössze 200 családi vállalkozás foglalkozott csak dohányárusítással,…..
A fideszes Kocsis Máté és Csampa Zsolt februárban nyújtotta be "A nemzetbiztonsági ellenőrzés új szabályainak megállapításáról" című törvényjavaslatot. Ehhez nyújtott be Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli…..