Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Archaon

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt olvasók!Úgy hiszem, az őrangyalom megérdemel egy kis fizetésemelést. Tegnap elég zord napom volt, így magamhoz képest korán, este tíz magasságában már a kádban voltam. Miután végeztem a higéniával, és feljebb emelkedtem, lévén ki akartam mászni a kádból, közvetlen…..
XINAF - Az én világom Vicces 2010.05.11 20:20:00
 Egy érdekes levélváltást szeretnék lekörmölni most, így tárva az olvasóközönség elé. A neveket átírom, de szerintem így, fantom nevekkel is érthető lesz. Jah, igen, mindez egy budapesti lakóházban történik! (Elég hosszú, de megéri végigolvasni! Komolyan!)From:…..
Archaon 2010.05.15 11:11:03
@Xinaf:
Segítettél eldönteni egy igen nehéz kérdést ezzel! :D
Nem tudtam eldönteni, hogy "Gyula" valóban létezik-e vagy csak kitalált. :D
Köszönöm! :D
Szereplők:- Csontvető, elvtelen gazember, kegyvesztett Szolarisz-papnak hazudja magát, tolvaj  (JK)- Hasszán, a követője, tolvaj (NJK)- Asarédu, Ninurta papja (JK)- Niké, templomi szűz, Szolarisz-papnőja (JK)- Seldon, ősember barbár (JK)- Dzserri, gnoll sámán (NJK)- Kasztor…..
Hőseink:- Krisztobál, Frejah prófétája, 8. szintű harcos (jk)- Akcu, frejitan varázsló, 6. szintű (jk)- Tiemon atya, 6.szintű Frejah-pap (átmenetileg njk - a játékosa nem tudott eljönni)- Feremisz, frejitan íjász, 6. szintű harcos (jk)- Gobreh, Frejah-hitű harcos, 6. szintű (jk)A…..
Archaon 2009.12.18 02:46:53
@Xinaf: Tény, együtt üvöltöttük, hogy SOHAAA! De addigra a party fele már halott volt! XD És egyébként is: Egy Freitan nem hátrál meg a harcból! XD

@Alister: Krisztobál vezetett. :P
Amúgy megkérdezném, hogy te mit vártál egy raklapnyi freitantól? Azt hogy békésen kivárják míg eladják őket rabszolgának? :)
Archaon 2009.12.18 21:55:56
@Alister: És te mint KM lettél volna olyan jóságos, hogy pont egyszerre adjanak el minket egy helyre? :P Bocsáss meg, nem sértés, de ezt nem tudom elhinni! XD
Sokan nem értik, miért is szerepjátékozik az ember. Vagy azt, hogy mi is az a szerepjáték. Pedig ugyanazért csináljuk, amiért mások drogoznak, vagy wow-oznak, vagy isznak... Menekülés egy szebb, jobb, stb világba. Egy világban, ahol jobbak, szebbek, okosabbak, erősebbek…..
Sziasztok!Ahogy egykor írtam egy kis írást a nekem fontos zenékről, most jöjjön egy lista a filmekről, amik valamit adtak nekem. A lista, tartok tőle, nem lesz teljes. Szerintem nem is lehet mindet felsorolni, de azért megkisérlek semmi fontosat nem kihagyni. Ezek közül a filmek…..
Tegnap felhívott Lázas Bogos Moly nevezetű osztálytársam, hogy menjünk el majd este valahova. Mondom ok. Délután ismét hívott, hogy jövök-e? Mondtam, hogy rendben, rég láttalak, de hova? Mondta, hogy felmerült a Morrisons és kb. ennyi. Lemondó sóhaj: oké,…..
Archaon 2009.04.06 02:27:55
@Alister: Nem száradt még be? Vagy nem félkészen rendelted anno? XD

@Kyora: Ehhez lehet hogy gyakrabban kéne megfordulnunk az Oktogonon található Burger Kingben? XD
Teljessen kiöltözött megjelenés csak egy választható opció ugye?:P:D
"..Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló”.…..
Archaon 2009.03.24 21:52:49
@Xinaf: Sajnos több aktualitás is mint kéne...
Kedves olvasók, tegnap megtörtént a blogtali! Jelen voltak:ArchaonNewseeMalkávAlisterStieglizKyoraés szerény személyem: XinafEz összesen 7 fő és mindenkit ismertem már valamennyire személyesen, de mégis nagyon örültem, hogy együtt voltunk. Rengeteg téma szóba került, Tomcattől…..
Kedves olvasók, kimondom a végső szót:BLOGTALÁLKOZÓ 2009. FEBRUÁR 7. - SZOMBAT!Helyszín a Galéria-pub nevezetű félig kocsma, félig kávézó. Ennek a halynek nagy előnye, hogy a dohányosok és a nem dohányosok számára is ideális, mivel lehet bagózni, de nem kell megfulladni a…..
Archaon 2009.02.04 02:03:13