Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GlenB

18 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Krízisnek álcázott kibontakozási folyamat új szintre lép! A sötétség hivatalosan is véget ér! Vége a globalizmusnak, a hatalmas multik mindenható monopóliumának, a korrupt pénzügyi és irányítási rendszereknek, a magánkézben lévő központi bankoknak, magának ez egész Vaskornak!..
A sátánista nézeteket valló Original Blog of Satanism szerkesztői :-) egy újabb videófelvétele: http://www.youtube.com/watch?v=pRhYbpFwgkM  ahol lábbal tiporják a keresztények jelképét a feszületet. Hát ez borzasztó... ;-)))..
Egyszer volt, hol nem volt, mindenesetre nem is olyan régen a HIT gyülekezete rendelt egy műsort az Operettszínháztól. Paradicsomi jelenetet kértek, kígyóval, táncosokkal, és egyetlen apró kikötéssel: buzik ne legyenek a szereplők között...
GlenB 2007.04.27 21:27:36
"nem értem, mi ezzel a gond... az egyház elítéli a homokosokat... "
A nagy lófaszt ítéli el!
www.ma.hu/page/cikk/ae/0/155733/1
Rómában is azt hiszik, az elhallgatás a problémák és bűnök szemfedője.
A kléruson belül olyanok is vannak, akik a bibliára való hivatkozással azt vallják, csak a női nemmel való szexuális kapcsolat bűnös, szennyes és tiltott, a gyermeki „tiszta ártatlanság” élvezete, a fiúcskáknak a szexualitás misztikumába való iniciációja viszont nem. Míg a papi nőtlenség valójában a családról való lemondás révén a szexualitásról való lemondást és vele a papi felsőbbrendűséget, „szűzi tisztaságot” jelentené, addig a homoszexualitásukat és pedofil hajlamaikat kiélő papok a cölibátus szó mögött bújócskázva játszák a maguk huncut játékait.
A jó gazda, ha vonyít az állat, enni ad neki. Így tettem én is. Nem bírtam már tovább elviselni porzó májam állandó ordítását, felkerekedtem és elindultam kocsmázni. Jókedvűen italoztam cimboráimmal „Cinike” kocsmájában. Kedvünket nem szegte a záróra sem,…..
A minap néztem az egyik kereskedelmi csatornát. Arcát, gyermekeit megmutatva nyilvánosság elé lépett a móri mészáros (?) felesége. Meghatódottan nyilatkozott, hogy kitart férje mellett és hűségesen kivárja a szabadulása napjáig. Ráadásul ha kiderül, hol fogja tölteni…..
Villámcsapásként ért a hír, hogy nem elérhető az O.B.S. 2006-os archívuma, magyarul eltűnt. Mit ne mondjak be is paráztam rendesen, hiszen ez azt jelentette volna, hogy a ködbe veszett 1 év munkája. Őrült rohanás ide, gyors levélváltás a régi blogszolgáltatómmal a nála levő…..
Azonban, mint tudjátok, ma is be kell mutatnuk az áldozatunkat, azonban engedjétek meg testvéreim, hogy a kiválasztás előtt hadd idézzek a Sátán Bibliájából, a Kilenc Sátáni Nyilatkozat egyikét, a hetediket osszam meg veletek!A mi vezetőnk, a Sátán ezt…..
Ha már a pancserságnál tartunk, had tegyek említést egy emberkéről, aki magnókazettáról, videóról szólítja fel a magyar népet az ellenállásra. Lázadást szít és fegyveres támadásra szólít fel minden embert, aki magyarnak érzi magát. Az még nem is lenne baj, hogy a kormány…..
Sztem tagadhatatlan és vitathatatlan tény az, hogy a magyar rendőrség, úgy ahogy van tiszta szégyen. Misem bizonyítja ezt jobban, mint az elmúlt hónapok, évek rendőrbakijai, túlkapásai, tévedései. Megengedhetetlen, hogy az eddigi legbrutálisabb móri bankrablásos ügyben, ilyen…..
Ma kicsit nosztalgiáztam, látogatást tettem régi kedvenc kiskocsmámban, ahol oly sok alkalommal kortyolgattam a pancsolt bort, melytől másnap majd szét ment az agyam. A törzsközönség változatlan, semmi új csak a régi szakadt bagázs. Tömény füst, kártya és a lepukkant emberek…..
Nem tudom miért kell törődni azokkal, akik vagy önhibájukból, vagy önhibájukon kívül, nem jutnak elég ételhez vagy éppen napok óta nem ettek és napról napra egyre közelebb állnak a halálhoz. Éhínség, ez az etiópok számára egy mindennapi probléma. Orvosolható lenne, mindez…..
Szeretem az internetet. Kiszolgálja az embert, ha megfelelően használod, mindent megtalálsz és letölthetsz teljesen ingyen. Sikerült letöltenem a Marduk: Rom 5:12 címet viselő 2007-es albumát. Már éppen ideje volt, hogy ráakadtam, kellett már egy kis vérfrissítés. Az albumon…..
Csak a drága szeretett istenke a megmondhatója annak, hogyan keveredtem egy bizonyos honlapra. Hamar világossá vált számomra, hogy nem sokszor fogok oda visszatérni de még egyszer biztos mert meg kell nézzek egy videoklippet. Már csak kíváncsiságból is. Ajánlani nem ajánlom senkinek,…..
Ma szerény kis városkámban, jobban mondva itt ahol lakom a v@d@f@n hálózat szinte egész nap nem volt elérhető, Valamint a város több részéből áramkimaradást jeleztek. Mint később kiderült Mária jelenés volt a lőgátnál és az elektromos kisülések miatt, zavar keletkezett a…..
Az O.B.S. az alábbi közvéleménykutatással szeretne pontosabb képet kapni a látogatói, olvasói álláspontjáról és azokéról is akik nem látogatják az O.B.S. oldalát viszont van véleményük a témával kapcsolatban. Mindenkinek köszönjük fáradozását, akik segítséget…..
Magyarország az otthonunk. Jól érezzük magunkat, semmi problémánk nincs, minden rendben van. A nagy lófaszt! Az emberek életszínvonala a béka segge alatt van és ez a rohadt kormány mégjobban elnyomja az embereket. Ilyen adó meg olyan adó, itt fizess ott fizess. Bezárjuk ezt,…..
Irány cigizni, attól lehet elmúlik.O.B.S.   RULES!..
Bassssza meg az a nagykabátos kurva isten! Délután óta olyan fejfájásom van, hogy maj'  szét megy az agyam. Má' ittam kávét, ittam vörösbort de nem akar elmúlni. Ver az isten de én is verjem a szájába a faszomat. Amen!O.B.S.RULES!..
Ciki, gáz, szar ügy, igénytelen és még hosszasan sorolhatnám azokat a jelzőket, amelyeket rá tudnék aggatni egy illetőre. Nevezzük egyszerűen csak M-nek a személyiségjogait védve ennek a trágyadombnak, aki történetesen egy nő. Tudom, én sem vagyok tökéletes de most itt nem…..
Nahát akkor kezdjük. Sokan vannak akik ismernek és sokan vannak akik nem. Akik az ismerős "státuszba" sorolandóak kicsit talán meglepődhetnek majd a közeljövőben, hiszen nem a megszokott formában és nem a megszokott témáról fogok írni. A blog címe talán árulkodó lehet.…..