Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gamargo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár is járt már a János kórház - Budapest Szomáliája és Dárfúrja - baleseti sebészetén, ami még azon belül is a legalja. Guru barátommal harcsázni készültünk a Dunára, lement a nap, alkonyodott, aztán besötétedett, de a hirhedten lajhártesmészetű Guru csak nem futott…..
Gamargo 2009.09.25 08:16:09
@El Topo (Sgt. Elias): Erre nem tudok mit mondani, ez nem munkaidő, hanem lelkiismeret függő. Ilyenkor gondol arra az ember, hogy az ilyen orvos is valahol lefutja a maga hasonló körét a kedves kollégájánál remélhetőleg. Egy orvos nem mondhatja, hogy kérem pusztuljon el nyugodtan, nekem kevés a fizetésem, nem érek rá, stb.
Nekem sem sok a fizetésem, mégis 1000 dolgozom mindennap,s soha nem mondtam még azt életemben, hogy ennyiért én ezt nem teszem meg.
Remélem a kicsi jól van.l
"Nem tudom, átmegy-e ez a kép cukiszűrőtökön (mert annyira elbújt rajta a lényeg), de nekem az elmúlt két hét fénypontja" - kezdte levelét Anna még márciusban. Az első képet elnézve átmenetileg ugyan fönnakadt a szűrönkön, de végül egy kis nagyítást eszközölve…..
Gamargo 2009.09.22 07:34:11
@babin: Okos patkány, gratulálok. Különben egyszerően fantasztikus, hogy az állatok milyen szinten képesek kommunikálni.
Előzmények:Vészjósló prológusCseberből vederbe A második műtétre és a beavatkozást követő rehabilitációra túlzás nélkül pokolinak nevezhető körülmények között került sor. Egyik harcedzett barátom utóbb bevallotta, hogy a látogatását követően rátört sírás után…..
"Ő itt a képeken Luna, a huncut törpenyuszilány. Egyik nap, ebben a nagy hőségben, a hűtött répa ellenére úgy szenvedett szegény, hogy úgy gondoltuk a párommal (bár tudom, hogy ez nem nagyon szokás), hogy kap egy kis frissítést. Meglepő módon baromira élvezte, ahogy…..
"Családunkban kiscicák születtek, de valahogy egy Marslakó is belekerült az alomba. Nem győzünk megszakadni Ufókán" - írta nekünk wetike. "Küldök róla pár képet, néhányan elég jól álcázza magát, de bizony azért kiderül a turpisság.Felhívom figyelmeteket a…..
Gamargo 2009.07.16 12:48:49
@Mango11: Egyetértek, de szerintem ők kevésbé birnák, meg te is a karmolásukat. Különben nagyon édesek, akár kicsik, akár nagyok, de a macsekok már csak ilyenek. Most olvastam valahol, a kutyáknak uruk van, a macskáknak személyzetük. Ez még igaz is.
Ha Báthory Erzsébet és Irma Grese génjeit valahogy kereszteni lehetne és a végeredményt klónozni, majd hagyni, hogy reinkarnálódjon, akkor megkapnánk egy mintegy három és félkilós, fekete-fehér, orrán hitlerbajuszt viselő, első ránézésre cukipofának tűnő nőstény macskát,…..
Gamargo 2009.06.03 10:29:32
@onlythenames:
Ne féltsd, a macska szivós. Mi egy éves kore előtt az első balhék idején műtettük meg. Hamar átvészelte, csak rongylábut játszott állandóan, mert mivel a gallért nem viselte el, kénytelenek voltunk befáslizni /csak az maradt meg az első és a hátsó lába között/, hogy ne kezdje ki a varratokat.
Bátorság!
Az alábbi képet cukiság szempontjából mindenképpen szuperlativuszokban említeném, de szerencsére a kép beszél helyettem is.Vajon milyen érzés lehet kézben tartani egy marék vakondbabát?..
"A képen a kedvesem nővérének  a kutyája látható, amikor beengedik a vetett ágyba. A kedvesem szerint egy elkényeztetett dög, akit ennyire szeret a gazdja. Szerintem nagyon cuki" - írta nekünk Anikó. Egyetértünk, ismerjük az érzést, ami elnyomja a koszos tappancs…..
Úgy látszik, a macskák uralma megdönthetetlen. Ahogy nekünk is túlnyomórészt cicás képeket küldenek, úgy az Indafotón is legtöbbször ők viszik el a pálmát. Így történt ez augusztusban is, amikor girandulo Masni nevű kedvencének heverős képére kattintottak a legtöbbször,…..
Gamargo 2009.01.03 21:06:18
@Dodzsy:
Nekem kutyám nem volt, de macskám van. S hidd el lehet családtag, ha igazán szeretik.
A macskát is nagyon lehet szeretni,s ha sokat foglalkozik vele az ember nagyon okos is tud lenni. Az enyém pl. "megérti", hogy nem ehet disznóhust, miután alaposan "megeszéltük" ezt a témakört. Ha disznóhus készül, körbeszaglászik és el is megy a környékről.
Valószinű, hogy a szobacicák mások, mint akik odakinnt nyargalásznak a szabadban.
Van bennük valami báj,s kedvesség ami a kutyusokban alkatukból kifolyólag hiányzik, bár természetesen ők is nagyon aranyosak tudnak lenni.