Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alternick

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Etuska blogja etuska fogadkozik 2011.01.03 13:27:00
Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, most sem teszek. Most következő fogadalmaim sem az új év beköszönte, hanem várhatóan gyökeresen megváltozó életem miatt aktuálisak. Etuska ugyanis szeretne picike-Etuskát, és miután ezen elhatározását Etuska férje is támogatja, sőt, annak…..
alternick 2011.01.11 23:02:36
Ajánlanék egy könyvet: flightline.highline.edu/highlinereads/hcc_reads_pgs/babies.htm
Arról szól, hogy milyen nagyban befolyásolja a kultúránk és a társadalmi nyomás azt, hogy hogyan neveljük a gyerekeinket, és ez sokszor mennyire szembemegy a biológiai szükségletekkel, sokszor milyen negatív hatásokat hoz magával. Antropológus néni írta.

Amúgy ezt a posztot én is írhattam volna az első gyerekem megszületése előtt. Szerintem sok első gyerek előtt álló nő félelmeit fogalmaztad meg, hogy elhízik meg elhanyagolja a barátait, stb. Ez utóbbiakat simán sikerült is teljesítenem, egyszerű elhatározás/akaraterő kérdése, hogy meghízol-e például, viszont az összes többi sorra dőlt meg, ahogy derült ki számomra, hogy mi miért jó... Ja, és jólneveltek a gyerekek, csak lesznek ám dackorszakban, valamint lesznek kamaszok is. Persze vannak fokozatok, de azért csodát ne várj, én azt a lelövősdit inkább visszavonnám :D.
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
alternick 2011.01.03 15:59:48