Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jensen, Hanna

59 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden bolgolvasónak és minden erre tévedőnek szeretnék boldog új évet kívánni!Nem akarom felelőtlenül megígérni, hogy 2011-ben többet írok majd, mert eddig sem az elhatározáson múlt!De most mindegy is. Köszönöm mindenkinek, aki a passzív blogolás ellenére is…..
A blogom látogatottsága eléggé megugrott ezen illetve az utána következő napon. Ez csak azért érthetetlen, mert többé-kevésbé inaktív a blogom (és aznap is az volt). 15-én mégis 238 látogató kattintott ide a szokásos 10-15 helyett.Igaz ugyan, hogy 13-án írtam valamit, amit…..
Jensen, Hanna 2010.12.01 15:06:43
@Rohamkukac85: de akkor írjál is a blogodba :P :P

Amani: csak akkor tudnak bekavarni a kapcsolatba, ha a két ember közül legalább az egyik "akarja", hogy bekavarjanak. Ha látod a párodon, hogy itten még az apokalipszis sem tudna bezavarni, akkor ne aggódj mások miatt. :) Pottyantsd le magasról, ne hagyd magad felhúzni agyilag, egyszerűen ne foglalkozz vele. :)
Találtam egy-két vázlatba elmentett poszt-kezdeményt, amit - átolvasgatva őket - leginkább olyan tüskék ihlettek, amelyek alaposan belémékelődtek az elmúlt években. Ilyen vagyok, ez van, őrizgetem a kis tüskéket egészen addig, amíg vagy végleg ki nem lehet őket húzni, vagy…..
Annyit görnyedek az asztalom felett, hogy fáj a hátam, a nyakam és a vállam. Csúcs. :D Már kinéztem egy szimpatikus masszőrt, akit betámadok még a héten egy időpont-könyörgéssel; még a jövő hét vége előtt jó lenne átesni egy alapos gyúráson.És igen, írhatnékom van.Csak…..
Kicsik is, nagyok is, hol kiderülnek, hol nem. Noha irritál a titok jelenléte, be kell vallanom, ki is használom, hogy akkor én is titkolózhatok egy kicsit. Nem tudom, konkrétan van-e értelme, hisz ez a "ha te is, akkor én is" felfogás nem kicsit gyerekes, emellett pedig ugye,…..
Ez a félév az egyetemen nem volt sámli. Belejöttem a tanulásba rendesen, olyannyira, hogy sikerült azért ímmel-ámmal másoknak is segíteni. Néha totál rendesnek érzem magam. Múlt hét pénteken letudtam az utolsó vizsgámat is - amitől a legjobban féltem -, és egész jól…..
Kevésbé élvezetes elfoglaltságaim közepette azért sikerült némi időt szakítani némi ünneplésre. Nem szokásunk ünnepelni, legalábbis az ajándékozós-romantikázós részt rendszerint kihagyjuk, de az évfordulós szex elmaradhatatlan. Ajándék, hogy úgy ágyba döngölnek, hogy…..
 Sajnos az egyik legrosszabb tulajdonságom a türelmetlenségem. Ha valami kell nekem, akkor azt azonnal akarom, és ha kicsit is várni kell rá, már elmegy tőle a kedvem.Fenemód tudok vágyni dolgokra, annyira, hogy szinte már fizikailag fáj. Ha nem kapom meg mielőbb, olyan…..
A meccsre koncentrálunk, a pezsgőnek utána is lesz ideje lehűlni, mondja Ladányi Balázs szokásos beharangozó videónkon. A Fehérvár csütörtök este zsinórban nyolcadszor lehet bajnok. Ehhez az Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban kell vernie a Dab.Doclert a finálé negyedik…..
Régebben nem értettem, miért jó, ha csupasz barack érik a nő lábai között. Nem voltam akkoriban az a kísérletezős típus, magányos korszakomban a magam kedvéért sosem csupaszítottam, télen jó meleg volt a bozont fedezékében, nyáron viszont.. pfú. Meleg. :D Korábbi pasijaim…..
Jensen, Hanna 2010.03.09 20:48:30
@Rohamkukac85: hehe, örülök, hogy tetszett ;) Kedves is így hívja a csíkocskámat, hogy kifutópálya... :D Nyilacskával bepróbálkoztam a múltkor, de hát... köhm, béna vagyok én ehhez... :D

@pingwin: :D:D:D gondolkodtam rajta :P közszemlére tegyem-é magam altájékon? :D Hm, egy bátrabb pillanatomban lehet, meg is teszem :D (Ha sikerült volna a nyilacska, az felkerült volna;) )
Tapló módon, pechemre, így nem igazán izgat fel kemény és durva tapizása. Az előttem elterülő papírok napról napra szó szerint megerőszakolják az agyamat, két maradék agysejtemre ráerőltetik önnön akaratukat... Kész szexuális rémálom, ami a fejemben lemegy. Nem egy posztot…..
Szép volt az esküvő, romantikus, mégis egyszerű; olyan, amilyennek lennie kell. Kevesen voltak vendégek, illetve igazából nem is voltak vendégek, csak a menyasszony, vőlegény, illetve a két tanú vigyorgott a térdig érő hóban. A jegyesek mindenképpen fehérbe borult esküvőt…..
 Amikor elkap a vágy, sok mindenre képes vagyok, megkezdődik a transzformációm konzervatív csirkéből egy szexhajkurászó luvnyává. A gondolkodás irracionális lesz, semmi más nem számít, csak a hormonok és vágy, amivel egyszer lepedőt gyújtok fel. Meg tudok bolondulni, ha nem…..
Jensen, Hanna 2010.02.03 21:05:18
@krisztak: nem is szabad elsietni, azt hiszem. :) Pláne, a lehetőség gyakran izgatóbb, mintha tényleg megtörténne a dolog, hála a fantáziának. :)
Olykor, mikor nem kapom meg a magamét egy-egy ágytorna alkalmával, akarva-akaratlanul is feljönnek emlékek régről, amelyek, ha nem is voltak olyan nagy hatással, de kellemesnek mindenképp kellemesek voltak. Régi baráti társasággal bármi megtörténhetett. Már-már néha olyan…..
Legalábbis a lábaimat biztosan. Amennyiben valami fejalakú közelít a férfi kedvenc barlangjához, beindul az automatika, és záródni kezdenek a lábaim. Kedves egy ideig tűri, szétfeszíti, megint tűr, újfenn szétfeszít - csoda, hogy még nem unta meg. Már gondolkodtam rajta, hogy…..
A nő egy kifinomult gépezet, amelyet folyamatosan nem csak szervizelni kell, hanem figyelni sem árt, hogy a csavarok, az alkatrészek a helyükön vannak-e, nem szorul-e javításra valamelyik rész.Aztán vagy javítás történik, vagy ott rozsdál össze a nő. Vagy pókhálósodik.…..
 Gondoltam, az életnek ezen fejezete is megérdemel legalább egy írást, minekután a dolog még folyamatban van. Nem, nem nekem lesz szeretőm, páromban ébredt fel a kíváncsiság, és - noha a nézetével nem értek egyet - hagyom, tegyen, amit szeretne. Tucatszor rágtam át magam a…..
 Jó darabig fellelhető voltam kettőn is, párom szintén. Aztán meguntuk. Elegem lett azokból az emberekből, akik azt hiszik, hogy csak azért, mert elolvasták az adatlapomat, már ismernek. idegesítő volt, hogy olvasták, amit írtam, de magasról lepottyantják. Mert ha a családi…..
 Hihetetlen bájos tud lenni a férfi, amikor kielégülten mozdulni alig bír, és csak hálásan pislog. Még ha csak a hasát tömtem volna meg valami finomsággal, még érteném, de nem hiszem, hogy a szájmunkám lenne annyira frenetikus, hogy minden gondja-baja elszálljon arra az…..
 Mert azok közé tartozik, amiket nem igazán, illetőleg nehezen idéz fel az ember lánya. Bár, lehet, hogy jobb is, hogy nem tudja felidézni... Nem egy-két sör után, hanem amolyan fiatalos-divatból istenigazából féleszméletlenre részegedős alkalmakról van szó, természetesen.…..
 Mert néha tényleg jólesne letisztázni, hogy érdemes-e a testiségbe belekeverni az érzelmeket. Egyáltalán szükséges-e. Talán sokszor felhozott téma, de magasról lepottyantom, mert már kezdek kikészülni a sok általánosítástól. Anno sokan megszórtak tanácsaikkal, amikor…..
Na, pár nap szünet után - kellett némi gondokodási idő egy-két dologról - visszarakom eme agyszüleményt. A korábbi bejegyzésekkel együtt.Végigrágtam magamban a pozitív és negatív hatásait egy ilyen blognak - csúcsjófej vagyok, hogy még párom is olvashatja. :D A végeredmény…..
Komolyan, komolytalan Cím nélkül 2010.01.26 14:17:00
Örök hálám és köszönetem Peete-nek, aki most megmentett két agysejtet a pusztulástól egy dallal, amit már régebben elküldött:http://www.youtube.com/watch?v=4OgfLrW5Lo0&feature=PlayList&p=A55CDD38892CC168&playnext=1&playnext_from=PL&index=12És igen, egy lusta,…..
Gyöngy Első képek 2010.01.24 17:02:00
Nah,hát akkor teszek is fel 2 képet: Ezeket szőttem :D          Ezt a kettőt pedíg fűztem.A felső karkötőt anyának csináltam   ..
Jensen, Hanna 2010.01.24 17:20:34
Komolyan, komolytalan Vége 2010.01.10 14:06:00
A vizsgáknak. Az utolsó kínzás volt, szó szerint, unalmas és őrjítő. Ez van, de legalább túl vagyunk rajta.Reggel kilenctől délután egyig. Csiniben, kosztümben, kifestve, csak hogy az izgalomtól beindult verejtékezés igyekezzen a festéket elmaszatolni. Nem hagytam! :D Három és…..