Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tünde (fremen-x)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Azt hiszem elérkeztünk az utolsó blogbejegyzéshez. Lassan egy hónapja vége a szervernek, úgyhogy talán itt is van már az ideje. :)Szombaton tartottuk a szerverzáró bulinkat, ahol szép számmal képviseltették magukat a Fremen, a Borg, a KÉP és az IND tagjai, a támogató…..
Tünde (fremen-x) 2009.02.23 22:24:48
Sziasztok!Kész a videó. Persze még nem mutatjuk meg, mert irigyek vagyunk, de nagyon jó lett. :)Szombaton láthatjátok a szerverzáró bulin. Jegyek még kaphatók az középső sorokba 10k búzáért. :)))Utána felkerül ide is, ne aggódjatok. Addig is, hogy enyhítsünk a kialakult…..
Tünde (fremen-x) 2009.02.18 00:29:09
Tünde (fremen-x) 2009.02.19 09:28:20
@Kiss Imre:

Kedves Imre 2009. Február 4. -e este 10 óra körül, tehát mégcsak nem is másnap, az összes klánnak, összes támogatónak akik a profilba is fel lettek tüntetve, személyesen küldtem el a jelszót. Minden esetben a vezér, vezető kapta meg, körbe küldheted szöveggel együtt :)

Hozzáteszem, volt olyan, aki 3 nap múlva sem bontotta.. :))) lehet nem errefelé kell keresni az aktivitást :P
Fremen Szövetség VÉGE 2009.02.04 18:30:00
Sziasztok!Hát ez is elérkezett. Végre! :)A győzelmi videó már készül, a jelentéseket a blogon lecseréltem olyanra, amin a védelem is látszik, és most láthattok "buherálatlan" képet is a csodáról.Beszéljenek helyettem az eredmények.   Szeretném kifejezni…..
Tünde (fremen-x) 2009.02.05 04:12:07
Fremen Szövetség Éjszakai móka 2009.02.04 04:00:00
Sziasztok!Ma 18:00-kor vége lesz a magyar S1 szerver második fordulójának. Még az utolsó éjszakára tartogattunk egy kis meglepetést, afféle jutalomjátékként. Remélem értékelitek. :)(Az utókornak: tegnap ilyenkor még csak három Rednecks-es csoda volt.)Eközben az AHA…..
Sziasztok!Két nap múlva vége a szervernek. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni ettől az egy évtől. Útnak indítottuk tehát a "nagyrombolóinkat", melyek méltán válthatnak ki elismerést a tulajdonosok és az őket segítők irányába. Furcsa módon úgy alakult, hogy ezen…..
Tünde (fremen-x) 2009.02.02 08:35:36
Sziasztok!Megérkezett a várva várt Vogon ellencsapás. A visszavágóra alaposan felkészültünk, és újra sikerült egy kicsit izmosítani a védelmen, ami persze a kereskedőinkre nagyobb terheket ró, de ez legyen a legnagyobb bajunk.Minden további szócséplés helyett lássuk a…..
Ha már az AHA és a Borg leírta a maguk történetét, akkor érdemes lenne összefoglalni, hogy mi is történt Dél-Nyugaton...A Fremen történelem:Fontos az elején leszögezni, hogy a Fremen klánok a csatlakozásuk pillanatától kezdve egyenrangúak, függetlenül attól, hogy mi történt…..
Tünde (fremen-x) 2009.01.29 22:36:40
No akkor Fremen-X szemszögből, nehogy lemaradjak.. :)

A CW volt az egyetlen tudtommal, akik NEM akartak FREMEN lenni... a név se tetszett :P se TI! XD

A CW 4 majd 2 klánból állt, ami a végére 120főt jelentett.

A Fremen egyetlen 1 MNT-t kötött a szerver alatt, az velünk volt. Oka az volt, mert okos vagyok.
Na jó nem mert ismertek és vszínűleg rettegtek a nevem hallatán.. na jó nem.
Azért mert a VOGONOK hoz hasonlóan, más szerverről ismertük egymást. Nem szépen válltunk el S3-on.. :P de azért attól még féltek tőlem.. na jó nem, és innentől nem lódítok :) .. az S3 as szerverről sokan regeltek utánam.. mikor megláttam The Germant, Tivaldot, Helénát kész volam.. beszedtem egy marék nyugtatót... és megalapítottam a CW-t. A regelésről sem ők sem én nem tudtunk kölcsönösen.. és ott is itt is olyan tagok voltak, akik az akkori S3on még együtt harcoltak, egy kláncsaládban. Így az utálatot :)) félretéve MNT-t kötöttünk (szerver végéig...) A Fremen-A soha nem támadott minket, a W annál inkább, de sok sok levelezéssel a tagok felé (volt hogy egyesével írtam le az MNT fogalmát..) megszűntek a támadások.

Közben a Fremen csak bővűlt, csak bővült...

Éss egyszercsak travibeka Fremen-A (őt is ismertem S3ról) gondolt egyet elkezdett katázni... a Fremen ezzel nem akart mit kezdeni, és az MNT-t felbontották..

Onnantól kaptuk a támadásokat, vissza-vissza mentünk... és álltunk a lábunkon, a sors iróniája, hogy MNT alatt csak a Fremen-W támadott.. MNT bontás után, velük sunyi MNT-t kötöttünk, és egy darab támadást sem kaptunk!!!! :)) .. Aztán jött a germán és bekényszerített minket 1db klánba Fremennek (2-vel nem mehettünk, mai napig nem tudom miért :) hiszen 2 Top 20as klán volt).. azt mondta jössz vagy meghalsz XD

Én törölni akartam, de a tagok miatt maradtam, egy ütős klánt összeraktam, csak nem fért be mindenki, így kétfelé szakadtam.. a kint lévőket és a bent lévőket is vezettem, addig míg szépen be nem szivárogtak a többi Fremenklánba, vagy az Xbe...

Sokáig forrt a bosszúúú :ördög smile: aztán értelmetlen lett. Mert szeressük egymást, zavaró tényezők eltávolításra kerültek, és semmi nem indokolta.. na meg így jobbakat be tudok szólni XD és senki nem tud ezért piszkálni :)

És az X se Dűne indíttatás, csak meg akarták mondani hogy mi legyen a betű.. én megoldottam egy X el :P

És büszke vagyok a klánra, mert mindig kitartottak... nem volt egyszerű, sok rossz dolog történt velünk, sok mindent átéltünk. Mégis megmaradtunk.

Tünde (fremen-x) 2009.01.30 12:03:22
@13. PT: Hát még jó hogy én generáltam.. nem ment az a szekér mikor beléptem.. meg kellett tolni.. na meg ne má még ezért is engem csesztessél.. aztmondtad tegnap, hogy találjak már ki valamit amin lehet vitatkozni, mert így unalmas XD
Sziasztok!Lassan közeledünk a szerver végéhez, és még mindig nem tudjuk a választ az Élet, a Világmindenség, meg Minden nagy kérdésére. Kénytelenek voltunk hát meglátogatni Vogon barátainkat, abban reménykedve, hogy (némi papírmunkát követően) majd segítenek nekünk eme…..
Tünde (fremen-x) 2009.01.27 19:12:09
@Attila-totyi:
Bocs de ezt itt nem értem:


"Ennek megfelelően építi ki klánszövetségét (nem sokra jutott volna a fremen, ha mondjuk a Vogon vezetési-belepofázásos stilust alkalmazza pl., de a mi céljainkhoz ez volt tökéletes :D)"

Ismered te a Frement?

Ha nem a válaszod.. hogyan is ítélsz.. eddig soha nem írtam semmit a Vogonokról, mert azt se tudtam hogy léteztek, egyetlen 1x merült fel a nevetek a Fremenen belül... hááát nem éppen a jó oldalatokat mutatva, mint ahogy leírjátok magatokról úton útfélen, aztán fényezvén hirtelen megint a Borgba kapaszkodsz.. ha annyira nagy volt a haverság, miért nem együtt építettetek? Komolyan nem értelek titeket...

De ne is válaszolj.. csak nem értem mit is akartál ezzel mondani, de szokásom megvilágosodni.. majd sikerül egyedül is
Tünde (fremen-x) 2009.01.27 19:39:20
@Attila-totyi: Ja elaludtam.. mint Tivald .. :D hát figy ez a nálunk nincs demokrácia de ez nem volt mindig így.. egy kláncsalád fejlődésének szerves része, mikor a végén már a demokrácia nem az az eszköz ami célhoz vezet... és képzelj el demokráciát egy 1000fős családban.. vagy képzelj el demokráciát 60 vezetővel.. kb így nézett volna ki egy tekercsszerzés.. tisztelt képviselő társaim és most szavazzunk! hogy szavaztassunk e vagy sem a tagokkal arról kell e nekünk az a teki vagy sem.. közben a tagok fele azt sem tudja mi az a teki, mert ők úgy ismerik tekercs.. :) erre sokan nemmel szavaznak :O akkor ki a buta? a vezető? vagy aki szavaz?

@Crei:
Nem nem jóval előbbi üggyel kapcsolatban került a Vogon terítékre a fremenben, volt egy megkeresés tőlük már régen.. de nem fogadtuk el. De tényleg már régen volt, valamikor augusztusban...

Jah a 2 nap nem 2 volt :)) a vezetők ismerték a véleményem..de mindegy is.. huhh volt is utána egy beírásom egy szobába :))) kfa majd leharapta a fejem azt hitte elírtam :DDD de elmondhatom még mindig úgy gondolom :P
borg Mi vagyunk a BORG 2009.01.25 20:27:00
Üdv nyájas olvasó,Az első magyar travian szerver második generációján játszik szövetségünk amelyet számos kisfiú és kislány alkot. Közös ismertetőjelünk, hogy valamenyien a BORG kollektíva tagjaiként játszunk. A blog nemsokára betekintést enged abba amit mindig is tudni…..
Sziasztok!Az AHA, az ÉSZ és a Harmadik út továbbá néhény "független" játékos ma délután megsorozta Kelemen mindkét faluját. A tekercses faluban ki is nullázták a védelmünket, de hatalmas szerencsének, és az ellenfeleink részéről egy pár hibának köszönhetően nem…..
Tünde (fremen-x) 2009.01.16 22:10:44
@Nusy73:

"VikkÜzenet küldéseMap ahonnan jött: AHA Támogatás Nyersanyag küldése"


:O Nusy csak nem skriptet használsz ??

:DDD
 Sziasztok!A csodáink a 60. szint felett vannak, ezért újabb képeket készítettünk róluk.A natarok ismét megpróbálták lerombolni, szerencsére sikertelenül.Íme a képek és a jelentések:  Brekuci:55.…..
Tünde (fremen-x) 2009.01.14 13:02:53
Ismét megindultak seregeink, hogy ellenfeleinknek okozzanak néhány kellemetlen percet (órát?) a tevékenységükkel. Hosszú körmondatok helyett lássuk a jelentéseket:krémesÉSZ™WW 1 (-69|21) flakeehttp://travilog.org.ua/hu/3172748/910ed299b7cb9c2942bcad52727f69b9(Nagy raktár…..
Sziasztok!Az IND-klánok vezetősége megkeresett minket egy ajánlattal. Úgy döntöttek, hogy a továbbiakban minket kívánnak támogatni a csodaépítésben védőkkel, és nyersanyaggal.Ezt az ajánlatot a részletek tisztázása után elfogadtuk, így holnaptól az ő katonáik a tieitek…..
Tünde (fremen-x) 2009.01.08 23:27:52
Sziasztok!A tegnapi tekercsszerzések után több helyen megkezdődtek a világcsoda-építések. Azonnal több kétségbeesett levelet kaptunk, hogy miért vagyunk így lemaradva, és akkor most már el is vesztettük a játékot?Szeretném két nagyon fontos dologra felhívni a figyelmet!Még…..
Tünde (fremen-x) 2009.01.03 19:27:11