Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bé*

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roryt, a wallaby-kengurubébit egy ausztrál nemzeti park munkatársai fogadták be, miután édesanyja elhagyta. Most a Moonlit parkban az egyik vadőr gondozására bízták.A wallaby-kenguru a kenguruk főcsaládjába tartozó, kisebb testméretű faj...
bé* 2010.05.22 09:15:51
@oliva: a férfiak nem okosak. A nők egyszerre szépek és okosak (többnyire), a férfiak többsége (nem mindegyik) arra van hogy tévét nézzen.
"Régóta figyelem az oldalon lévő cukiságokat, így gondoltam küldök pár képet a szüleim "kis"kutyájáról is. Fajtáját tekintve moszkvai őrkutya, a képeken 3 hónapos" - írta nekünk  Eszter. Azt tudták, hogy a moszkvai őrkutya a bernáthegyi, a kaukázusi…..
"Ő a mi másfél éves mopsz kutyánk, Mimi. Nem igazán szeret fürdeni, de nagyon rendes kutyus, békésen tűri a macerálást! Ugyanilyen jól tűri a biciklikosárban való utazást, télen a kutyakabátot, pulcsit, és a műtétje után a nyaktölcsért. Vicces kis cukiság" - írta…..
bé* 2010.04.15 18:18:06
bé* 2010.04.16 16:05:56
@cukinemcuki:
Én nem szeretem a mopszokokat mert csúnyák és házőrzésre - ha jól tudom - alkalmatlanok, de teljesen egyetértek veled. A belső szépség a fontos, és ez főleg az állatoknál van így! De a nővérem szerint kifejezetten cuki a kutyus.
És akkor a múltkori macskapofozta gyerek után tessék, itt egy kutyanyalta még kisebb. És erről mi a véleményük, cuki vagy ijesztő? Nekünk nagyon tetszett a kutya tekintete, de döntsenek Önök...
bé* 2010.04.16 15:57:37
@ájszkofí:
Szép, amit írtál, de ez szerintem nem reális, a gyerek nem élvezi ezt, ahogy látom. És szerintem nem tesz jót, mint ahogy sokan azt mondták, hogy az állatok nem hiába nyalogatják a sebeiket, az gyógyít. Azok állatok, mi emberek vagyunk, és egy ilyen kisbabának nem hiszem hogy szüksége lenne erre.

@Szalacsi_Dezső:
A kutyák többsége nem arckifejezéssel, hanem testbeszéddel tudatja velünk, mit érez. A basset hound pedig kifejezetten olyan kutya, aki szinte mindig unott képet vág, kivéve ha hanyatt fekve sandít, így nincs jelentősége annak, hogy az arckifejezésén megilletődést látunk-e :)
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..
bé* 2010.04.16 15:07:40
"Íme a bizonyíték, hogy az iPad érintőképernyőjét macskák is képesek használni. Ráadásul mivel multitouch a felület, a zongorás programnál rendesen kirajzolódik a macska lábnyoma. Innen már csak egy lépés a házikedvencek számára készült alkalmazás" - írta…..
Amikor megláttuk ezt a képet, még fogalmunk sem volt, kiről-miről is küldött nekünk fotókat Nóri. Talán egy fél papucsról? De nem, ő itt Zserbó, a 4 hónapos yorkie kutyus. Kattintás után millió fotó és videó a klasszikusan cuki kölyökkutyáról! "Zserbó 2009…..
bé* 2010.04.16 14:57:37
"Szupermarketben vettem egy endívia salátát ami be volt bugyolálva folpack fóliába és ha nem is fagyasztott, de némiképp hideg állapotú volt. Hazatérve fürdetem a salátát, szedegetem leveleire, amikor az egyik levél tövében leletre bukkanok, annyira picire, hogy először csak…..
Egy állatmentő központ még múlt csütörtökön jelentette be, hogy több sünjüket fogyókúrára fogják, mielőtt visszavinnék őket a természetbe, írja a Yahoo. Az állatok jelenlegi testfelépítése ugyanis akadályozza őket abban, hogy összegömbölyödjenek, és megvédjék…..
bé* 2010.04.15 18:19:11
A kosár alján Millie malac látható, rajta pedig három babája csücsül. Gazdája röviden jellemzi: "aranyos, nyugodt,kedves, okos, szeret enni" ..
"Itt van pár kép az egy hetes csokiszürke aranyhörcsög kölykeimről. Plusz egy bónuszbaba, egy régebbi alomból. Amikor az anyjuk lemászik róluk, vagy kiveszem őket, mindig elkezdenek ásítozni. Remélem szerintetek is cukik" - írta Zita. Igen! Szerintünk is. ..
bé* 2010.04.15 18:09:35
@ifj. Farkas Gyula:
Na ez durva volt :D:D
Remélem az értelemtől csllogó szemű höriket nem akarja/akarod betaníttatni valamire. Megmondom őszintén számomra, ha egy állatról beszélünk, az a fontos, hogy aranyos legyen.
Pár napja kilátogattam az állatkertbe, hogy lássam a nem régen született kis gorillát, valamint a még fiatalabb aranyhasú mangabé kölyköt. Éppen az utóbbit videóztam mikor a szemem sarkából észrevettem, hogy figyelnek" - írta Zoltán. Minket vigyorgásra késztetett az…..
bé* 2010.02.28 10:52:16
@4runner4ever: Ez csak vicc :D És sztem jó, mert annál többen nézik meg xD
A chicago-i Shedd víziparkban hétfőn született a képen látható bébi beluga. Édesanyja, a 23 éves Puiji körülbelül 680 kiló és 3,5 méter, míg a kicsi nagyjából 70 kiló és 163 centi. Az első megfigyelések szerint az újszülött hím, írja a ZooBorns. Ezen a videón látható,…..
"A levelemhez csatolt fájlon a kiskutyám, Bono látható. Úgy gondoltam, elég cuki ahhoz hogy bemutassam őt az oldalon, úgyhogy remélem elnyeri tetszéseteket. A fotó tegnap készült, mert éppen megláttam ezt a két figurát a boltban, és éppen megtetszettek. Hát, Bono így…..
Ágitól kaptuk a dogkölyköt, aki szülein könyököl. Érdemes közelebbről is megfigyelni égszínkék szemét és méretes tappancsait:..
bé* 2009.09.04 21:25:00
"Ez konkrétan sajnos nem az enyém, hanem csak rokona az enyémnek, de érdemes megnézni" - írta M. a képen látható cairn terrierről. A fotót viszonylag sokan és sokáig bámultuk. Többek szerint ez nem is igazi kutya, mások nem értik, mi az a dolog a hasán, mások az…..
Ha jó, megfigyeli ezt a képet, láthatja, amint egy vizslagyerek napozás közben, nevetve növeszti a végtagjait. "Ő az én 8 hetes kiskutyám, ritka pillanat a képen, éppen pihen" - írta Márta...
bé* 2009.09.04 21:19:50
Cukiság pólót nyert Moli és két macskája a nyár utolós vizes állat pályázatán. Gratulálunk! Most gondolkodunk valami következő pályázaton, egyelőre nem jutott eszünkbe még semmi.   ..
A kölyök május 31.-én született Bangkoktól 700 kilométerre északra, a Chiang Mai város állatkertjében. Egyelőre annyit tudunk róla, hogy az anyját Lin Huinak hívják és kétszáz grammos súllyal született. Ezen a fotón inkább egy egészen kicsi jegesmedvének néz ki ..
A közelmúltban kikelt fiókákkal együtt már csaknem száz flamingót láthat a közönség a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A most még aprócska, pihés fiókák összesen tizenöten vannak, és mind az elmúlt hetekben, néhány napnyi eltéréssel keltek ki a tojásból, írja a…..
Pedig van, ez itt egy ugróegér. Nem egyiptomi, ami az első tippem volt, mert ahogy Stöki rávilágított: annak teste is van, ennek meg nincs. Ő egy Salpingotulus michaelis és Sixx küldte nekünk tegnap reggel. Ahogy a videó végigsöpört a szerkesztőségen a következő reakciókat…..
Kínában, Chongqing-ban született ez a hófehér kiscica. Egy éves kora körül kinövések jelentek meg rajta, amitől olyan, mintha szárnyai lennének. Azt sajnos nem tudjuk, csak reméljük, hogy fájdalmat vagy kellemetlenséget nem okoz neki, de feltételezhető, hogy a mozgásban…..
A vízimadaraknak otthont adó Nagy-tó egyik szigetén fészkelő fekete hattyúknál (Cygnus atratus) március 29-én hat fióka kelt ki a tojásból. Az eredetileg Ausztráliában őshonos madárfaj – a Magyarországon is előforduló hattyúkkal ellentétben – csaknem teljesen…..
A remek Addict blogon találkoztunk először a Samsung új nagyképernyős telefonjának cukiságoktól hemzsegő reklámjával, csak aztán egy időre elfelejtettük, de most itt van, megmutatjuk, tessék megnézni. Egy tökéletes alkalom arra, hogy mély szakadék keletkezzék olvasóink…..